TESTING, TESTING!

Funkar denna än??! JomenVisst! Var lääänge sen jag var här!
Men kanske, kaaanske denna gång att jag är här för kontinuerligare inlägg *HOST*

Hur är de mitt i julstöket då?
Här är det fina fisken! Vi har redan gjort allt klart så det är bara invänta denna mysiga dag med klappar, mat och allt som hör den röda julen till!
Idag har jag fixat västerbottensost sill, mums! Den vart god och hoppas även dom övriga känner samma att den passar smaklökarna.
Klapparna är inslagna och tror mamman i huset är mest nyfiken, älskar att ge paket även om jag motvilligt faktiskt måste erkänna att de är roligt få med. Överraskningar är väl aldrig fel?!

Jag jobbar julafton så kvällen kommer spenderas med min underbara familj och sambons nära och kära det är helmysigt, har tur som har fått så fina människor runt om mig. Även om man så klart saknar sina egna släktingar men kanske nästa år?!
Juldagen har vi fått barnvakt så då blir de tradions enligt festande ;P
Sen kommer tiden bara sschvissa fram så bär de av mot Stockholm för att fira in 2012, lovley! Kommer bli så sjukt roligt. Nytt år med krampor, glada skratt, upptåg och allt vad man nu hinner med på ett år!

Emanuel kommer snart med bussen dom slutar ett idag för sen är de LOV! Sen bär de av för att inhandla vad jag tror blir den sista klappen för i år el blir kanske två.. ;P
Barnen kommer ju mest vara på fritids detta lov men de brukar vara roligt.

Förra helgen var vi upp till Boden för att hämta hem en skoter till flisan som M har köpt! SÅ nu står de totalt 5 yamahar på gården som bara väntas på att rastas när vårsolen kikar fram *LÄNGTAR*

Nää dax att återgå till lite städning..

Julpussar på ER!

RSS 2.0