Ljusare?!

Åååh vad det är underbart när man riktigt ser på dagarna att det går åt rätt håll. Tidigare då man slutade fyra var de svart nu är de ljust. Våren är på G med storm steg! Är just nu ledig efter att ha arbetat helgen och det är så attans skönt att jag gärna kunnat vara ledig hela veckan.
Igår njöt jag hela förmiddagen för mig själv, inga ljud och inget tjat. Efter ett så flög barnen in sen var de kompisar för hela slanten. Hade en riktig LATdag förutom några maskiner tvätt och annat små fix. Idag ska jag och flisan fara på samhället tänker kika på skor. Sen blir de väl att snabeldraka lite och en älggryta ska kokas. Kvällen avslutas med Zumba denna otroligt roliga motion.

Tre dagars arbete väntar, sen är det helg IGEN.. :) Lutar åt att plumsa fram till stugan för att få taket skottat. Det i sig lär bli ett hårt arbetspass med tanke på att ingen skoter är körd där och snön är ju mjuk behövs verkligen en riktig tö så allt får tryckas till. Tror även taket över altan här hemma ska skottas och de brukar bli min uppgift. Är egentligen ingen fara de otäcka i det hela är att taket är så halt så man glider framåt. Det kittlas under fötterna då!! OCH har ingen lust att drutta i backen! Men man landar ju förhoppningsvis mjukt. Får hoppas på en härlig helg med härligt väder så det blir lite skoterkörnng. Just ja måste väl kasta ihop en kaka oxå är ju någon som *host* fyller år snart och då ska de bjudas på mat med lite efterrätt!

Just ja har ju äntligen kommit mig för att boka lyx ansiktsbehandling var dock lång väntan på tiden hon verkar populär. Men måste ju vara ett tecken på att hon är duktig. Dock kan nog inte mina buskiga ögonbryn vänta på vaxningen som hon ska få göra så får nog ta tjuren vid hornen och ansa ut dom. Varför föddes jag inte med små ögonsatansajhelvetevaddetgörontattplicka bryn.
Nog tjatat om det.

See Ya!




Fredag!

Jobb väntar hos mig i helgen, vad ska Ni hitta på?

Sitter i soffan efter en promenad med hunden och slappar! Ätit god mat bestående av fläskfilé och potatisgratäng gjord på mandel potatis och västerbottensost! Till de vart de sallad, beasås och bröd! De är som mys med lite godare mat på helgen! Till källsgotta vart de hallonkesella!
Känner mig trött. Veckan har gått så fort att de känns som det bara hunnit vara Måndag och Fredag!
Vi har hunnit med både kalas och ÅIK umgdomsgård i veckan.

En del snö har det kommit men mest vitt puder onödigt men lätt och skotta.. ;) En riktig tö behövs så allt får tryckas till.
Barnen tycker det är skönt att de är helg men Elina blir alltid lika ledsen varför mamma ska jobba på helgen?! Men så är det och de är riktigt skönt att vara ledig på veckan!

Sitter och grunnar på en present till min morfar som fyller 80, vad köper man till någon som har allt?! Svårt, Svårt!
Har också hunnit fixa två presenter en åt mamsen som fyller år dagen före mig och en till mosters gull unge som fyller två dagar efter mig däremellan ska alltså morfar firas som fyller dagen efter mig.. ;) Själv ska jag bjuda M´s släkt på mat på min dag.

Nååja! Nog tjatat om kalasande! Ska ta tag i saker och göra mig redo för kväll! Slå upp ett glas julmust light (förmodligen de sista för i år) och sträcka ut bena och fortsätta med Criminal Minds..

See Ya!




Dagen..Tiden..Framtiden...

Nytt År och nya härliga tag.
Jisses i mej både jul och nyår har passerat och inte har jag delat de med er. Alla Ni mina ena el två läsare.. ;P
Orkar inte dra upp allt roligt som hänt just nu, men måste erkänna att jag är mer än nöjd med alla helger.
Julen var underbar med massvis av super fina paket till både mig och barnen.
Nyår firades i Stockholm super skoj med fantastisk mat och sällskap. Raketer och klackarna i taket!

År 2011 var året då Elina började sexårs, Emanuel tvåan. Var på Lasse Stefanz och fick en husbil på gården.
Jag har gjort en Gastric Bypass och fått fast jobb. Sist men INTE MINST har jag en glänsande ring på mitt vänstra ring finger. Allt känns så bra att man bara väntar på att någon bomb ska falla för är mer van att de är lite storm i mitt liv men ack så skönt när allt bara flyter och är så där Lady och Lufsen, tonårsromantik och alldeles, alldeles uuuunderbart!

Ärligt talat känns det som jag jobbar väldigt mycket på sistone men det gör mig inget. Trivs så otroligt bra på mitt arbete. Men barnan frågar när dom får åka hem klockan ett med bussen. Dom tycker jag ska vara hemmafru men fråga M vad han tycker om de?! Vet inte om han vill försörja mig. Skulle nog ärligt bli tokig att bara gå hemma det har jag gjort nog!!

Måste också konstatera att jag har världen knäppaste hund hon är verkligen en QUEEN! Trodde inte hundar kunde bli sur på en men hon kan. Igår när hon inte fick krypa ner på min värme filt så titta hon inte ens på mig, hon la sig på golvet på ett ställe där hon aldrig annars ligger och bara ignorera mig. Hon är bara för goo!

Nu ska jag gosa ihop mig i soffan och slappna av efter en lång dag som började 5.50 i morse och alla som känner mig riktigt vet nog vad jag gilla den tiden på morgon..MORR!


RSS 2.0