Nu är det nära!

Imorgon är det dax för inläggning hoppas, hoppas jag inte får vända om något annat dykt upp. Har ju läst att det hänt. Det konstigaste av allt är att jag inte är nervös??!! Why??! Vill bara få det bortgjort! Ska bli skönt då man slår upp ögonen på Onsdag sen börjar mitt nya liv! Ett liv mot smalhet, jag smal??!! Låter konstigt men ska bli sant. Tänk att jag ska komma i ett par jeans???? Heheee!! Har funderar på mål typ 10 kg nya skor, 20 kg osv... Men har inte kommit på något riktigt bra. Måste ju vara mål som är realistiska och som man kommer göra! Sen få in träningen på naturligt sätt som jag pallar och klarar av. Detta ska ju sen hålla hela livet!! Såg precis är ju Greas på tv:n så jag måste bara kika.. :) Hörs vi inget mer så lovar jag att uppdatera så fort jag är på hemma plan igen! Love You!

TRIST!

Idag är det depp, depp igen! Vill bara lägga mig och gråta. Inte för jag är hungrig men för jag känner mig DEPPIG! Är så trött idag. Sugen på något gott och allmänt blä! Igår hade vi iallafall en trevlig dag. Var i Lillögda och sola, barnen lekte så att det stod härliga till och dom andra grillade med alla de tillbehör! Jag höll mig! Var inte ens svårt igår men idag känns det värre. Vädret var inte perfekt frös en hel del men det kan man ju bota med kläder. Idag har vi en hemma dag hade ju hoppats på att åka upp till Storbäck med min familj och träffa min släkt. Frågade min gubbe tidigare om han ville han har aldrig svarat ordentligt så vart inget av det! Var nyss ut och kratta men min axel är långt ifrån bra. Blir snart galen av det försöker bita ihop och inte klaga men det knakar i nacken och gör ont då jag ligger på den. Dessutom tappar jag synen. Känns verkligen att jag körde bil igår. Just bilkörning gör att det blir jätteont i axeln tror jag spänner mig omedvetet el så. Barnen är ute och leker. Elina cyklar på riktigt nu helt själv, min stora duktiga tjej! Emanuel har ju punka på båda sin hojjar jag måste verkligen se till att fixa det! Han har dock inte gnällt dom senaste dagarna men cykeln för han är favortisaken nr 1 förutom fyrhjuling då.. ;) Få se vad kvällen bjuder på helst vill jag dra täcket över skallen men det går ju inte!! Var rädd om Er! Puss!

Glad Påsk!

Hoppas Ni alla mysiga, galna, roliga, härliga vänner där ute får en otroligt, underbart härlig helg med massvis av ägg, godis, skinka, sill och allt annat som hör påsken till! Ni alla mina näära är guld världa ska Ni veta!Har inte massvis med vänner men dom jag har är RIKTIGA vänner som man kan gråta och skratta med som peppar och som alltid FINNS där! Och ett extra stort plus till min lilla mysiga familj som bara är BÄST och som står ut med mig i dessa tuffa tider.. ;) Älskar Er! Idag är det nionde dagen, förstår ni?? Känns som igår jag börja fasta och även om det känns som slutet är en bit bort så är det så mycket närmare än jag tror. Kommer bli en jobbig helg samtidigt som skön och att jag får vara med dom jag älskar mest. Hoppas på många goda skratt och mysiga små saker. Är faktiskt inte det minsta nervös kan gissa att det kommer komma kvällen före the D day! När jag ligger där på kvällen för att sova. Det finns bara en sak som skrämmer mig lite och det är att jag aldrig kommer vakna igen. Vet att den risken är pyttepyttepytte liten men den finns ju! Skulle detta inträffa, jaaa då är det väl meningen då!! Kom bara ihåg att jag INTE vill brinna som jag är född ska jag oxå begravas dvs hel! Ingen aska! Och vad glad för den tid vi haft! ;) Har varit en hektisk dag på jobbet idag mycket som ska fixas inför påsk men det har flytit på fint och tiden räckte till! Trivs så bra på jobbet och det är så roligt att få arbeta där! Gubben är total slut han har sån hosta att man tror lungorna ska komma upp mellanåt men tror ni han går till doktorn??!! Tjurskalle som han är! Imorron blir det en utflykt till M´s släkt kommer bli jättetrevligt vi ska bli bjudna på gillat (fast inte jag då äter min drink jag). Hoppas bara solen tittar fram så man får bli lite extra brun! Nä nu ska jag luta mig tbax och kika lite tv. Påsk Kramar från mig till Er!

Var är den där energin???

Alla säger att man ska bli pigg efter några dagars fastande men var är det? Magen skriker, jag vill spy av hunger. Förut så var man slut av att man är fet men nu är man ännu mer trött av att gå på ingen fast föda! Jag är så ARG på mig själv som gjort detta. Som inte klarat av att hålla min vikt! JAAA jag vet snart är det över men just nu känns en vecka så förjävla långt bort att det är sjukt. Varför får man inte dricka light läsk???? Det kan man ju dricka sig mätt på! Smakar iallafall nått. Blää Urk! Magen rinner och jag är totalt SLUT! Idag har jag plockat som vanligt, kastat in tvätt, gått en sväng med hunden, cyklat med Elina, fixat lunch till barnen plus extra barnet. Sen har vi hunnit sola en stund el vet inte om det vart så mycket sola men gjorde ett gott försök! Barnen gick in i snickar boa och fixa lite. Är svårt hitta på något då det är blött och halv snöigt på de flesta ställen. Längtar till Fredag då vi är ledig allihopa kommer bli trevligt! Just nu längtar jag till min 3e påse Modifast så slipp man vara så hungrig men vill inte ta den än för då blir de för tidigt inför kvällen! GUD vad jag längtar till operations dagen för sen slipper man känna denna hunger, hoppas jag. Blir tvärtom istället man blir för fort mätt.. ;) Bättre det iallafall. Ska bli spännade läsa detta om ett år hur jag upplevde allt och hur jag mår då! Hoppas Ni alla där ute har det mysigt! Kramar från ett trött fetto!!

Det går!!

Femte dagen och jag lever av allra högsta grad! Nu är man ju ledig två dagar och det ska bli så skönt! För tillfället sitter jag och skämms för jag och M har två års dag idag och jag har glömt bort det! Mitt minne är som en guppy! Tänkte på det i veckan att jag skulla minnas! Men POFF!! Förlåååååt! =( Ska gottgöra det dubbelt upp! Känns konstigt att inte påsken har varit än och snön är nästan borta! Skotrarna är borta likaså sparkar, pulkor och allt annat vinter lyx! Tråååk! Men förhoppningsvis så blir det en fin sommar som inte är allt för varm.. ;) Jag har bara två arbetsdagar kvar nu sen är det operation som gäller. Och jag är inte det minsta nervös! Något som känns skönt är att vi har påsk helgen tillsammans så tiden till the D day kommer gå fort! För alla vet väl vid detta lag vad jag tycker om att vänta ;) M har varit så fin med barnen och mig den här sista veckan att jag är så glad att jag nästan gråter! Puss på näsan M!!

Fjääärde dagen!

Fjärde dagen är här och jag har inte fuskat något!! Tom smakat på maten på jobbet för att sen spotta ut och skölja mun, dutti jag!! Känns mycket bättre idag men så fort oset når mina borrar så luktar det ljuvligt!! Men jag SKA klara det, KOMMER klara det!! Där med basta!! Igår sa M något klokt (han kan glänsa) han gav mig jätte mycket beröm för att jag klarar av det! Sen sa han: - Det du gör är ju som att sätta in en alkoholist i en bar och arbeta. För maten är ju ett missbruk skulle kunna fuska hur mycket som helst men jag gör det inte!! Hoppas bara jag kan vara lika ståndaktig sen men det ska jag finns inga andra alternativ. Har arbetat idag så tiden har bara flugit fram! Snart är denna helg gjord sen är jag hemma med mina lediga barn måndag och tisdag! Dom har ju påsklov nu. Synd att inte Emanuel fick vara ledig hela veckan men som tur är så älskar dom ju dagis/fritids och det brukar vara mysigt på med lite extra på loven. Fredag till Måndag är vi ju ledig hela familjen hoppas det blir fint väder och vi hinn röjja undan lite här hemma för efter påsk sker det juh! Och vill försöka ha det städat då jag kom hem så man slipp känna sig stressad över det! Känns lite konstigt att man börjar planera sommaren! Men det kommer bara smälla till så är vi där! Verkar luta åt att vi tar oss ner till gbg sen uppåt i lagom takt vill gärna hinna förbi J med familj oxå för att få se deras nya hus! :) Lär nog oxå bli stugan en del är så mysigt där! Nu blir de fisa och gosa i soffan tills imorgon bitti då jag står redo med sleven i högsta hugg!

Dag 2

Vet Ni hur gott ketchup kan lukta???!! Känner varenda matos doft som den dyraste parfym som finns luktar gudomligt. Snart så är denna dag avklarad, nice! Kändes lättare idag faktiskt. Även om suget gnager fast i en! Har druckit vatten med citron, utan citron, med limesmak, drick buljong och nu e det fest med mineral vatten, tjolahooo!! Blir billigt om inte annat.. ;) Tänk så mycket pengar man kastar ut på godis, glass och skit mat som bara leder en närmare till döden! Har hört att dom tre första dagarna är värst! Så håller tummarna för det! Vet inte vad som är fel på bloggen när allt bara blir i ett stycke??? Idag har M och jag fixat Emanuel´s däck så nu är det helt. Vi har oxå varit och tränat mer med Elina snart sitter cyklingen!! Och denna lilla härliga sexåring tar tom krascherna med gott mod efter några tårar fallit. Imorgon måste jag minnas kameran för att föreviga allt! Nu blir det att glo tv. Kramar!

Dag 1

From nu så kommer min blogg handla mycket om det som komma skall! Idag är nämligen första dagen på fastan. Har nu snart bara 13 dagar kvar av flytande föda innan the D day är här. Nu är det på RIKTIGT! Måste erkänna att jag inte är kaxig, är som ett fruktansvärt abstinens att INTE få äta. Kommer och går hela tiden. Mår illa, svettats, suger i magen! Men jag ska klara det! Med tanke på dom mängder mat min mage är van att få till att bara dricka är kontrasten stor. Idag har jag funderat på varför man måste just fasta och varför man inte kan hålla en vanlig kost på 800 kcl/dag för det är det jag får i mig varje dag nu i två veckor. Men ska fråga sen av rent intresse. Förhoppningsvis så är det värt mödan och jag måste få klaga av mig! Tycka det är skit jobbigt detta även om det för något gott med sig i slutändan! :) Men har du provat fasta så vet du nog väldigt väl vad jag pratar om! En sak är då säker att Modifast som jag äter just nu verkligen smakar gott för att vara måltidsersättning. Sen vill jag skicka en stor ros till M som hjälpt mig massor denna första dag! Han är guld värld!! Puss på dig! Nu till nästa! Elina har idag tränat på att cykla utan stödhjul och jag var ett stort stöd!! M sprang med Elina och jag stod och blundade och hoppades att hon inte skulle crasha allt för hårt! Den ljuva mamma känslan. Men hon var jätteduktig snart kan hon!! Gissa om hon var glad?! I Söndag var de fotbolls cup för Emanuel och han var så duktig. Dom små knattarna är bara såå härliga på plan!! Jätteskoj att han tycker det är roligt med fotbollen. Nu är all min energi slut. Puss!

HAHAAA!!


FATTAR INTE!!

ÅÅÅÅÅÅHHH! Kan inte lägga in videos nå mer.. :(((


Hur mår Ni?!

Här är de bra! Jobb helgen gick i en rasande takt! Nu är jag ledig idag sen ska jag jobba tisdag och onsdag men på Torsdag då är det dags för en hel dag i Lycksele. Ska träffa alla möjliga läkare inför det som komma skall.

Igår kände jag att de verkligen går mot sommar, samhället ljöd av dunk från en lgh där dom slagit upp dörren och lirade musik, tre tonåringar som gick i T-shirt och det luktade blöt gegga. Då är det VÅR!!

Barnen är ute och leker tror dom byggt nån typ av snögubbe men oboy vad dom e blöt! Måste få tag i galonhandskar för det är nog det enda som funkar just nu.
Nästa vecka bär det av till Umeå ska sova där en natt tar med mig Elina för manne måste ju vara i skolan.
Ska passa på att ranta lite sen är de ju oxå ett läkarbesök som måste prickas av.

Nu kom lilla monstret in så ska ta hand om henne!



Skönt med trötthet (ibland)

Idag har jag jobbat. Var en tre veckor sen sist tror jag bestämt så det känns i fötterna men ack så roligt det är att vara tbax.
Efter de hämta jag knoll och tott sen var det full huggning vid wii spelet tills mamman i huset fick nog och slog av.
Vi åt fryst pizza från ICA, lyxmiddag efter en arbetsdag ;)
Sen avslutades kvällen med fredagsmys och lite mer wii då även jag deltog.

M är och kör bärgare så han kommer inte hem förrän sent i natt.

Igår kväll så hade jag en seg kväll och längta riktigt att få krypa nääära! Men sluta med att jag somna.
Har nog en del glädje, ångest, skräck och gud vette allt för det som komma skall.
Själva operationen är jag nog inte speciellt rädd för är så besluten. Rädslan ligger nog lite i att jag aldrig ska öppna ögonen igen och då är det barnen jag tänker på!
Att inte få finnas där för dom se dom växa upp m.m
Egentligen är man ju ganska knäpp som går och tänker på sånt som förmodligen aldrig kommer hända och skrämmer upp sig själv. Vi männsikor är nog bra experter på det förutspå "hemska" saker som man inte kan förutse så mycket onödig energi det går åt till att vara orolig.

Helgen består av arbete och det känns bara bra. Även om helger kan vara tråkiga att jobba så ger de extra kirr och man får vara ledig på veckan och göra nyttiga saker.



RSS 2.0