Ooooooooohhhh!

Jag tror jag har bestämt mig, jag ska bli en AVATAR..:))) Gud vilken bra film heeelt i min smak. Känner mig full av känslor sen jag sett den, hade jag vetat detta hade jag velat se den då den kom på bio. Fått se alla maffiga effekter och ljudet på stor skärm. När jag blir stor ska jag köpa en stooor platt tv och sourrandljud till de ska jag ha en soffa med Divan och liter vis med popcorn, sen ska jag bli filmoman.. ;) 

E är på skolan snart dags att hämta honom.. :) Han ville jag skulle vara ute med han och leka då han kom hem så de ska jag.. :) imorgon är de valborg, förstår NI riktig våååååår!! Igår vid tio var de faktiskt fortfarande ljust ute..:) Så häääärligt, man blir ju piggare. Valborg ska vi fira med brandbilsåkning och ponnyridning en burgare vid brasan och myyyyyyys! =)
Just ja ska ju hinna på kalas med..=) Blir en trevlig Fredag sen lär man komma hem och döö i soffa... :) Sköönt! 
 
Vad ska Ni hitta på i helgen då?? =) Nyfiken som man är..
Socialmiffot är ju så ensam.. :P ingen att prata med.. =( Vill ha jobb, jobb.....JOBB!!

Dagens höjdpunkt är då posten kommer..:P Ta inte ifrån mig de för då NI! Då hugger jag ER..:P





Urk!!

Faasiken va jag vill klippa mig och färga håret, bara de att jag som vanligt inte har nå pengar. Skulle vilja till frissan och färga två färger i håret. Det behövs!!
Dessutom behöver jag nya kläder till vi åker till sthlm. Blir galen, visst att gå dig och göra sig fin e väl en sak, men hur känner man sig fiiin när man e så ful som jag.. =( Gud va jag vill ner i vikt och JA JAG VET!! Gör något åt de!! Fasiken om de var lika lätt som att skriva. Då hade jag varit smal för lääänge sen.

Längtar till jag får börja jobba så man int går hemma hela dagarna ensam och börsen fylls på.. :)
Ibland känner man sig ju som ett socialmiffo man glömmer ju hur man pratar med folk.. Skratt!

Nu ska jag och E på friskusarna så han får leka av sig, lillan har fortfarande inte kommit hem, snyft!
Börjar kännas som en evighet nu juh! Nåja hon verkar ju ha de bra så får va glad för hennes skull. Vill då inte tänka på den dagen då dom är så stor och får välja var dom vill bo.. =( Vill ju ha dom hos mig.. :P

Nä nu måstge jag avsluta dagens klagomur och åka..

Senare blir de Avatar och filmkväll..:)

Kjamar!

Vårstäd...

Så var helgen över för denna ggn.. :)
Har varit en bra helg, vi har kapat och klyvt ved inför vintern. Hahaa tänk att man ska börja förbereda vinter innan sommaren ens börjat!! ;)
Men de är riktigt rogivande att stå och klyva, ett bra arbete för mig.

Emanuel har varit och kört sin 4hjuling i Lördags och jisses vad han gasa *SUCK* Märks han börjar bli äldre och som den mor man är så höll jag för ögonen.. :P Vill inte han ska välta juh!
Förutom de har vi brännt lite skräp som vi velat bli av med, krattat lite och kört bort löv.
Stooora delen av gräsmattan är de ett bra tag till innan den torkat upp men snart så..

Idag har jag haft en riktig lat dag, var tbax med linserna och ska köpa glasögonen istället. Det passa mig inte riktigt tror jag har lite för torra ögon får väl testa om några år då man kanske e piggare.. ;)
Borde dra fram dammissugen och få bort de värsta men kändes inte som jag hade lust till de.

I veckan har jag inga speciella planer de får bli de samma gammla vanliga.
La ut en annons på åsele.nu i hopp om att få tag i en hungård..:P Vore bra om Trixi fick ett eget kryp in. Det värsta är att hon gräver i marken, hur tränar man bort de????
Blir stora hål där man sätter fast henne.

såg att Avatar kommer på video nu! Någon som sett den?? Jag måste då hyra tycker den ser bra ut. Var länge sen jag såg en riktigt bra film, har ni något förslag så mottages det tacksamt.. =)





Oj!! Läste just...

... Misstänkts ha dödat stulen get... Någon som tydligen vart sugen på lite getkött till grillen el??? Vad kan man annars vilja ha en get till .... :P ;) Fast enligt killen själv hade han bara köpt köttet på stan..hahaa normalt el?? Förlåt, stackars get så klart men man funderar ju??!!

Nää säger då de, tur man bor i Åsele här finns bara fina djur med pälsen kvar, vill man ha kött får man gå på affären..:)
El skicka ut gubben på lite jakt (under hösttid då) fast ikväll ska han tydligen och jaga bäver!! =) Tror aldrig jag smakat de köttet, känns som de ska vara segt men tydligen inte. Så få se va han kommer hem med? Dock så tycker jag dom är så söt så.. :)
Men har lärt mig en sak på skolan (restaurang skolan) då jag fick ta hand om en hel tjäder att de var bara jobbigt till man fått bort fjädrar och huvud.. Groteskt, ja visst! Men så sant som de är sagt. Efter man fått bort allt de (söta på fågeln) vart de ju bara kött, kött. Rovdjur, JAG??!! JaVisst..:D Vegitarian kommer jag aldrig bli.

Annars då?? Sonen är som sagt hemma, MYS! Medan lilla syster är hos sin pappa, än verkar hon då ha jätteskoj. Har shoppat kläder och nya crocs..:) Jag och manne panne ska köpa fredags mys och kika på talan. Han lär väl slocka i soffan så mycket som han är ute och cyklar.

Har fixat en kycklingsallad till middag, MUMS!!

Ha en trevlig helg!

Kramar

Åååååh... När jag blir rik....

DÅ ska jag bygga ett Mammuthus..:P Gud vilka fina hus jag har hittat.. =))))
Nuff!! Vill ha!! :P Tänk få allt sitt eget, nytt och som man VILL från början. *Drömmar* *Drömmar*

Har oxå fått veta att jag fått lite sommarjobb *Längtar* Få se hur många veckor de blir då jag får schemat.. :)
Blir så gött komma ut och känna sig lite behövd..;)

Igår var jag och prov körde min nya HOJ... =) Den spinner som en katt, men hmm, host, urk hade blodsmak i munnen då jag trampat en sväng.. *Vissel* Så nu får jag allt börja ta cykel turer ofta.

By the Way.. Gissa vem som ska till huvudstaden??!! Moi!! Jepp har fått både hundvakt och barnen får va hos sin pappa *Lycklig* Ska ha lite semester, hoppas bara jag törs ta mig och se lite..:)
Gubben e ju mest upptagen så får ju som klara mig själv på dagarna men nog ska de gå bra.
Ska få träffa min gamla barndoms vän ska bli sååååååååååååååå förbaskat kul och hennes små killar. Hoppas man får hålla och gosa lite..:P Man blir ju såå bebis sjuk..:) Hihi!

Snart Fredag igen, Elina ska åka ensam till sin pappa vad konstigt de kommer kännas bara ha Emanuel hemma, men samtidigt skönt få skämma bort han lite extra. Han valde själv att vara hemma så då får han ju så klart de. Så få se vad vi ska hitta på i helgen..:)
En annan helg ska jag bara ha Elina hemma och få skämma bort henne..:)

Nu är det sago läsning för att göra kväll e ju skoldag imorron..:)

Kjamar på Er alla där ute!



En evighetsmaskin.....

Tvättmaskinen, tacka gud för den även om jag bara vill spy åt den. Denna årstid är HEMSK!! Emanuel byter minst två par byxor om dagen. Det e ju så slaskigt och stänker heeeela ryggen upp när han cyklar.
Funderar om man kan paketera dom i svart sopsäck som man klipper upp varje ggn han ska in..:P El nån annan smart lösning. Regnkläderna är lika smutsiga dom gruset fastnar ju. SUCK!! Men snart snart är de sommar..:)

Gud vad jag har varit duktig idag *Klappar mig på axeln*
Innan kl var halv åtta i morse hade jag vikt tvätt, lagt i ytterligare en maskin, diskat och gett barnen frukost.. :)
Sen idag har jag både dammsugit, lagt in tvätten, gjort coleslaw och zatziki, förberett för biffarna jag ska steka till middag och handlat..:) Hallelujja!!
Få se vad jag hittar på i eftermiddag då.. ?!
Tror jag ska sätta mig ute med en kopp kaffe och bara andas härlig frisk luft, längtar faktiskt till jag kan börja kratta då har man ju något att pyssla med.

Snart kommer troll ett med skolbussen så då ska vi hämta syster yster på dagis. Sen är de full rulle med mellis, kompisar och cykelturer.
Jihahaaa!!

Kramar på ER!



Sol, Sol, Sooool...

Vilken skön eftermiddag de varit, bara sol hela dagen. Barnen hade fått sina nya gympadojs så dom var ju tvungen testas. PLUMS i en vattenpöl..:P
Elina var bara pyyte lite ISKALL (som hon själv sa) verkar vara ett gott betyg...;)
Vi har precis kommit in från en liten tur med cyklarna, nu har kidsen käkat banan och snart ska dom krypa ner under varma täcket, Elina är jättetrött två blå ögon som står rakt fram =)

Idag har jag varit till en läkare som nu skulle försöka skynda på min remiss för en Gastric..:) Hoppas, HOPPAS!! Vill så gärna få komma och påbörja allt. vet det är en lång väg framför en men OJ så härligt de ska bli då man kan sluta stånka av att bara knyta skorna och kanske få vakna och känna sig PIGG!! :)
Många fördelar med de hela, vet jag tjatar men de betyder så mycket för mig denna OP..:) Även om de kan dyka upp komplikationer men de är ju de el dö i fetma. Fy vad man ska börja leva när jag kan, tro mig ska studsa på barnens studsmatta ;)
Just nu känner jag mest att jag ids inte banta nå mer för detta är förhoppningsvis mitt sista år som FET! Och varför då må dåligt med alla dessa dieter.. Just nu stenålderskost som gäller, IGEN!!

J har frågat på din blogg om du ev e hemma den 28 maj?? Ev skulle jag kanske följa ner till sthlm då..:) Vet inte om du missat den kommentaren för jag såg aldrig någe svar.

Imorgon får jag test köra nya fina cyklen tror jag bestämt ska ta en bild så ni får se min räääcer..;)

Gubben jobbar hela kvällen så nu ska jag ta och stoppa ner barnen i säng sen vispa grädde och ta fram jordgubbar..:P Lyx va???!! Men man får äta de med stenålders kosten..:)

Så ha en mysig kväll alla de ska jag

TJING!


Vi firade...

ett år i helgen.. :)
Jag gav Magnus en kryssning denna kommer inte ske förrän i sommar då jag vill åka då det är varmt och skönt. Man kan sitta upp på båten och njuta i solen. Vi ska till Tallin, bestämde oss oxå för att boka en guidad tur så man får se det där lilla extra. Tar buss från övik så man slippet tänka på den, SKÖNT!

Själv vart jag glatt överraskad då jag fick jättevackra rosor och en CYKEL, fatta en NY cykel! Den är jättefin...:D Med korg och allt, precis en sån jag vill ha. Får hämta den imorgon..:) Då ska de trampas och trampas.

I övrigt har helgen bestått av att göra bort sånt som man måste fixa, städa undan mer saker och rensat ihop sånt vi ska elda upp. Lördagen grilla vi för första ggn, sååå gott!! Sen har vi fortsatt planera för altanen som snart ska byggas. Få se om vi tar oss till Umeå på Lördag för att börja köpa lite material.
Barnen har lekt och grejjat så en lugn och skön helg.

I dag slog det mig igen, att huvva. Barnen ska faktiskt bli stooora??! Vem kan tro de nu när man ser på sina små gangsters, en dag måste jag släppa dom friare.. Urk hemska tanke!! Redan nu är de ju svårt då Emanuel cyklar i väg till sina kompisar och man får oroa sig att någe ska hända.
Hahaa!! Hur ska de då inte bli när första moppen kommer?
När Elina tar hem första killen?? När det är fullt av små finniga ungdomar som tror dom äger världen och röster som bryts i målbrottet man hör dom tissla och tassla??? SMS som piper dagligen. OjOj!!
Jaa tiden går allt för snabbt.. ;)

Nu e jag duktig less på att inte ha ett jobb och då menar jag JOBB med lön, de suger så att bara gå hemma. 
Börjar ju bli ett bra tag man släpat fötter.

Ute tinar det och tinar idag kom de snö men de blir ju bara slask bra när det regnar så snön smälter!
Vill de ska torka NU!!
Emanuel väntar otåligt på att få köra sin 4hjuling..:P Vi starta igång den i helgen så nu vet han ju att den fungerar. Då är de svårt att vänta när man är sex! :) 
Bara tre månader till är skrotnisse 7 hela år! Har redan lite smått börja fundera vad man ska köpa! Vad kan han tänkas behöva? Inte lätt alltid de där.

Nä nu ska jag surfa lite sen ta och laga middagen de kurrar i magen.

Nu kom minivildarna in, en sadel som står rakt upp..:P
Super Mamma e på G!!

AstalaVista Bejbiss!!





Vulkaner, Aska och....

Jaa Jisses då vart man hypokondriker igen. Skulle ta en promeix med Trixi och Elina igår men vart hemropad av gubben som sa kom in och läs. Ja men visst förstår ni!! Läkarna ville man skulle hålla barn inne. Så sakt och gjort fort gick vi in och kunde jag inte känna lite konstigt i lungorna..:P Tyckte de lukta mysko med. *Skratt*
Nåja nu verkar de ha dragit förbi med tanke på att himlen är blå idag..:D

Fredags städningen är avklarad och städat lite på gården har man oxå hunnit med.
Emenuel och hans nya kompis har tvättat av sina cyklar i solen så nu glänser dom..:)
Snart ska jag och lilla E göra pannkaka som hon önskat sig idag.
Sen blir de det efterlängtade Fredags myset..:D

Vad helgen bjuder på vet jag inte riktigt får nog vänta och se vad vädret visar..:O)

Kramar!


Snart Dax för FredagsMys ....

Bara en dag kvar..:) Sen är det helg igen!! Skönt!!

Sitter och lyssnar på Ulf Lundell han har grymma låtar.. :) Skulle vilja ha hans skivor saknar så ibland att bara dra igång en bra skiiiva och lägga mig på rygg och njuta. Fixade iordning förra veckan i sovrummet och satte upp min gamla stereo så jag kan lägga mig där och pilla navel och lyssna på suget faller in.
Gubben gillar ju mest att se tv så då e de ju fina fisken kunna smyga in där. =)

Idag vill jag oxå skriva GRATTIS till syster yster.. Hon blir hela 23 år idag, fatta de??!! Minns än då jag drog henne i barnvagn genom Bodsvedjan hon klädd i helrosa..:) Nu är hon ju gamtanta!!
När hon var lill liten satt hon oxå i vagn och sjöng Bad Bad Boy´s Com on Me.. Com on Me...Den tjejen är fortfarande lika tuff..;)
Minns oxå på Erikslund då dom hade hittat fina blå/lila bär som verkade smaskig, huvva ruskig tanke. Tur de gick bra..:) Hahaa!! Ja många minnen finns... För vem vill inte ha lim på mackan??!! ;) Pussar på dig Gumman hoppas snart du kom till Flåsele =)

Idag skulle de kommit en från Härjedals kök men han var sjuk *Snyft* Var så nyfiken!! Bara kika inte köpa.. :P

Nä nu ska jag ta och kika nyheterna och dricka lite kaffe..

Ha en fin dag alla!!




Ännu en dag i Paradiset....

Så var snart Onsdagen till ända, veckorna rusar minst sagt.
Idag har jag varit dutti och gjort Tacopaj till middag, vart så tvärsugen. Känns lite som Fredags mat men vad gör de då alla dagar e desamma då man bara går hemma.

Stora E har fått en ny lekkompis idag, så roligt.. :) En tjej som går i hans klass som bor en tvärgata bort. Just nu är han där och leker men stackaren har ju inge skor som håller tätt. Måste in och beställa nya stövlar åt han ikväll.
Finns ju så många roliga vatten pölar just nu ..;)
Bara klä efter väder..=)


Annars då?? Tja var på ams på möte men de ger ju inge vidare mycket bara hoppas dom snart hör av sig om man får jobba i sommar.
Var på en lite intervju på grillen igår men dom ville mest bara se vem man var så får man se om dom hör av sig sen.

Nu ska jag ta och duka klart och vänta på att mina två killar kommer hem.. :)



JomenVisst....

Jag lever...
Trots alla ägg och stillasittande grill stunder i påsk.. =) Vi hade en trevlig påsk helg mist sagt inte ens barnen ville åka hem.
En ggn sa lilla E att Mamma kan vi inte åka hem och se tv.. :) Hon som är så beroende av tvn. Det tycker jag är bra gjort. Vart oxå väldigt paff över att dom var så nöjda. Inte massa tjat och gnat väldigt glada barn.
Härligt härligt!!

Stora E körde sin skoter och var stoltast i världen. Han kom ju på hur man spann med..
Trodde de var nå fel med skotern men när han kom närmre förstod jag va han höll på med, han bromsa ju in för att sen gasa på så de skulle spruta snö, hahahaa!!

Solen var väl inte framme värst mycket men de var härligt vara ute väder, skoterföret var då lika med noll, vara såå mycket vatten på sjön och vindvakar att vi inte ens kunde gå ner och fiska.
Men vad gör de??!! Vi fixa en fin grillplats en bit från stugan som var i lä och helt perfekt.
Hunden gillade stugan och fick vara ute som hon ville och springa så hon sov som en stock sista dagarna.

Nu har barnen åkt till sin pappa så jag hann igår stooor städa deras rum nu är de så rent att jag tror aldrig mer dom får leka i sina rum (ironi) för er som inte fattar de.. :)
I stort sett hela övervåningen skiner bara fönstrena som ska putsas.
Man känner att våren verkligen är här de kliar både här och där för att få saker gjort och få göra om.

Snön tinar som bara den nu längtar tom jag som annars älskar den att de ska försvinna och torka upp.

I Onsdags var jag till Umeå och var in på en skoaffär som dom nyöppnat, en sak är säker när jag gjort min op ska jag gå i skor som bara har minst 10 cm klack, guuuud vilka snygga skor jag hitta. Hade jag vart rik hade jag köpt ett par bara för att titta på. Skofetisch JaVisst! ;)

Just nu Drömmer jag så om brevet i lådan och mitt nya smala liv. Väntar så otåligt att jag snart blir galen, har suttit och läst bloggar om dom som redan gjort en op oj vad dom e fina.. :)

Nu kom gubben från jobbet så vi ska åka och hämta skotrarna från stugan nu..:)

Ha en mysig helg!! // J


RSS 2.0