DÅ var de Magsjuka till SALU!!

Säljes till högstbjudande på köpet ingår en pigg storebror som vill leka med vänner.. ;)
Står för ett ombyte lakan och kuddfodral. Maila vid intresse!!


Sååå då var vi inspärrade.. Blää!! Finns ingen värre sjuka än magis, man kan ju inte lämna huset och folk flyr en som pesten.. Konstigt va??!!

Har hjälpt Elina hela natten så man e lite lätt spak just nu. Skulle vilja VILA..:) Men hur gör man de då stora E håller låda..:P
Barn är ju långt från vi vuxna dom kan ju springa och hoppa och leva rövare fast dom e sjuk, skönt iallafall att lilla E fått tbax färgen i ansiktet och behåller maten.
Har gjort en fin drink med vätske ersättning och cola, lite ful knep men lill kroppen behöver saltet. Man har ju några års erfarenhet av magsjukor nu..heheee!!

Satt och tänkte på de tidigt i morse alltså 10 år går ruskigt snabbt om 10 år är Emanuel snart 17 år!!! Förstår Ni hur hemskt de låter?? Och Elina ska fylla 15 år de året, HJÄLP!! Stoppa tiden liiite!

I helgen är de marknad i Åsele så hoppas få bränna lite pengar på sånt där nööödvändigt som sockar..:) Ska oxå leta ett par vantar till Emanauel i reserv till påsk.
Han hatar tumvantar vill ha såna med fingrar så han kan gasa bättre..;)

Vad gör Ni andra i det långa landet då??

Ha en fin dag för de ska jag i spyhinkar och tjuriga trött/pigga barn..:D

Kjamar!!

VAAAAAAAAAAR???

Hittar man täckdressar/täckbyxor i stooooooooooooora storlekar som är snygg och bra pris!!! Och då menar jag i stoor storlek!!
FAAAAAASIKEN va det ska vara svårt att vara FET..... SUUUUUUUUCK!!



Hemma Igen...

Ja då har man vart till hemstan.. :) Var jättefin galleria, kändes faktiskt som stan levt upp lite. Inte som sur Boden förr..hahaa!! Ville faktiskt inte hem.. =( Hann inte allt jag ville göra. Måste ta en resa hem igen, SNART!
Träffa mina vänner m.m
Pappas hus var jättefint..:) Kändes så hemtrevligt och öppet..:) Barnen hade oxå superduper roligt.
Klättrat på morfar och maritas gillestuga och åkt full rulle nedför taket dom hann med att åka tefat och lastbil med. Vi har oxå grillat, shoppat, varit ute och gått och bara njutit. Just ja fick ju träffa min gudson med, den ungen har de goooaste leende man kan skåda. Dock var han lite blyg inte så konstigt då vi träffs så sällan.

Idag har jag och barnen tagit skotern ner på älven och suttit i solen..:) var så VARMT, PUST!! Barnen åkte skrana och Trixi lekte för fullt i snön.
Men vår ljuva vår, bara påsk sen e de slutkört med skotern.. :( Och dom där äckligt varma dagarna kommer.. Ska bli skönt då jag fått min op så jag kanske lyckas bli smal och hettan blir lite lättare att leva med.. ;)

Ahhh just ja!! Vet NI!! Idag fick jag in mina linser..:) Så nu fick jag ta med dom hem och ska ha dom i varje dag, uj va jag kände mig naken.. Fniss! Var såååå mysko inte ha något på näsan..:)
Men kul om man kan ha solbrillor och skönt att inte måste klämma in brillorna under hjälmen.

Hoppas Ni alla har de götti!





Var försvann....

Dennna vecka?????
Är ju snart helg igen... :)
Denna helg ska vi åka upp till Boden..:) Blir skoj de, var ju nästan ett år sen man var hem, Boden är ju trots allt hem..:) Har faktiskt tänkt på de var ska jag begravas om jag dör..haha! Har ju som bott på fyra ställen, Västerås känner jag ju inget för, men Boden är ju hemma fast nu är ju Åsele mitt hem sen vart de ju några år i Umeå.
Hade man varit gift hade man ju velat ligga med sin man.. Vila tryggt på axeln..:P

Barnen är sjuka så dom är kvar i Robertsfors, vi hämtar upp dom på vägen nu när vi åker. Känns ju som inte rätt att sätta dom i bil med feber och allt.
Men gissa om jag saknar dom??!!
Hade vi varit kvar i Åsele hade vi nog åkt på pimpel tävling, var visst de i helgen.
Dock verkar de bara ska snöa i helgen så.

Ska då bli väldigt spännade att se Boden´s galleria.. ;) Tänk att Boden har en GALLERIA!! Coolt.. :)
Enligt en kompis så är de då alltid mycket folk där vilket är skoj så den får leva kvar.
Blir en rundtur med bilen oxå ska visa M allt! Det går ju rätt snabbt *Skratt*

Nu ska jag se lite tv..:)

Ha det götti!





Till Emanuel och Elina...

Detta ska jag försöka leva upp till! :)

Krama mig ofta så blir jag glad och trygg,
låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg.

Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test,
för även om jag klagar är ni ändå bäst.

Visa mig i handling vad respekt är för någonting,
lär mig se det vackra i världen runt omkring.

Tala om att jag duger just precis som jag är
och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär.

Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor
och kom ihåg att man kan leka även om man blivit stor.

AV Okänd författare

           ----------------------------------------

Älskar Er! Ska leda Er på vägen

Önskan

Jag önskar dig inte guld, mitt barn
ej heller pengar och makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig vänner i rikligt mått
och vänner att lita på.

Av: Peter Lemarc


Idag...

Kommer mina/våra goa vänner D och L från Umeå... =) Gud vad det känns roligt..:P
Ska bjuda å god mat (skriver inte ut de här för D kanske läser min blogg) ;) Vi ska vara ute med skoter och grilla, umgås och skratta. Tror jag ska lura med henne på en liten promenix efter älven imorgon när vi vaknat.. :)
Har sett framemot denna helg lääääääänge att få en galen brud att surra strunt med..:P

I övrigt så är de rätt lugnt, har dammtorkat och städat lite under veckan passar på medan barnen är borta. Tomt utan dom men rätt skönt att verkligen ladda om batterierna.. :)

Vet Ni!! Igår var vi och hämta en skoter åt manne...:) Tror NI han kommer bli glad??? ;)
Hehee ska bli roligt se hans min..:)

NU måste jag åka och jobba, handla, gå på grönochgul, fixa lite annat för att sen dammsuga, sen är det HELG!!

Pyssar å Byssar på Er!!

Blååsigt... !!

Nu töar de för fullt här, idag har vi haft rikgit snögubbe väder..:) Dock så blåste de genom märg och ben då jag var ute på älven med hundarna, bara hålla i sig :)

Idag är gubben i övik på hockey tillsammans med far och bror, e nog skojigt. Första ggn deras pappa ser en elitserie match på riktigt. Visst är dom med i elitserien, hahhaaaa!! Tror de iallafall.
Barnen är ju hos sin pappa så jag är alldeles ensam hemma, snyft! Okej erkänner väl då är ganska skönt.. :P

För en stund sen hitta jag ett köksbord på blocket, vill ha. Inte ett sånt som jag alltid drömt om men ett snyggt, stilfullt och sex stolar och kostade bara 1 500 kr, hade passa perfekt här hemma.. :) Men i skellefteå, SUCK! Varför ska allt vara så långt bort.

I helgen var då såå roligt att se alla spela fotboll, Emanuel hade jätteroligt. Han var så söt i en av matcherna så stod han i mål, han är ju 6 och ganska intresserad av det mesta. Jag Hejjar för fullt på matchen och ser alla barn springa där och hålla koll på ben, kropp och boll. E står i sitt lilla mål och tittar på allt utom de han ska... haha!!  Alla SKRIKER EEEEEEEEEMANUEL!!! Då reagarar han och fick faktiskt fatt i bollen innan de vart mål. Inte lätt att stå still tur han är snabb..:P Samma sak då dom berätta att man kunde komma och hämta tröjor på måndag(idag) detta meddelades efter att alla barn fått sin medalj så alla barn samt ledare stod nere på planen, när Emanuel fick höra detta skrek han över alla MAMMA hööööörde du det, hämtar du den på MÅNDAG DÅ!! ..... Haha jag stod på läktaren en trapp upp en bra bit från honom..:) Måste ju oxå tala om att han näästan gjorde mål..;)
Jag måste då säga att de var toppen bra anordnat, fanns fika och fina scheman så man visste exakt när ens barn skulle spela sina matcher. En mysig fotbollsdag.

Efter att de var slut så åkte ju barnen till D och T, då for jag och magnus ut i stekhete solen med skotrarna. Vi gjorde en eld och dröna, hur mysigt var inte de då?? ;)
I just LOVE vår!
Söndag vart de en utflykt till Älgsjö med skoter, fick dock lite gnäll av gubben för jag kör för sakta men jag tror skotern ska gå av på mitten ju..:P Jag är ju så tung och de är ju sånna stora gupp. Men nästa ggn ska jag gasa mer för de är roligt..:D Ibland önska jag att jag hade en lite mindre skoter som kanske är lättare att styra..:P

Nää nu ska jag gosa ner och se nå skrot på tvn..

Ha de myspys!


Fredag och jag är PIGG!!

Guuud så skönt solen värmer och de droppar lite från taket, förstår NI?? !! Fast lite sorgligt känns de samtidigt, denna underbara årstid försvinner så fort. Alla ljuvliga dagar med skoter, grill och pulka åkning. Sen blir de lång och jobbig äckligt varm sommar iofs går ju kvällarna bra då de är svalt men gillar INTE dom där super varma dagarna då svetten syns under armhålan, YÄÄÄCK!!

Sitter och njuter till Lars Winnerbäck för tillfället..:) Han har så härlig röst. Igår såg jag att Ulf Lundell ska ut på turne i sommar, vet NI hur mycket jag skulle vilja åka och lyssna??!!!!! Ska kika upp lite närmre exakt var han spelar.
Känner att jag skulle vilja ta gubben och åka på något mys.

Ikväll blir de fredagsmys ev ska vi åka upp på Åslia som har öppet hela natten så länge någon åker i backen..:)
Men blir en hyfsad tidig kväll för Emanuel ska ju orka lira fotboll imorgon..:)
Idag har han med sina nya skidor till skolan, gissa om de var spännade?! =)

M beställde nya vinterskor åt manne igår..:) Jättefina med löstagbar innesula, perfekt och lätt att torka.

Nu ringde mamsen..:P

Ha en trevlig helg!!
Kramar!


Äääääääntligen..

Nu känns de som det börjar bli vår i luften och det där hääärligt underbara vädret då man bara vill vara ute.. =))
Har fixat mellis ute i solen idag, vart risifrutti och en juice. Barn tyckte det var jättemysigt.

Har ju inte blogga på ett tag, vette rackarn varför?! Bara int haft tiden el snarare lusten.
Veckan har bestått av jobb, jaga barnen och städa, roligt va?? !! Men snart är det helg igen, ska åka på Emauels fotbollscup. Det kommer bli jätteroligt..:) Första ggn man ska se han tävla.
Mamma J kommer vara så stolt..:)
Emanuel ville ha med hela sin familj, men M verkar ska åka till Vännäs på skotertävling och det måste han ju få göra ..:)

Sen blir vi barnlösa en heeeel vecka.. Förhoppningsvis kommer våra goda vänner från Umeå nästa helg men det får tiden utvisa, hade då vart super roligt OM dom gjorde de.

See Yaa!

RSS 2.0