Home Sweet Home..

Så var vi tbax efter en tur till stooorstan.. :) Har haft fruktansvärt roligt med shopping, god mat och rolig fest..:) Jag kan inte rååå för de men jag tycker det är så kul med nya människor och större fester och dans..:) Jag var då på bra humör..:)
Handlade lite roliga presenter åt barnen dom var såå nööjda. Och sist men absolut inte minst fick jag träffa min barndomsvän från skoltiden det var så treeevligt var hem till henne och hennes man och små pojkar vi hann prata i några timmar. Tiden gick så fort. Får hoppas vi får chans att träffas igen.. :)

Dock är de väldigt skönt att vara hemma i lugnet igen, vila levernm och huvudet..;) Men jisses vad de växt här har rensat en rabbat idag ska ta en till ikväll.. Tro mig det behövs minst sagt!!

Nu ska middagn fixas.. Ha det bäst alla!

Packa ...

Imorgon bär de av tusan jag är inte van och resa tror jag fått en släng av resfeber..:P
Emanuel var så söt igår han sa, MAMMA du måste åka till slottet!! Undrar så var har han fått slottet ifrån men lovade han iallafall en bild om jag åker förbi där...:P

Klockan tre bär de av till frissan ska dock klippa mig hos en som utbildar sig så kommer bli spännade att se resultatet.. :) Kan då int bli värre än va det är nu, tovigt och heeemskt.
Efter de ska jag hämta ut mitt paket med kläder jag beställt hoppas bara något av det passar..:P För just nu är jag fetare än någonsin och de ljuger jag inte om =( E totaly hemskt! Varför gör jag inge åt de, jaa de undrar jag med.. Ingen ide jag ens skriver här att jag ska börja då jag kommer hem fööör hur många ggr har jag inte skrivit de.. SUUUUUUUUCK!
Nåja!!

Har då städar här för e som skönare att komma hem till rent och inte måsta stressa upp sig över städningen. Skulle ha klyvt veden som är kvar men de regnar bara och sjukt kallt ute. Vi har ju satt in myggfönstret så nu när man vaknar är man stel som en isbit innan man fått igång kroppen.. :P Dock sägs de ju att man blir friskare när man sover svalt så jag lär aldrig mer vara sjuk..:P

Nää AstalaVista bebissar!!

Mmm, Hmm...!!

Råkade snubbla in på en blogg om en familj vars dotter lider av cancer, man läser förtvivlan, glädje, sorgarbete m.m m.m
Vad är de egentligen som gör att vissa drabbas mer än andra?! Varför tar elände aldrig slut för vissa medan andra verkar mer el mindre glida fram. Finns ju saker man själv sätter sig i som man oxå lätt kan ta sig ur, andra saker går ju bara inte att stoppa hur gärna man än vill. Men VARFÖR?!
Något måste ju finnas, något som styr? El? Vad tror NI?
När man råkar hamna på bloggar som handlar om barn blir man otroligt påverkad och man ska vara satans GLAD att man har friska barn, för vem vet??!! Vem vet vad som kan hända. HUVVA OTÄCKA TANKE. Trots allt man läser el vet el ser så glömmer man bort den där extra kramen. Kramen som kan göra skillnad nästa dag då något kan ha hänt, detta något är verkligen skrämmande ibland.
Nää blir att stoppa om barnen extra ikväll.. =)

Helgen har för övrigt varit lugn och skön:) Klyvt ved, tvättat, löst disskusioner med barnen, grejjat, grillat.
Barnen har varit ute i princip hela helgen så gissa om dom sover gott?!

Idag var de återigen hundkurs och HUJ va roooligt det är.. :) Bara det att komma ut och träffa vuxna folk, skratta, skvallra (japp lite skvaller blir de vi är bara kvinnor ;) Och Trixi är jätteduktig, hon är yngst av alla hundar som är där! Så Matte är bra stolt då vi får till de just nu är hon total utslagen på soffan. Haha Trodde inte man kunde Älska en hund så som jag gör men det gör jag, joo faktiskt vi hade ju en hund som hette Ronja då jag var yngre och den hunden finns i mitt hjärta än. Ronja och jag hade något band, mamma visste ALLTID då jag var på väg in för ca 10 minuter innan jag klev in genom dörren börja Roni (mitt smeknamn på henne) att vifta på svansen. =)

På Onsdag morgon si så där vid halv fem på morgon gissa var jag är då?? Jupp i en bil på väg till elstockholmia.. ;) Lovat jag ska vara på mitt absolut bästa morgonhumör *HOST*

Avlustningsvis ska jag gratulera två av mina vänner som blitt föräldrar nu i slutet av veckan.. :) Önskar dom all Lycka Till med sina nya små bebisar..:)

Astalavista Bejbiss!

PS Varför svider det som fan så man äter coklad och har ont i halsen???!!



Tevlig Helg!

Värmen håller i sig, idag har det varit något behagligare 18 grader och strålande sol. All vinter är som bortblåst, helt otroligt att de var snö för 2 veckor sen och nu går alla i shorts. Ljuva Norrland!!
Idag har barnen varit ute hela eftermiddagen och hela gården full av ungar precis som de ska vara. Dock blir de många och långa disskusioner om studsmattan då den är väldigt poppis..:P

Har precis fått kidzen i säng efter lite fredagsmys och en tidning med Bamse. Så nu är det tyst och lugnt, sak ta en promenix med Trixi har köpt ett nytt koppel åt lill donnan idag.
Ska bli roligt se om de funkar detta koppel kommer vara hennes "träningskoppel"
Fick ju det som tips på hundskolan längtar redan till Söndag då det är dags igen för att träna vidare.. =)

Har pratat med syster idag med och bestämt morsdagspresent till mamma skönt att ha det ur världen, den lyllotanten (alltså vår mamma) är ju i Turkland... :D Undra om dom har värmebölja där me el om vi snott den.. :P
En sak som är säker är då att jag är imponerad över min rara syster J hon har ju en kille på 3,5 månad och ALDRIG har jag hört henne klaga att hon är trött el att han är för grinig el så. Hon är alltid strålande glad och postiv, tro mig det BEUNDRAR jag.. :D Att hon tar allt med sån ro.. :) Dom är bara för söta den lilla familjen längtar så jag kan dööö att få se mosters lilla ängel.

Nu ska jag gotta ned mig framför tv!

Pyssar!

BIG Brother and Little Father..

Idag hade vi besök av Trixis storebror och pappa, så kul..:D Hennes bror var bra mycket större än henne medan pappan var mindre, så sött.. *Fniss*
Oj vad roligt dom hade dom var så fina alla tre, Affe gjorde sitt bästa från hundgården.. :) Skällde och ville bli sedd. Men måste bara säga oooooj så kul det var att få träffa dom.
Förresten är de någon som skulle vilja skaffa en stor kille på snart 7,5 halv månad hojta till..:) Han behöver ett eget hem kan inte förstå att ingen vill ha den fina vovven.

By the way imorron så ska jag och Trixan börja allmänlydnadskurs..:) Blir väldigt spännade att få se hur hon klarar de är rätt säker på att hon kommer morra och borra och vilja fram till ALLA hundrar. Men det är ju därför vi är där.. ;) Lära vett och etikett. Min lilla hund börjar bli stooor.

Igår fick barnen ett nät till sin studsmatta,lyckan var total!! Svärföräldrarna och gubben min har tisslat och tasslat. Känns skönt för mamma med att jag slipper oroa mig för flygskador. Barnen är då väldigt trötta på kvällarna vill jag lova nu när värmen slagit ut, för TJO björkarna är snart helt gröna här i Åsele nu ..;)

Men måste ju avslutningsvis skriva att gubben är förkyld.. =( Är såå synd om han för han hostar nätterna igenom och själv har jag skurit upp fingret!! STACKARS OSS!! ;)

Pyssar!

Om en vecka är man nääästan i huvudstaden.. ;)

Hmmpftt!!

Verkar som ALLA har några roliga planer för denna helg.. men inte vi.. =(
Syster i gbg är på G mot Tyskland med färja, Mamsen åker till Turkland imorgon, pappa kommer hem från Turkland imorgon kvar blir alltså JAG??!! Whaaaaaaaaat!!
Hade önskat Piteå varit lite närmre då hade jag baske mig bjudit hit minsta syster yster och hälsa på och gjort något kul, såg b la de var grill kväll på Timmer grillen på Fredag.. :)

Så vad har man förgyllt denna dag med då?? Tja sov till elva, skööönt!! Sen krattat lite, tvättat lite maskiner, handlat, tvättat två bilar..De var väl de typ!

Snart kommer gubben hem tror de blir lyxmiddag ikväll, kokt med dörr..:) Mumma... ;)
Verkar som han har tänkt klyva ved, tror jag siktar på att bli full istället... hahaaa!! Kan va hans hejjaklack juh.. ;)
Nåja snart ska vi ju till 08:ornas hemstad.. Blir askul.. :) Längtar som bara den.

Barnen kommer inte hem förrän på Söndag så fick en hel vecka ensamträning.. :)
Dom verkar ha så roligt så förutom att dom har denna eländiga förkylning som aldrig verkar ge med sig.

NÄÄ nu ska jag leta fina hundkopple på nätet, förresten visste Ni att hundar kan lära sig tummetott, slickepott osv.. :D

Kjamar


Första...

Riktiga äta ute, grillfest och kubb lirandet är avklarat.. :) Gud vad roligt jag (vi) hade var länge sen man skratta så gott. Grillad hjort med potatissallad, feta ost sallad, grillat bröd m.m
Till de drack jag cider och varva med lite öl.. ;) Säger bara RAAAAAAP :P
Finns mycket man skulle kunna berätta men inget låter ju lika roligt som när man var där.

Gjorde en riktig JENNIE med.. ;) Den talar jag väl om då.. :P Ni tjatar ju så!! Heheee!

Vi var ju på Noicemakers på kvällen, Magnus envisades med att ha sin börs i fickan så jag skällde på han. Efter en stund hitta jag han ute på en bänk då han TAPPAT SIN BÖRS, Vaaaaaaaaa var de jag sa!!! Arg och frågvis men men tänkte jag hjäääälper väl han då. Så trava in och började leta runt fråga i baren m.m Men inte ett spååår av någon börs..SUCK!! tänkte jag. M spärrade alla sina kort så inge skulle kunna försvinna.
Nåja partajet fortsatte en liten stund sen bestämde vi att åka hem. Satt ute på bron och väntade på värdfolket.
Drog upp dragkedjan på handväskan, utbrast NU KOMMER DU BLI ARG MAGNUS kasta fram börsen.. :P
Dutti jag hade ju burit runt på den lilla svarta börsen heeela tiden.. ;) Mysan KAN.. :D
Nåja man ska alltid ha något att berätta.. :) VAd vore livet annat???!!

Jaa så var min helg, veckan har gått i rasande fart med tanke på att det snart är helg igen.
Idag har jag beställt nya brillor, ÄNTLIGEN! ÄR så nöjd så.. :) Kan inte vänta på att få hämta dom skulle helst varit igår juh!! Nåja den som väntar på nå gott...

Elina är jättehostig och Emanuel är fortfarande lika förkyld envisa hosta. Jag och M hostar och kraxar med.

Idag har vi dock fått krattat en hel del här ute bara vänta på att de sista torkar upp så man får köra lövuppsammlaren sen e vårstädningen så gott som klar.
Hoppas de blir strålande sol i helgen så M kapar ved och jag har lite att klyva på veckorna.

Fick veta att de kommer bli dop i sommar med, myspys..:) Kommer bli kalas och dop i ett då för Emanuel fyller ju sju år samma helg. Jisses asså ...!! Sju hela år. Var tar tiden vägen?? Hjäälp!!

Sweet Dreams.. !!





Det verkar lovande...

Imorgon blir de grillfest och Noicemakers i Bredbyn... Bredbyn ligger mot övik vi vart ju bjudna av ett par vi känner verkar bli mycket folk och stor sol enligt kartan..=) Längtar som bara den ska bli så roligt.
På dagen ska vi åka in till övik och shoppa lite, el åtminstone fönstershoppa då ekonomin inte tillåter något roligt för tillfället.. :( Jag som behöver nya skor, bh, kläder, smink m.m Listan kan göras lååååååååååååååååååång... :P
Vid halv två idag ska jag köra barnen till Bjurholm, pjutt! ÄR så less på denna väg så jag kan spy. Kan den snart när jag blundar för tusan..

Igår jobbade jag två pass först i skolköket sen i köket på stugan var såå roligt..:) Men gissa om jag var trött i kroppen??!! Hahaaaa inte bra att man går hemma så här. Förslappad (läs rätt, inte för stoppad)  OOO JAA, fötterna värkte så jag trodde dom skulle sprängas..hahaa! 

Elina är så fin idag =) Min lilla prinsessa.
 
 

Pippi....

Idag var de så dags för den efterlägtade Pippi dagen på dagis..:) Så imorse fick man minsann köra den starkaste tjejen av alla.. ;) Elina hade ju hela utstyrselen så hon var då sötast på dagis i sina stooora pippi skor... ;) =)
Dom hade minsann fått äta tårta i dockrummet, DE NI!!

Emanuel har åkt till en kompis och lekt så bara jag och lilla pippi... Nää mena Elina hemma just nu, jag känner mig små seg har nå konstigt i kroppen, halsen värker och de samlas sånt där segt (äckel varning) i halsen hoppas de vänder snart vi ska ju på fest på Lördag.
Nämligen till Bredbyn(tror de hette så) grilla och lyssna på Noicemakers, blir ju kalas. Hoppas bara de blir sol för vi ska ju spela nå spel ute med, myyyysigt.
Idag har jar dock fått liiite krattat ute men svetten forsa från kroppen, imorgon ska jag jobba heeela långa dagen såå roligt älskar att jobba. Hoppas snart de kommer en dag då jag får skriva att jag inte vill annat än vara ledig.. :P

Har precis fått beställt en liten present till Magnus brorsdotter som fyller år i Juni, lite kläder hoppas hon gillar dom, tyckte dom var skithäftiga..:) Svårt med 12åringar vad man ska ge hon är åndå duktig på att kryssa i katalgoer vad hon gillar. Tror hon kommer bli en riktig modedocka som äldre hon e galen i kläder..:)

Nu ska jag göra lite annan nytta än sitta här och svammla.

Kjamar!


Så Gör Jag Det Igen...

Sitter med den där förbannade satans godis skålen, är ju inte ens gott...Bara dom tre första.. *SUCK*
Ändå lik förbaskat så trycker man i sig, vikten ökar, fette väller. Jag är så DUM! Människan är fan de dummaste djur som finns.

Igår! När jag skulle på majbrasan och kalas, så gick ju halva dagen åt till att fundera hur jag skulle se smalare ut, ALLTSÅ det går ju så klart inte!! Men i mitt huvud tänkte jag att de nog blir och ser lite bättre ut me just de plaggen och lite smink på ögonen. Haha man lurar sig så förbannat. Tur ingen kan se hur man tänker på en dag, inte konstigt ens minne sviktar mellanåt då hjärnan konstant går på helfart.
Alla tycker nog jag är väldigt sur bara de att jag skämms så otroligt för mig själv att jag klarar inte se folk i ögonen vid sånna tillställningar. Enda ggn de går lättare är ju när man har alkohol i blodet då bryr man sig ju inte, de vet väl alla som festar till mellanåt. Inte för jag vet om de är nå bättre brukar mest göra narr av mig själv el min fetma istället de Känns lättare, samtidigt som jag brukar tänka att varför håller jag på med de??! Menar folk får ju ta en för den man är.

Nåja förhoppningsvis får jag påbörja min utredning snart och vägen mot op, tragiskt att jag är så svag att de ska måstas en operation samtidigt som de känns skööönt. Skönt att få de gjort och få ett lättare liv, en ökad självkänsla och självförtroende. Vet sen tidigare viktminskningar att man ju mår på ett helt annat sätt och kan le åt sig själv i spegeln. Nu ser jag bara ett rufsigt troll med blek hy och en stoooor dubbelhaka. Vem kan tycka att ett fetto e vacker??

Nu till något annat...

Var och köpte en säng till Elina idag..=) En storflick tjej säng..:) med hyllor under, perfekt nu kan hon få in ännu mer leksaker i sitt rum...;)
Tror hon kommer bli glad..:) Ska bara fixa en sån tv hylla man sätter i taket åt hennes tv för sängen var ju rätt hög svårt matcha med nån bänk.
Min prinssesa kommer sova som på en ärta..;)
Imorgon kommer hon äääntligen hem  ska pussa ihjäl henne...:D

Nu ska jag krypa ner efter en dags inte allt för mycket slitande, skönt skriva ur sig..

Pyssar på er stackare som läser bloggen.. ;)




Rööö Daag...

Snööö och Regn, ingen vidare rolig Lördag på det viset men man har ju fått lite gjort inne istället..=)
Dammsugit, skurat och dammtorkat, wohoo! =)
Det behövdes vill jag lova ändå så dammsuger man en två ggr i veckan men trooo mig med två barn och två hundar och en oljig karl så blir de smuts!! Dessutom har lilla Elina fått tv kanalar i sitt rum nu så hon kommer bli väldigt glad.. :) Titta Bompa för sig själv.

Majbrasan igår var jättemysig..:) Emanuel åkte brandbil och red häst..:) Jag köpte två lotter och JAAA jag VANN... =)))) Tog ett spännband..:P Kan ju va bra och ha vem vet?!

Imorron kommer äntligen skruttan hem..:) kommer tycka hon ser så stor ut det känner man alltid då man inte sett barnen på ett tag... GUD va jag längtar..:P

E har fått vara och tutta på lite raketer som vi hade kvar sen förra valborg..:) Här i Åsele har dom inte sålt några va jag vet, bara bra tycker jag dock..:) Personligen är jag inge vidare förtjust i dessa hemska saker. Värst är de när barnen får ha dom själv och far och kastar dom till höger och vänster.

Ikväll ska vi äta hemfriterat, MUMSSSS!! Ska oxå testa fritera bananer och glass, får väl lämna betyg på det sen om de smakar som på kina el inte!

Nu ska jag lägga mig å slöö glo tv..:)

Ha det götti alla!



RSS 2.0