ÅÅåhh...

Ligger på magen på min säng och tänkte blogga av mig lite... Rätt skönt kunna trycka ur sig saker här ju...=))
Finns såå mycket man vill skriva om men allt kan man ju inte ta upp här, får nog göra en egen liten hemlig blogg..hahaa!

Sovit som en kratta har jag...:( Jobbiga nätter... drömmer å svettas å vaknar... Men men tur de går över..:D
E nog bara att man har mycket och tänka på mellan varven..

Har precis kommit hem från en tur med stavarna och jag erkänner har jäklig träningsvärk, framför allt i ryggen...
Man går ju på ett helt annat sätt när man har dom två tant pinnarna i handen...men DAMN skön känsla att vara på G kommer inte ge mig nu...!!! Ska bita ihop och gör de heeelt för min skull... Vill må bra, vill leva..!! Vill bli fiiiiiiiiiiiiiiiin...=)))
Måste investera i ett par riktiga skor däremot, får så problem med benhinnorna, vet ju att jag ärvt mina fötter av farmor, har en tendens att trampa på utsidan av fotsulan...

En till sak jag måste köpa är nya stavar, har som funderat varför de e såå halt när jag går å svurit åt allt grus, idag vände jag på dom piggen e ju framme så de blir ju som metall mot asfalt, de glider snart slår de nog gnistor med..!! Men HEJ de e ju cooolt..:)

Hehe min farmor förresten.. hon var en häärlig gumma...=) Hon har tyvärr gått bort för några år sen.. men så är de ju alla ska vi den vägen gå..
Framför allt minns jag henne som matmoran..
Lika glad varje ggn man ringde på dörren... började alltid med att säga titta JENNIE så slank å fin jag är..!! Tänk på de när du äter att du inte får äta för mycket sött....
Kom in ska du få fika??!! HEHEEE!! Duka upp värsta bullfatet, ÄT NU!!
Snacka om stöd .. ;)
Hon älskade att dansa.. =) Var alltid på PRO danser och likande.. de gillar jag man ska inte sluta leva bara för man blir  äldre är ju en ny fas i livet..
Vet redan hur jag ska leva min del av pensionen om jag får leva så länge..=)))

Igår bestämde jag och älsklingen att i sommar ska vi ha en mysweekend med barnen vi ska åka till frösö zoo... längtar faktiskt redan... :)
Ska bli såå mysigt och så glad jag har han...för när jag får en stund med han fast han e 16 mil bort..=(( känner jag mig mycket lugnare... undra va den mannen egentligen gör me mig..*S*
Saknar han mycket... Längtar tills vi e närmre varann...tur dagarna går fort..

Nää nu ska jag nog sluta surfa för ett tag, måste ju plocka dom där satans ögonbryna!! HATAR DE MER ÄN NÅGOT, kan man verkligen vänja sig vi de????
Men ska ju ut på majbrasa ikväll så kan ju inte se ut som en buske, kanske tar eld..hihihiii! Får väl ringa efter min tjusiga brandman i sånna fall och hoppas han släcker.. ;)))

Måste bara säga att Emanuel vakna 6.20 i morse och fråga huur länge de var kvar till majbrasan...Sa att de är länge kvar hela dagen...Men jag vill inte på dagis, JO sa jag... du ska gå en stund för då går dagen fortare..=)
MEN MAMMA jag KÄNNER att jag har magsjuka, vill int...Jooo manne du ska!! Allt för att få skjuta raketer..
Vill bara han ska vara där för dagen går ju fortare för han.. Blir grill med mamma och Sten ikväll blir nog riktigt trevligt e ju kalas väder ute...

Glad Valborg på Er alla...


Onsdag... I bland...

Kan inte rå för de ibland kommer den där osäkerhet känslan tillbaka, den känslan jag jobbar bort hela tiden.
Fanns en tid då jag inte orkade se mig i spegeln mer, en tid då jag såg ett (kan inte ens förklara de såg) ett par ögon på ett ansikte utan liv, där jag bara ville blunda för att slippa se mig själv. Tyckte jag var ful, gräslig ottraktiv.. Trött och sämst i världen..!!

Den tiden var jobbig den var hemsk, den var tung, jag var så trött att jag inte ens orkade hålla i dusch slangen... Men den dagen jag tappa den tre ggr å varje ggn jag tog upp slangen och den kändes som ett ton, förstod jag också att jag måste ha hjälp!! Var på väg utför..
Där var jag för ett tag sen.. Och kan med glädje säga att det inte är jag idag... =)) Tog hjälpen och växer sakta men säkert. Fast ibland klantar jag till saker mer än nödvändigt.. but hej thats me..!
 
Har försökt och jobbar hela tiden på att bli bättre... Men ändå så kommer de där svaga in, den där rädslan..
Man e så duktig allt för duktig på att råda och styra å tipsa andra att man glömmer sig själv ibland...
Viktigast är ju faktiskt sig själv!! När man själv mår bra mår andra bra...
Men för den saken kan man ju inte alltid vara stark..

Och hur kommer de sig att så många ofta låter sig styras av upplevelser man varit med om förr??? Inklusive mig själv att saker som hänt tidigare och man vet i hjärtat inte kommer hände en nu, får en att tänka tillbaka...TÄNK OM!! E ju så dumt, kan bli galen på mig själv... Varför kan jag inte bara förstå att männsikorna i min närhet ÄLSKAR MIG .. Dom tycker om mig för den jag är... och nog typ tycker jag är bäst i världen..;)

Jag har inte så många vänner (vilket är självvalt) Har hellre få och rikgita än flera å bara på "låtsas"
Har absolut inte heller problem att få nya vänner då jag är en glad, framåt tjej.. med lite knasig humor..
Dock umgåst jag med dom som e rakryggad och ärlig ...för de e enklast så.
Hatar gorm, skitsnack och annat fjant..
Gillar människor som har moral och etik i kroppen. Som har vett att behandla andra som man själv vill bli behandlad.
Givetvis kan man göra bort sig, klanta till saker och alla e värd en andra chans.

Men man märker snabbt när någon menar allvar eller så inte?
Ska nån dag göra en speciell sida för alla mina nära och kära.. Som förstår mig som jag kan ringa till dygner runt, där jag inte behöver förklara mig dom VET..!! Tack för att Ni finns...

Nu ska jag hämta grannen vi ska ner och köpa raketer, sålde ett gäng barnkläder idag för att få råd, vilket känns sköönt för min vilde 6 åring har ju nu längtat så mycket.. =))
Dock hatar jag själv å panga..hihi! Men de löser sig e man mamma är man.. :D

Solen skiner vart en timmes promenad med stavar, en omelett till frukost och lax och grönsaker till lunch.. Jag är en dag närmre mitt mål..
Den dagen jag har nått mitt mål ska jag här lägga ut min vikt vid start tillfälle...

Kan dock avslöja att för några år sen vägde jag 141 kg, de ni!!!
De gör jag inte idag, har ju gått ner en hel del av de *STOLT*

Men nu ska resten också bort... Vill i ett par vanlig jeans och en kort kjol..:D

Förresten.. kom på en sak...
En klok tjej sa åt mig, JENNIE ta inte för dig mer än du hinner med, se istället och tänk på allt du åstadkommit, sååå satans SANT!!
Så är de ju.. man kan inte ligga steget före jämt man måste pausa mellanåt och bara känna efter...

Blir spännade ikväll får jag nog en ny utformning av bloggen....D`s snälla dotter ska hjälpa mig... TACK!! TACK!!

Förresten i helgen ska jag vara hemma och grejja och vara ute och grilla.. .härligt härligt..!! Fast längtar väl ihjäl mig efter M förstås.. men vi får ju några dar av nästa vecka ihop...

Kram på Er alla som orkar läsa till slutet.. =))

Kväll!!

Jaha så sov barnen igen då, dagarna rusar iväg...

Sitter här full med känslor, tankar.. Känner bara att jag vill känna mig omtyckt och speciellt juuuust nu, fattar inte varför de blir så vissa kvällar.... Man vill bara bli överöst med mysord...hahaa! Fånigt Ja kanske, men de finns nog i oss alla?? Eller??
Eller kanske de var för den där dumma, dumma drömmen..

Läste just min vän D´s blogg låter såå mysigt de hon skriver att hon än idag lever me sin karl, 20 år å fortfarande pirrar...
De e vad jag kallar livet, de jag alltid drömt om. Att få leva me nån i med och motgångar, kunna luta sig tillbaka mot en axel som känner en innan och utan fast de ändå aldrig blir trist å leva med varann... fast så klart har alla förhållande upp och nedggr...

Tror mycket av de jag känner om just en egen familj kommer från barndomens år, då man aldrig rikgit haft de där trygga...nog för jag varit trygg...äh svårt å förklara..Eller så är de bara jag, jag har ju alltide velat ha de, men som sagt i jakten på det har jag börjat i fel ändå...eller valt fel... mm ...Dock har jag fått två underbara barn på vägen..Dom e jag evigt tacksam för... Trots bråk,skrik å tjat!! Får man också så oootroligt mycket annat och vill inte leva utan fullt ös och roliga lekar å promenader till lekparker, fast snart är dom så stor så man får ju inte följa bakom mer, då e et bara kompisar och kompisar.... :D Men så är de ju!!  Dom e ju barn och jag här för att lära dom...  men urk va de kan vara svårt att släppa greppet mellanåt, som idag då Emanuel var ute och cykla själv, långt for han. Då var man nervöst han e ju äldst och den man får öva allt på... hihi!

Men har alltid velat ha min familj.. Som jag får skämma bort och ta hand om...=)) Vad vore bättre än att fortfarande efter en 30 år ihop kunna tok skratta åt minnen, fortsätta skapa nya och få hem barnbarnen (om man får några) på middag...ähh drömmar, drömmar...
Som sagt tiden utvisar allt... =) Vet ju att jag är på god väg åt rätt håll och de är en ny känsla bara känna sig så där barnsligt lycklig...att allt känns så rätt så man liksom är rädd att bubblan ska spricka...fast skulle den de så vet jag att jag ju tar mig genom det också... har alltid tagit mig genom saker...och kommer fortfarande klara de..
För en sak är säker under min osäkra yta finns en fighter som inte ger sig... Och just nu är jag bara LYCKLIG och njuter av livet, suuug på den NI!! Och för alla Er som är olycklig hur svart än är, så vänder de någon gång, TRO MIG!! 

Ville skriva några fina rader som jag hämtat på nätet ...

"Kärleken föds ur näringen att se på varandra, får näring ur behovet av att vara tillsammans och fulländas av de omöjliga i att vara i åtskilda" //Jose Mart

"Den SANNA kärleken kommer till dig en gång i ditt liv om den innebär att du blir galen SO WHAT??!!" // Okänd

Den som har barn vet vad bekymmer är, den som dör utan vet inte vad LYCKA är // den stal jag lite..hihi


Ska börja packa...
Så nu ska jag sluta mata Er med info om mina ego tankar... börja med köksskåpen...urken på burken, men ingen lär ju göra de åt mig...

Kram på ALLA GOOA där ute..

M... tack för alla fina presenter... snart ska du få dina tbax..;)


Tuseday!

Jahaaapppp då har snart halva Tisdagen gått, varit på ams på morron fått lite info om hur de går till de jag e inskriven under nu, kan inte klaga ger mig nog stor chans till ett jobb om jag inte så klart hinner före..

Har hunnit med att vara ute med stavarna i regnet oxå var super skööönt...
Imorron då jag lämnat barnen ska jag gå direkt innan frukost..=))
Härligt vara på G med träningen..fast tror de e nå psyksit, meeeenar liksom asså... när man inte bantar kan de gå dagar då jag inte känner miiiinsta behov av sött... men nu när jag satt igång bara för att komma i form så va tror ni???!! E SÅÅÅÅÅ SUUUUUUUUGEN ATT JAG KAN DÖDA FÖR EN CHOKLAD...=(( Hur e man funtad egentligen????

Nu närmar de sig flytten me storm steg ska försöka packa lite ikväll.. måste ju få ner allt och kasta en bunt med saker, orkar inte dra massa skrot, NI vet sånt som kan vara braaaaaaaaa å ha... ;)
Avnjutit en good lunch bestående av havregrynsgrö har jag oxå..avvis vaa??

URK hatar å va hemma, dagarna blir så sega..
Sitter å slö surfar runt lite letar ju en soffa.. e trött på att inte ha nånstans att sitta, men just nu räcker inte pengarna till..ovanligt va??!!!

Har en släng av saknar Magnus stund också... Fast han njuter väl av att ha mig på tryggt avstånt.. Tänk va den mannen fått stå ut sen han träffat mig..*S* Vält han av skotern, stuckit en knivspets i fingret, petat han i öga (vid illa valt tillfälle) HAHAAA!! Men man ska känna att man lever..eller?? :D
Förresten vakna jag med en otäck dröm å snyftade..=( Blää vill inte de ska vara sant och som tur är vet jag ju oxå att den inte är de... :D:D
Men den tänker jag int ta upp här... men jobbig var den...

Idag fick jag VÄCKA barnen fast klockan var nästan åtta, herreguuu va dom sov gott, sen hojja dom till dagis, såå sköönt nu när man slipper alla ytterkläder...
Var å kika på lite nya skor åt dom oxå, Elina skulle behöva regnkläder med.. Hujja!! Hela tiden något..

Snart får jag bilder till min mail som min goooa vänn D ska föra över, så jag kan sätta in saker på tradera, bättre nån får anvädning av de än att de ligger här och skräpar...
Har lite brist på fantsi nu, kanske återkommer ikväll me nå mer vettigt att skriva...
Ska pilla lite ludd ur naveln ett tag nu för att sen gå å handla bacon å ägg, blir nog de till frulle imorron...

Ha det bäst!!

Kram..

Pussar till alla Er nära mig som gör min dag värd att leva.... =)))

Måååndag!!

Ja så var de Måndag då, första veckan som arbetslös, de suuger om något. Men skam den som ger sig snart har man nog ett jobb.. =))
Bara stå på sig och visa framfötterna, dock är ju drömmen ett köksjobb så klart...:D

I helgen har jag varit i Åsele haft riktigt trevligt, började med fest på Brandkåren där min gubbe jobbar extra som förman.
Förstår NI blir avvis, vem vill inte ha en brandman som karl... *S* Men TJI fick ni han e MIN, bara MIN!!  ;))
Där bjöds de på GOD mat  dricka och roliga männsikor.
Träffade oxå vääärldens sööötast hundvalp SUCK vill haaa..;P
Men Men har ju nog med mitt en dag ska jag nog ha turen att få bli ägare..

Lördagen fick jag en tur i Magnus Bettan, SAAATAN va de gick, snacka om hårtork..erkänner jag skrek som en gris..Men Hmm törs int säga hur fort de gick heller vem vet var trafikpolisen finns.. :P Men kan ju avslöja att de ligger typ 500 hästar. Sen skulle han ha mig och köra men jag vägra!! Huuvvva mig om jag hade sabbat nå (vilket jag har en tendens att göra) då hade jag ju fått straff arbete resten av livet.
Så vi tog passaten till hans föräldrar i stället, svärfar var ju tvungen få en Lördags grogg..*S*
OCH JOOODÅÅÅ nooog han jag sabba något, stoppa i en skiva me de sämsta jag hört på länge å när den väl var inne så fick man inte ut den, så nu får min rara karl höra på AMOS heela tiden då han raggar..*S*
FÖÖÖRLÅÅÅT!!

Hann med att stapla ved oxå i helgen å tvätta bilarna å två promenader med lill monstre Affe var ju såå härlig helg...
Längtar redan tbax..SNYFT!!

Men som sagt nu sitter man i ett regnig Umeå och fått hem knoll och tott, alltid lika jobbigt första dagen då dom kommer från sin pappa, stora pojken lär sig allt för grova å fula ord för va som e normalt MORR!! Ringde återigen upp ex å sa att nu får NI skärpa Er jooodå sa han som vanligt. Men Men!! Vet ju hur de blir.

JUST JA har ju fått min lgh idag som jag och barnen ska bo i ...JIPIEE!! Den e jättefin, tror jag kommer trivas där även om den är på 2a våning och jag lovat mig själv å aldrig bo uppe på då jag har en tendens å bli rastlös men men , man kan inte få allt...

Imorrron börjar jag återigen, ska BANTA.. Detta kommer ni  nog få läsa om mycket på denna blogg, mycket för min egen skull som egen pepp å få skriva av mig när de känns som tungt, men ska klara de... Måste klara de!!

Är såååå trött på att vara FET att inte komma i de jag vill ha, skämmas för mig själv. Inte kunna bara vara stolt fin å snygg ...
Så imorgon efter ams mötet då blir de en timma med stavar, ska inhandla kyckling och tonfisk och grönsaker med, sen är de bara le och vara glad!!
Ska ha tappat minst 10-15 kg innan midsommar...
De har jag lovat mig själv och när jag gått ner allt hoppas jag få min efterlängtade tatuering på plats som belöning.

Nää mina vänner och alla andra nu ska jag kika tv och slappa...

Älskar dig min gubbe..
Älskar Er mina barn..

Puss Å Kram å Nyp i Rövva...

Lite om mig!!

Jahaa så var man åter i bloggandet, kom av mig där ett tag då de vart mycket men nu ska jag göra ett nytt försök, inte för jag vet om jag är så intressant.. ;) Gör de mer för min skull för de är så attans skoj att skriva..

Får väl börja lite me om vem jag är, Jennie 22 nää mena 32 år även om de inte känns så...höhööö!!

Två underbara barn el ska man kalla dom monster kanske..*S* En Emanuel på 5 och en Elina på 3 som förgyller mina dagar med glada skratt, tandgnissel och annat skoj!!

Sen har jag oxå haft turen att träffa va jag känner är mannen i mit liv känns verkligen så, även om vi har våra stunder så är han de bästa jag nånsin haft och får mig att må så bra.. Han e ta mig tusan underbar... 
Och har man inte sina stunder så kan man ju inte ta sig vidare och bli ett för man e ju två människor med olika tycken och tänk. Viktigast är ju att man kan vara sig själv och de kan jag...
Han e pusselbiten jag så länge saknat och de kan ingen ta ifrån mig.

Tack Magnus för du kom in i mitt liv, ser fram emot allt vi ska uppleva..

Just nu är jag i dagarna precis avslutat min utb till storköks kock, känns suuuper för så sent som i höstas trodde jag aldrig jag skulle ta mig igenom. Men skam den som ger sig tur man är TJURskallig.
Vart Godkänd och mer där till VälGodkänd vilket jag är suuper nöjd med, för trivs verkligen i kök.

Inom kort kommer jag och barnen oxå flytta närmre min gubbe, till den lilla orten Åsele, vilket jag ser fram emot mycket, blir ett nytt kliv i mitt liv. Trivs redan så bra där all stress försvinner och man kan njuta av naturen och dom härliga människor som finns där.

De var lite om mig i allafall..
Kan nog babbla på allt för läänge för att nån ska orka läsa..*S*

Kram på Er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0