GLAD MIDSOMMAR

Här är det faktiskt sol och nästan 19 grader varmt. Ljuva tider, blir en fin dag. Dagen ska spenderas hos M´s bror med familj. Kommer bli trevligt hoppas på lite kubb och massvis med god mat. Jag och M har gjort Västerbottensostpaj och kavring tårta plus jordgubbs/rabarber paj kommer oxå serveras grillat hörde nåtot om 4 kg kött så tror inte vi kommer gå hungrig iallafall.
Ska försöka dra igång en omgång kubb med så man får visa den berömda höger armen som gillar att kasta ;P

MannePanne kom hem igår åå va det var gött i mamma hjärtat. Han är så brun och fin och har inte längtat hem NÅNTING! Hade med sig presenter åt sin syster som jublade av glädje.
Mys nu när hela familjen är samlade.

Igår tog M och skrev rakt på väggen?! Tror barnen trodde han var tokig ;P Sen sa han att alla fick skriva så de gjorde vi. Vem vet om hundra år kanske någon hittar våra små meddelande ;P
Håll tummarna nu att dom inte får för sig och göra samma på våra nya tapeter :)

Nä nu ut i solen..

Ha en skön dag/kväll!


Då var det 3:e dagen..

På min semester. Himla nice det här med lång ledigt ;P
Jag och flisan har varit ute och lekt i lekpark, varit vid vattnet. Hon har lekt med kompisar och jag har röjt i köket. Druckit kaffe hos bekanta och kastat skräp. Badat hund och promenerat m.m

Hemmet ser verkligen ut som upp och nervända världen. Men det blir fint, snart! Längtan är stor och mitt tålamod har jag ju pratat om förr. Vi har beställt både ny servis och nya mattor, yamiie! Kommer bli nytt köksbord oxå men det får vi ta då allt e klart så man får se vad som passar färgmässigt. Jag vill ha kryssbord! Är ju så apsnyggt och lantligt!

Idag ska vi på väärsan och äta tillsammans med föräldragruppen från ÅIK blir trevligt!
Jag har handlat inför midsommaren som ska firas hos M´s bror med familj. Super trevligt om vi bara slipper regnet så barnen kan klä stången och allt annat som hör till. Mycket god mat blir det oxå!

Nu ska jag ta min kära dotter som förövrigt längtar efter sin bror himla mycket (fast vet inte om hon mest saknar han utan mer om hon är nyfiken ifalla han köpt kläder åt henne ;) för det är det enda flisan pratat om idag)
på en promenad runt campingen är så trött att mina ögon vill falla igen. Blir så då man inte får sova på nätterna utan vaknar med jämna mellanrum. Fyra i morse låg jag vaken till framåt halv sex. SUCK! Dessutom var jag uppe vid ett snåret oxå en sväng. Dock var de lite lite vissa nätter vaknat jag minst fyra ggr per natt med svårt att somna om. Beror det på åldern el?!


Zzzzzzzzzz!

USCH..

Vad jag saknar min sötunge till son. Blir snart galen, tror jag?! Två veckor är lååång tid. Är alldeles för varmt i Turkiet nu. 42 grader idag manne hade hemlängtan. Blir maffigt med så varmt. Tur dom har AC på rummet.
Spännande få se hur brun han är då han kommer hem, TORSDAG det blir den bästa dagen denna vecka!
 Buse!!

Idag har Elina badat! Var ju varmt ca 16 grader och är väl varmaste dagen hitills ;) Sommar, Soooommmmar, Sooooooommar! Men man minns ju själv när man var liten, badade med isflaken, tyyp! Det var så sköönt och läpparna var blå! Kan ju med handen på hjärtat säga att idag skulle jag INTE klara bada. Får vara glad om man törs doppa sig i slutet på juli då sommaren varit het!
Något jag inte heller klarar numer är att åka karusell, hoppa studsmatta el gunga! Varför blir det så?! Vill ju oxå snurra runt på lisseberg med barnen i åken dom har där :( Undra om åksjuke tablett funkar mot karusellsjukan??!

Känner mig som i en bubbla. Skulle behöva prata av mig el hellre skriva av mig! För jag är så dålig på att prata! Men man vill inte sitta och "gnälla" heller. Vem vill höra på sån skit som jag vräker ur mig. Jag är ju jämt så sur de har jag blivit varse om. Längtar hem oxå och bort, rastlösa kroppjäkul! Tur vi snart far ner till Göteborg saknar syster min och min andra syster fast då blir de uppåt, hehe! Familjen i allmänhet. Saknar alla "mina" ofta juh! Men är väl inte konstigt. Även om jag inte bott i staden med stor B på herregud 11 år så är det ändå hemma trots att dom "mina" bor på alla de möjliga orter runt om mig.
Känn iallafall så otroligt härligt i hjärtat att man får ge barnen riktig semester/sommarlov och dessutom ut och resa lite i Sverige.

Nu är det dax att bege sig mot sängen för sista dagen innan ledigheten!
Sen blir de bara måstena hemma och slåss med dom små svarta djävlarna på hela sex veckor, det ni?!

NattiNatt

Pst! Hoppas detta inlägg går att få in, less på denna struliga blogg.se!

F*rbannade Mygg!

URK.. ljuva sommar???!!
Går inte hänga tvätt, rensa rabatter bara mygg, mygg, mygg! BLÄÄÄ!
Sol idag. Tur jag jobbar ;P

Två dagar kvar nu! Sen SEEEEMESTEEER! Wiee!

Tror Elina saknar sin bror, idag när hon åt youghurt till frukost så ville hon spara en till sin big brother. Lilla flisan!

Sista dagen på fotbollsskolan idag det avslutas med vattenkrig få se vad hon gillar det?!
Fick kort från turkland igår och manne var cool i håret han var hos frisören. Heheee värsta tuppisen och flera färger, tufft ;)

Har rensat igenom skåpen. Gud så härligt det ska bli med fräscha nya saker. Man borde nog måla om vartannat år så de blir lite updated i kökskåpen. Måste oxå fota innan/efter kort så ni sen får se resultatet.

Nä nu en dusch innan man återvänder för dom sista timmarna på arbetet denna dag...







Inatt...

Kom en ny liten stjärna till världen.
Grattis kära syster och Nils till det lilla underverket! En liten kille som fortfarande är namnlös. Gissa om jag vill uppåt landet nu??! och nedåt landet?! Mitt moster hjärta spricker av längtan att få träffa mina syskonbarn.
Varför kan inte min släkt bo här?! :(

Har precis skjutsats flisan till fotbollsskolan som är hela veckan lång. Usch hon börjar verkligen bli stor (ja jag vet jag tjatar om storhet). Gå, mamma sa hon ;) Tur barnen är trygga i att testa nya saker och vara med. Prova sina vingar lite bara det inte blir för mycket ;P

Hittade färskpotatis på Coop idag, mumma! Så imorgon till middag blir det nog sill, färskpären och ägga. NamNam! Sommarmat kan man ju faktiskt äta fast sommaren inte behagar komma, eller huur?!

Tänk ta en promenad med Trixan nu fast regnet faller. Jag är ju inte så söt så jag smälter bara näääästan!

Some Pictures...

 Emanuels nya frilla... M fixade!
 Manne på G mot StarWars Disco..
 Elina examensdagen!
 Så trött blir man av att fira examen!
 M´s GOO korv som han köpte på saluhallen i Stockholm! Blir Ni sugna?! ;P

Fem Dagar..

Nu är det bara fem arbetsdagar kvar sen har jag semester! JIPIEEE! Nästa Söndag klockan fyra så har jag SEX veckors ledigt! Fatta skööönt!!

I fredags föll regnet från himlen medan barnen gick i tåget mot hembygdsområdet. Stackars alla ongar som hade så fina kläder. Men väl framme på hembygdsområdet så blev det faktiskt uppehåll och solen sken igenom lite. Var massor av fin sång och söta barn som sjöng så fint och nu är det SOMMARLOV. Elina var så tjusig hon var stolt som en tupp, ska tömma kameran och få in en bild.

Efter avslutningen i klassrummet for vi till Umeå t or en resa på 32 mil ;) Men nu har vi handlat nytt golv, färg och andra tillbehör. Så snart är köket som nytt. Oturligt nog så verkar spisen ha pajjat ;P Få se om det måste bli en ny sådan oxå. Blir det de så ska jag ha varmluft det är ett som är säkert.

Igår tog vi en tur till Villis för att kika in nån "ful" vedvagn el vad det nu var som M vill köpa. FÅ se om det blir affär. Jag hade hellre velat ha ett nytt köksbord, myycket roligare!

Just nu väntar och väntar jag...många långa timmar. Men snart kanske?!!

Emanuel har mms:at några bilder 36 grader varmt i Side och dom verkar bo på ett jättefint hotell. Han kommer vara brun som en nötkärna då han behagar komma hem igen. Saknar han gör vi alla! Måste säga att det är så otroligt lugnt med bara ett barn hemma. Två veckor kommer gå fort sen lär det bli syskonkärlek för hela slanten på ont el gott ;)

I övrigt har helgen varit ganska lugn. Var på loppis idag och det vara bara Elina som fyndade hittade ett skrivbordsunderlägg för en tia, kalas! Dom kostar ju nästan 100 ny!
Dessutom fick Elina nya fina skor i Villis och de resulterade i att hon nu lärt sig knyta, toppen!

Verkar då inte bli sommar här uppe i norr i år fast vad gör det?! Jag trivs ju med lite kallare grader om de bara slutade regna. Inge skoj rensa rabatter i detta juh!
Men mysa inne går bra det oxå. Vi åt faktiskt ute i Fredags (Elina ville de) men när hon tagit en tugga så sa hon kan man ångra sig?! Var så kallt så täckjackan fick åka fram. Nåja är ju myggfritt iallafall.


Fy så ljuvligt!

Har putsat alla fönster på nedervåningen. Bara uppe kvar nu, en sten har lättat från min kropp. Är mycket man ska hinna med.
Nu får baske mig sommaren komma.

I Torsdags klev vi av planet i elstockholmia, oh my goood! Det var sommar där. Syrénen blommade för fullt och det luktade gudomligt. Sov på ett helt ok hotell där vi tog en sen promenad. För att sen flytta till ett annat på Fredagen. Fick besöka saluhallen och shoppa, njöt på uteserveringar. Med oss hem (till hotellet) hade vi en flaska rött och den godaste ost jag någonsin ätit.
Kvällens konsert med Ozzy var höjdpunkten även om han inte sjöng många låtar som jag kan, måste jag säga att gubben kan verkligen. När han får mikrofonen i handen så kan man då inte tro han är så sliten som han är. SKITHÄFTIGT! Och Mamma I´m Coming home fick mig tårögd ;P
Lördagen var ju redan spikad. Sovmorgon för att sen shoppa lös lite till. Examenskläder till barnen var ju planen och det fick jag tag på. Efter det vart de båttur med mat. Tyvärr var personalen och servicen urusel men båtturen var fin och trubaduren som spelade var helt okej plus att solen sken då det bjöds upp till dans på bryggan. Kvällen avslutades på pub och vi fick många goda skratt i galna vänners lag!

På väg hem vart vi sittandes på flyget i X antal timmar då planet var försenat, jipiiee ;)
Hela 80 kronor fick man som plåster på såret, det räckte precis till en varm toast utan dricka ;P

Borta bra men hemma BÄST är då ett som är säkert. Jag är ju sådan att jag ofta längtar att få åka bort och göra saker men ooooftast redan samma kväll längtar jag hem igen ;P Enda stället där jag helt enkelt trivs utan att få den där "vill" hem känslan är då vi är i stugan. Där kan min förvirrade och stressade själ få lugn och ro.
Var så roligt att få ge barnen sina nya kläder dom kände verkligen att dom kommer vara FINAST på examen! Och en sak är säker. så klart kommer dom vara det ;P Hoppas nu bara på sol och lite mer värme nästa Fredag.


Ha en skön helg!



RSS 2.0