Semester Tider....

Så har vecka ett gått av semestern och nu är vi inne på vår andra och sista.
Jag/Vi hade super trevligt i Boden synd bara tiden gick alldeles för fort. Man hann ju inte med allt som vanligt..:P
Men de vi hann var så trevligt. Vi besökte Rödbergsfortet och körde en rund tur med bilen, var in i Boden och åt thai mat, MUUUMS!! I just love IT!! Kikade lite på stan fyndade en rullgardin till Elina och barnen handlade upp sina pengar.. :)

Tisdag kväll var vi på en ny restaurang i Boden för att träffa min vän J och hennes man. Var sååå trevligt, dock var mitt val av mat alldeles för starkt, tur man fick svalka sig med annat..;) Vart som yrare och yrare ju längre kvällen gick undra varför?
Onsdag var vi till Piteå och min farfar me fru, vi vart utbjudna på lunch åt palt..;)
Dock kan jag ju erkänna att jag inte var i mitt esse efter Tisdagen men de är smällar man får ta..:P Efter de besökte vi Storforsen gud vad de är fint där.

Dopet var helt underbart, vart tårögd och Mosters lilla hjärta var helt otroligt charmig, man ville para pussa sönder han... :P Saknar han och hans föräldrar så förbannat trist Sverige ska vara så långt.

Emanuels födelsedag var oxå superduper..:O) Han var så nöjd med alla paketen och strålade som en liten sol.
Bästa presenten (vad jag tror) var nog verktygslådan som han byggde med plus att han inhandlade en skruvdragare. Blir fina fisken då han blir äldre och mamsen behöver hjälp en egen liten snickare.. :)

Väl tbax i Åsele så var vi bara hem och nattade, tvättade och sen åkte vi till stugan där vi varit fram till idag. Har hunnit med att bada, besöka auktion, dricka lite vin och njuta..:) Härligt, härligt!

Så idag har vi äntligen kommit hem till huset, tvätt och dusch stod på schemat. Har oxå kastat ihop en rabarberkräm och rabarberpaj som ska avnjutas ikväll på altan.
Onsdag verkar luta åt Junsele djurpark sen blir de nog bara mest vara hemma och fixa och dona resten, verkar inte lovade väder denna vecka, tyvärr!!

Hoppas alla Ni där ute mår bra?!

Kramar!


Idag kom det...

Brevet jag så länge väntat på. Första September då ska jag göra Gastroskopi efter de får jag veta om jag går vidare i operationskön! Undra vad som kan förhindra att man inte får göra op?!
Vart ändå lite nervös inte för att jag inte vill göra op utan för att göra en gastroskopi.. :P Föra ner nå i halsen??URKEN! Men vill man bli fin får man lida pin..:P
Nån som gjort en gastro??? Hur går de till och huuur mycket känns de?? Hehee!
Nåja steg för steg!! Snart kanske man äntligen ligger där på bordet och gör sitt livs störsa sak (viktmässigt) ska bli så skönt att få komma ner i vikt och kunna leva!

Förutom de så har jag och barnen haft picknik i lekparken idag, myyys! Varit två svängar utanför tivolit där Emanuel stått och tittat och tittat pekat och bestämt vilka karuseller han ska åka. Hoppas bara jag hinner dit innan de stänger på Fredag. Vill se hans lilla mun le el kanske gråta..;) Vem vet då han svischar fram i karusellerna..:P

Nu har jag köpt mig en tidning har tänkt lägga mig och njuta och läsa den kanske lösa lite korsord.
PÅ Lördag morron bär de äntligen av mot BODEN..:)Syrran är redan där snart får man se den lilla trollungen..:P
Och träffa alla vänner. Gud vad roligt..:P
Måndag verkar de bli lite vuxen kväll de behöver jag och Magnus.. :))))) Dessutom får vi ju så trevligt sällskap..:)

Pyssar!

Inte många dagar kvar nu...

Snart rullar vi mot Boden å vad de känns skoj. Funderar än på att åka Fredag (jag vill de) för då har man hela lördagen att grejja på.. :P Men vi får se.. :) 

Nu är altanen så gott som klar, bara kryss i räcket kvar och så ska jag måla räcket vitt.. :) Den blir såå fiiin huset ser större ut. Längtar så till man fått den helt klar och bara kan njuta.

Idag har jag haft magsjuka och feber, BLÄÄ!! Började med burr i magen i natt sen så tog de fart på morronsidan... hehee!! Har legat till fem då de började kännas bättre och febern trappa av. Alltid är de då något.

Varmt har vi med men mygg som förbannat, satans i helvetet! I HATE them!

NU blir de tv..

Se Yaa!

Titt Ut!!

Häär e jag!!

Full rulle här.. :P Altanen byggs för fullt... åhh vad de blir bra..:D
Dessutom har vi så trevligt besök då han som bygger med familj stannat här några nätter, det är jättekul.
Jag som är så sällskapssjuk av mig njuter då man får surra av sig lite tjejsnack, familj och lite skvaller och barn m.m
För utom de så jobbar jag, jobbar hela helgen nu så inge vila för mig inte.

Lill vovven har tratt på huvve..=( Hon har så jobbigt i öronen, stackaren! Hoppas snart de vänder inte skoj å gå som en liten kantarell i denna värme.
Men vad göra??

Snart bär de av mot Boden vi åker nästa Lördag, JIPIEEE!!
Har fullt upp med att fixa doppresent..;)
Men störst av ALLT är ju ändå att jag ska få se Moster´s lilla gubbe!! Systrarna, farfar m fru m.m. Längtar så jag dör.
Förutom de blir de Western Farm, besök hos mina tjej vänner och ut och käka med Jossan och hennes gubbe. Ska bli sååå förbaskat roligt att träffa henne/dom igen...:)
Denna ggn känns de väldigt skoj att åka till Boden..:D

Med barnen är de super bra. Dom leker och stojjar och snart fyller ju manne sju år! =0) Så i veckan ska jag baka för kalaset här och i Boden. Lyllo han som får ha party flera dagar.

NU ska jag umgås..!!

Pyssar på ER!






RSS 2.0