Heelgen Över!!

Nu laddar man med ensam mamma söker för i veckan ska jag jobba, jobba och ännu mer jobba!!
Blir gött till julklapparna, tänk att det snart är julafton. Vad ska man ge barnen??? Kläder har dom ju och de brukar alltid finnas i säcken av nära och kära.
Manne ska ju få pengar så han nån ggn får sin efterlängtade cross.
Elina vet jag inte det är så svårt med henne hon gillar ju mest "tjej" saker känns som jag vill köpa något lite större till henne´s rum. En ny säng behöver hon verkligen!
Fast först ska vi ju få henne´s kalas avklarat! Gissa om hon väntar på denna födelsedag tänk om man gjorde de själv??!!

Hunden travar som besatt hon har myror i rövva måste ta ut henne, får uppdatera sen..!!

Pyssar!


Jaa men då var det en vanlig Lördag kväll!!

M sover snart och Ni som känner oss vet väl pga av vad! Ska sitta och slösurfa lite, kika efter soffor!
Idag var det snöskoterns dag i villis var dit och kika, gissa om man vart sugen??
Är nåågot speciellt med snygga skoterkläder och skotrar och killar som kööör dom.. :P *Glufs*
Snart är den säsongen här och min pärla får ju duga så länge!! =0) När jag vunnit den där miljonen då ska jag köpa en ny!

Efter de vart den en promenix med Trixi och lite hjärngympa för henne. Barnen har dansat för fullt hela kvällen, Emanuel diggar stenhårt rock n roll och Elina Manboy!! Lova att de skaka i golv och väggar!

Tänk inte skriva ut här vad jag längtar efter just nu men men!

Nååja..!! Kramis på Er!



Det var tider!!

Denna man avgudade jag som ung, tyckte han var så snygg. Hela rummet var full av planscher fanns knappt en milimeter utan Jon Bon Jovi!!

Det ger många minnen!

Lyssna och Njut!!

Om jag blundar syns jag då??!!

Vill vara en struts för då kan man stoppa huvudet i sanden och slippa tankar för ett tag! Fast kanske lite jobbigt med all sand i näsan.. :P

Städa, Städa, Skura, Skura... Här ska golven skina!!
Har varit väldigt lat på morgon och vila men nu har barnen kommit hem så det är fullt ös, precis som de ska vara! Tycker faktiskt det är mysigt då barnen har vänner här även om de blir stoj och massa bus och rackartyg, vad vore väl livet annars?? Dom är ju BARN! Barn ska leka och förstöra, lära sig rätt och fel, utvecklas och bli männsikor och detta ska ske under kärlek, förståelse. Hur arg jag än blir så är jag väldigt noga med att tala om för dom när jag (vi) lugnat oss att jag älskar dom! Men finns ändå inget som slår deras skratt!!

Det är svårt vara förälder! Och det sunda förnuftet försvinner ju ibland, när hornen växer ut men ändå så älskar man dom så fruktansvärt. Tror inte man förstår vad ÄLSKA är förrän man fått barn.
Och hur förmedlar man att man oxå ska kunna säga NEJ när man själv har svårt för de?? Att dom ska lita och tro på sin magkänsla för i slutändan är det ju en själv som ska må bra samtidigt som man ju vill att dom ska bli hjälpsam och ha förståelse för andra. Jaaa finns tusen frågor man kan ställa sig!!
Tiden kommer ju utvisa hur man lyckats.

Hur ska man klara och släppa taget??? En dag ska dom stå på egna ben! Tiden går fort, fort, fort snart är dom ju så pass att dom kan vara ensamma. Det är ju oxå skönt att inte ha pyttesmå barn fast ibland saknar man goo tiden då MAMMA var viktigast i välden på sitt sätt.. ;)

Ett citat från Elina då vi åkte tåget till gbg:

MAMMA!!! Vi kommer ju ALDRIG fram till gbg då tåget bara backar!!!
Suug på den.. ;) Söt unge och hon hade ju rätt vi åkte ju faktiskt bakåt!! =0)

Nää nu var det sabeldraken som gällde.....!!

Tjin på Er!!

Tbax!!

Nu är man hemma i vintern igen, men måste erkänna att jag saknar verkligen syster, mosters lill kille och Göteborg. Var så trevligt och tiden gick så fort. Dock är det ju lite jobbigt då man bor "borta" man har ju sina vanor. Men hela resan med kalas och allt var såå trevligt!! Och syster med familj bodde jättefint. Barnen fick vänner och regnet öste ner.. ;)
Fick massor av beröm över maten vi ordnade och då såg jag till att de var enkel mat, men enkelt är oftast godast är så jag jobbar. Rena smaker!

Hann då tömma Ullared på saker det var ju så billigt plus känslan av att barnen sa får jag detta?? och man svara JAAA!! lägg i korgen det händer ju INTE ofta. Barnen fick uppleva universeum, det var en super utflykt för dom och oss vuxna kan varmt rekomenderas.

Var då tur man hade egen kupe på tåget för o´boy va full av saker den var! Ett under att jag tog mig hem med allt.
Kommer komma upp bilder här när jag orkar ladda in dom på datan. Och numer är jag stolt ägare av ett par Ullared trosor med ett stort hjärta, de NI de är jag INTE ensam om kan jag tro.. ;)

Dagen idag var jobbigt konstigt att man alltid blir snurrig då man varit ledig, glömde skicka potatis till två avd och tappat en tallrik och svammlat och haft mig..:P Tur att den tog slut och att jag snart får lägga mig med en bra bok. Ledig dag imorgon och då ska dammråttorna jagas. Syns att snabeldraken haft semester liksom jag. Trixi har matvägrat så nu är hon lika mager igen, SUCK!

Hade tänkte skriva massa klurigt, meeeen orkar inte känner jag!
Så nu ska jag gå in på FB för JAPP jag har en nu med! Precis som ALLA andra!

Tjingeling!!



Stolt!!

Just nu kryper minsta E i släkten omkring med Moster är min bästis och det är ju så sant!! ;)
Nu har vi snart gjort gbg´pengarna är slut och jag lär behöva X antal väskor för att få med hem..:P

Melodikrysset gåt på högsta hugg och vi kan ALLT =) Fest beredelserna är i full gång. Tom barnen städar. Nu ska maten börjas fixas för att sen duscha och ta en kall cider. Syster ska utnyttja presenten som vi gav henne, hon ska fest sminkas på make up store.

Vi har oxå hunnit med Universeum, får göra en bättre uppdatering då jag kommer hem och kanske lite bilder.. ;)

Ha det gött alla för de har VI!

Imorgon bär de av...



Göteborg heere we come.....
Gud vad jag längtar. Tänk egentligen vad Sverige är långt vi åker Måndag kväll och man är framme nästa dag.
Barnen tycker allt är så spännade vi har varit och handlat frukostmatsäck som ska fixas imorgon och kläderna är på G.

Idag har jag donat lite här hemma, Emanuel har varit hos en kompis. M och gänget har skjutit en älg så gud vet när han kommer hem. Överraskar med en Tacopaj som jag vet M älskar.. ;)
Känns lite tråkigt att M inte följer med meeen då får man ju chansen att sakna varann lite extra mycket.
Få la köpa en fin present till honom.

Ikväll är de ensam mamma söker igen... Kvällen är räddad.. ;)

Pyssar på Er!

Dansbandskampen...

..Glass och datorn, kan de bli bättre en Lördag kväll??
Har trååkigt, gubben är borta barnen sover och Trixi är billig. Alltså hon har tuggat hål i soffan =( Min Huund!! Hopplöööst!! Blir galen!! Men ändå är hon mitt hjärta!
Hur fasiken ska jag ha råd med en ny soffa?? Någon som vill ge bort en?? Helst med Divan.. :P

Jajaa.. life is ups and downs.

Igår gjorde jag något otäckt som jag ångrar idag. Tänker inte skriva det här men uh hade mardrömmar i natt. Varför ska man vara så f**bannat nyfiken??!!

Hahaaa vissa av dom på dansbandskampen låter liiite lätt ringrostiga..!! Nåja nu ska tanten dra filten över fötterna efter en fin dag med hästridning, lite utelek och annat smått och gott!

 

 


Hahaa...

Just när jag postat mitt senaste inlägg kom Jill Johnson på tv, har ALLTID sagt att innan 35 ska jag se ut som henne. Vet inte varför jag gillar hon men tycker hon är en vacker kvinna.. =) Med härlig stil.

Att hon kom just nu var det ödet el?


Tänk Om..

.....man var perfekt! Stora bröst, fast rumpa och ett hårsvall som heter duga! Lagom lång, smala ben och vackra fötter. Tänk om man var rik, kunde resa, ha hur många hundar man ville, ge barnen allt utan att skämma bort dom. Tänk om man hade sitt drömhus, sin dröm bil, dröm skoter. Allt var perfekt, perfekt, peeerfeeekt!! Vad skulle man då kämpa för egentligen?

Ibland önska man att man vakna i en piggare kropp, för JA jag känner mig som 190 år för det mesta just nu. Är svinigt trött! Ont i nacken, ont i kroppen, fötterna värker, huvudet värker. Orkar SNART INTE mer! Vill vara pigg! Vill vara den jag är som fixar och donar inte känna att jag måste få vila en timme för att orka genom dagen! Det är fruktansvärt och inte har man någon att klaga för. För vem bryr sig??? Jag är ju FET så jag får ju FAKTISKT skylla mig själv??!! Lider med dom människor som har tunga sjukdomar och ständig värk, hur orkar NI??!!

Längtar så efter denna:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Gastrisk_bypass

Hoppas verkligen den fungerar och säger det IGEN jag ska göra allt för att klara denna och behålla den nya vikt jag kommer få. För jag ORKAR INTE! BLäää är så less på fet magen!! Hur kan man plåga sig själv på detta sätt??!! Menar har ju varit normal viktig. När jag träffa M hade jag återigen gått ner 30 kg och VIPS på ett år så hade jag gått upp IGEN!! Skyller inte på någon än MIG. Det är  MIG det handlar om min karaktär, lathet, beroende. Mat är en drog den drog man inte kan leva utan! Antar att för min vikt ska funka måste jag nog göra strikt schema och verkligen hålla mig stenhårt. Sen få tillbaka träningen in i mitt liv saknar ju den verkligen, spinning det är som sol för själen.
 
Läste på en blogg idag här på blogg.se den tjejen hade en självförtroende skola och det stämmer så mycket det man läser där. Hur kommer de då sig att det är så SVÅRT att genomföra det?? Är ju bara ge sig FAN på det man vill. Ändå så??!!

Finns nog bara några saker jag är stolt över med mig själv (nu pratar jag bara om mig själv och inte barnen för dom är de jag ju är stoltast över i världen, utan dom vette fasiken var man varit idag)
Men om jag ser på mig själv så är det min godhet och närhet till skratt, att jag kan bjuda på mig själv som jag är stolt över. Gillar folk med min sjuka humor där man inte behöver tänka sig för.
Att jag bryr mig om på mitt lilla vis, det kanske inte alltid syns men om man tänker tbax så brukar jag finnas där när någon behöver el är extra trött då kan jag göra det mesta för att den ska få en stund för sig själv. Fast inte vet jag, kanske inte är så?? Se nu kom tvivlet på mig själv igen? Måste sluta tvivla så förbannat!
JAG DUGER fast jag alltid tror JAG SUGER!! 1+1 = 2 fast i min värld blir ofta 1+1= 3 för jag måste alltid tänka och tvivla, haha!

Nä nu ska jag kika på insamlingen för Världens Barn.

Pyssar på Er!

M vad gjorde jag utan dig? Love You!!




Fredag och DISCOOO...

Vem har sagt att man måste gå ut för att ha DISCO???
Elina har full fart i v-rummet nu i tonerna till av MANBOY hon gillar den skarpt!
Måste ta mig i kragen och bränna ner en skiva åt henne av musik hon gillar. Kanske blir en HIT på systerysters 30 års kalas. Tror dom kommer ha jättekul där. Elina kan ju stå för underhållningen.

Snart kommer storebror med skolbussen sen får även han helg, skönt!
Tror jag ska fara och släppa vovve ett tag solen strålar och det är en riiiktigt fin dag idag.

Ikväll blir de mys och tv med kidzen!

Ha det gött alla!!

Nu är jag 1 år!



Och har blivit mycket grövre under hösten.
Måste ta en nyare bild för stooor tjejen.

En snöig Pärla!!


Låååååång....

Ledighet väntar nu. Har jobbat klart för denna vecka och på Måndag kväll drar jag och trollen mot Goa Göteborg det ska bli så otroligt skoj och få se hur syster bor. Träffa mosters älskling E och Syrrans A. Är övertygad om att vi kommer ha jättroligt blir ju mycket trix och fix inför festen. Men förhoppningsvis hinner vi avverka lite lekplatser och annat smått och gott, e ju liiite sugen på Ikea så klart för att INTE glömma Ullared som jag tjatat ihjäl er om!

Gubben åker och jagar i helgen igen så få se vad jag och barnen ska hitta på?!
Tvätta är ett måste skulle gråta blod om min tvättmaskin pajja!!
Fanns tydligen hästriding i helgen men som de verkar nu så måste barnen mest vila eftersom deras näsa snorar för fullt!

Meeen glömde ju berätta snön har anlänt!!!! Gissa om barnen var glada?? Oooh Jaaaa NU Kan vi minsann ta fram boben.. ;) Iofs så kanske snön kommit för att stanna när vi kommer från södern.
Elina är då övertygad just nu om att hon minsann fyller år (varenda morgon) för hon vet ju att det ÄR snö när hennes kalas är.

Själv längtar man ju mest efter att få ta fram Yamahaaaan!! Guud vad de kliar i fingrarna önskade bara jag var miljonär fööör jag skulle vilja köpa en ny. Även om jag gillar min skoter den är så skön att köra.

Nä nu ska jag glo tv.

Pyssar!


GUD...

..vad skönt att man får sakna barnen lite, är så roligt då dom är hemma igen. Båda två är dock snoriga så få se hur veckan artar sig. Ska inte klaga ingen av oss har varit sjuk sen i Juli då heela familjen åkte på magsjuka.

Har hunnit tur och retur till Umeå idag shoppat torrvaror på Willys och måste säga de ÄR billigt där.

Helgen var jättekul och Jupp vart fullare..och fullare och..... Men jag var inte ENSAM.. :P
Hade himla roligt, go mat och gott VIN.. :D
Hehehee... höll mig på bena tills vi var i slutet på resan hem då kände jag att jag mådde PYTON!!!
Som tur var fick vi åka hem först av alla, påminde nog chauffören minst TIO ggr... hahaaa!! Just JA på fester var det oxå lappen under tallriken. Alla hade ett uppdrag att sköta och JAG skulle sjunga Blinka Lilla... såå fort en av deltagarna fick en kram!! Hmm vart fiiin sååång. Singstar hann jag oxå med fast vart riktigt stolt sjöng Tina Turners låt och fick GULDSTJÄRNA.. antar de är bra.. !! Måste KÖPA ett eget. En dansmatta vill jag oxå verkligen ha!!

Nä nu ids jag inte skriva nå mer är förstörd än!! ;( Meeeen ska man göra nå ska man göra det rejält, ELLER??!!

VAD ÄR DET MED DENNA???

DEN TAR MITT HJÄRTA!! JAG BARA ÄLSKAR LÅTEN!! Är inget fan av Eminem annars men den bara är såååååå BRA!!!



Nu är vi på G mot Balsjö...Sen är man barnledig till Måndag och OOJAAAA ska ta en öl redan vid sminkningen, det är PARTY Kväll!!
In i DIMMAN.. ;) Höjres!!

Go Kväll!!

Så nu var gubbens kalas till ända. Jättetrevlig kväll synd bara att man inte kan låta bli den där sista goood biten.. ;( M hade köpt hem en stooor smörgåstårta, ghaa blir som en vampyr. När smörgåstårta är ordentligt gjord så är det ju bara sååå gott.
Barnens muffins var visst int så god som kidzen trott!! Hehee dom var ju rätt maffiga så hälften vart kvar.. :) Meeeen nästa ggn ska jag nog sätta i vitchoklad så blir dom lite sötare. Med grädde borde nog dessa var en HIT!! Tyvärr glömde jag ta en bild. Eftersom jag ääääntligen lärt mig bloggen tack vara min lilla J så ska jag ju numer ösa in bilder. Blir  ju så mycket mer liv då!

Tomorrow bär de av mot Umeå, trollen ska till mormor och en annan ska in i dimman!! (har läst att de nu mer heter in i dimman på ungdomsbloggarna.. :P )
Fick nämligen lite hm va ska man kalla de?? åldersnojja igår när jag satt hos frissan!
I den fina spegeln såg jag hur de glänste i mitt hår och NEJ var inte glans medel. Var GRÅA STRÅN??!! WHAAAT??!!! PÅ andra tycker jag grått är fint men i MITT HÅR???! NÄÄÄÄÄ!!!
Så nu har jag färgat det svart med rööööda slingor. Tycker så mycket om de.. :P Få se om man lyckas ta en bra bild ska Ni få se.. :)

Hoppas i allafall att det blir askul imorgon. Vi ska åka färdtjänst dit tror jag hahaaa!! Vi har ju lyckats få tag i chaufför så blir fina fisken..:)

Suger på en iskall öl nu, naaaawww är så gott. Fast egentligen borde man krypa ner i säng, steg ju upp kvart i sex i morse och känner att ögonlocken hänger! NEEJ nu kom pensiovarningsalarmet på igen!!
Uuuuhh!!

Tror jag får förgylla Er med en låt som gick hårt då man var så där 14 och börja komma ut i svängen.. :)
El snarare påminna mig själv om denljuva tiden..om den nu var så ljuv?! ;)





Ha nu en toppen Helg alla glada!!

Pyssar!!

Minns NI??!!

Heheee hitta denna "vuxen versionen". Huuur många är vi inte som dansat lös till dessa numer farbröder.. ;)
Det som oxå är helt otroligt är att dom fortfarande är lika poppis hos barn som då. Är det vi el dom som är gammla??? ;0)


Hmm!!

Nu ska vi se.. En av Elinas favvo barnsånger!!


Busen!!

Tusen Tack!! J du är bäst!! Nu fattar jag ju ÄNTLIGEN...!!!

Testar!!

Klätterfia... !!

God Morgon alla Sjusovare...

UPP OCH HOPPA, LIGG INTE OCH DRA DIG ....NU ÄR DET DAGS ATT FÅNGA DAGEN!!

Idag har jag namnsdag, hade jag ingen aning om men såg det på datorn. Inte för jag brukar fira namnsdag men måste retas lite med gubben för att se om han kommer ihåg det.

Vad bjuder dagen på då?? Ja vem vet??!! Får uppdatera ikväll.

Ha en fin dag alla mysiga!!

Törs Jag??!!

Alltså jag har världens knäppaste tanke i huvudet jag bara inte kan bli av med!!
Ska jag skriva här??!! Hmm tjaa.. Man måste ju fråga för att få veta!!
Here I go!!

Om man är vindögd ser man på samma sätt som en som är raksynt (ni vet ögonen rakt fram) menar hur funkar ögat egentligen?? Man måste väl se som vanligt men ögonen pekar ju lite annorlunda.

OCH NEEEJ jag skriver inte detta för att på något vis vara dum el elak, bara för jag rent undrar.

Samma sak så undrar jag vem som skriver faderskap när man är lesbisk??? Man kan ju inte skriva faderskap då?? Man måste väl inte ha ett faderskap men när man är två homosexuella och skaffar barn och man är vårdnadshavare hur funkar det då??

Samma sak med detta skriver det inte för att reta upp någon bara av ren skär nyfikenhet!

Finns så många tankar som snurrar och ibland snurrar det över.. ;) Meeeen som sagt den som inte frågar får inte heller något svar.. =0)

Detta med homosexualtitet stör mig absolut inte på något vis jag tycker alla ska vara den den är! och så länge man själv mår bra mår ju alla runt om en bra, därför förstår jag inte varför vissa ska ha så svårt att acceptera det?!
Tror faktiskt oxå att barn som växer upp med "gay" föräldrar säkert får tusen ggr så mycket kärlek som vissa som har mamma, pappa uppväxt får. För förälder det är något man kan vara hur man än ser ut, gör, verkar! Och stolpskott som ALDRIG borde skaffa barn finns i alla kategorier av männsikor!!!!

Så DET så!!!

SUUUUUUUUUUUUR!!

Skulle ju till frissan för renovering meeen tror du inte något gått sönder i huset så hon kan inte färga!!!!!! Skiiiiiiiiiiit!!!!! Ville Juh!! Nåja ska försöka få tag i en annan tid annars har jag en ny hos henne på Torsdag. Men ville ju IDAG!! Nu e jag lika grinig som en treåring i trots!! Så det så!!!!

För övrigt kasta in en annon igår om skrillor till manne, dom ska ha det på gympan. Idag ringde det en vänlig själ som hade ett par så ska åka och kika på dom efter ett idag. Toppen, säger jag bara!

Nä nu e jag så sur att jag orkar inte skriva nå mer!!

Astalavista bejbii!!

Ny Dag...

Kastar In en födelsedags kram till en av mina vänner (du vet vem du är). Hoppas din dag vänder lite och blir toppen fin. Du kan ju maila över lite go tårta åt mig. Hade jag vart närmre hade jag kommit över med lite överraskningar. Och glöm inte att hoppet är det sista som lämnar en! Allt kommer fixa sig!

Här hade de varit en rolig bild till födelsedags barnet om jag NU VETAT HUUUR MAN GÖÖR???!
Behöver en cohach min blogg hade varit så mycket roligare om jag klarat av och hantera den så fint som NI andra gör, inte lätt och vara obegåvad!

Så till dagens ämne, skurning av kylen, tvätt av bil och vika in tvätt!! Det var det! ;)

Imorgon blir de iallafall frissan med klippning,färgning och slingor. Ska också åka till Doro med Emanuel för att få träffa Åseles skolläkare, roooligt?!! Nää men har väntat på denna tid typ ett år nu så. Kan inte förstå de ska vara så svårt att få träffa en skolläkare eller varför man inte kan gå till en vanlig??
Nåja bli ju en liten utflykt tar nog vägen över villis hem för att handla min hundmat.

Nä nu mot the friiidge...!!

Psst!

Asså den som jag tänker på i föregående inlägg är en HON! Så inte min gubbe tror de är han el så. Nog för han kan vara bra tjurig, men han lyssnar ju på det man säger.. för det mesta.. ;0)
Puss Hjärtat!

Tänk..

vad en liten puss kan betyda. Jag är ju sån som gillar närhet, snälla ord som får mig att känna mig värdefull. Det kan vara a och o. Samtidigt som de inte får bli fjäskigt så klart. Men JA jag erkänner JAG trivs då jag blir uppskattad. Tycker självklart om att ge oxå el skämma bort mellanåt. Känns så mysigt då man får bry sig om den man tycker om.
Något som jag oxå verkligen gillar är att bara för en stund få en arm om mig, krypa nära i sängen och bara ligga.

Ibland när man går på arbetet och filosoferar så hinner man ju tänka. Idag hann jag fundera på att varför vissa inte lär sig av sånt som man får kritik för el så. Visst kan de verkligen svida mellanåt då man blir tillsagd el när vänner/bekanta talar om "sanningen" för en. Ofta tänker man ju inte hur, vad man gör, är osv. Men dom ggr jag får kritik så brukar jag verkligen tänka till låta saker sjunka in för att hinna bearbeta om hur jag ska känna, tänka. Stämmer det el inte? För att sen kunna ta upp de till diskussion och ofta så tar jag till mig och försöker göra annorlunda. För man vill ju göra rätt!
Sen finns ju människor som ALDRIG skulle ändra sig, trots att flera påpekar. Finns en människa i Åsele bl a som jag tror inte skulle spela någon roll om så heeela Åsele sa åt personen den skulle aldrig ändå förstår/erkänna/ändra sig!!

Hur gör NI när ni får kritik?? Slår bakut el?

Annars då??
Sitter på Spotify för tillfället lyssnar på en låt som jag hörde på radion idag, var visst min lillasysters favvogrupp Volbeat som gör den och kan inte annat än säga WOW JA musik som får mig att vilja cruisa ruuuunt i en bil dricka några bira och skratta. Fjortis vet, men vem fan vill bli gammal.. ;)

Hann oxå tänka på att man fan har levt ööööver sitt halva liv som ett fetto!! Undra varför??? Varför har man inte sökt hjälp tidigare och mått bättre. Läste oxå nånstans om att vi som är "fetton" ofta mår lika dåligt som cancer patienter alltså psykiskt! Det tar så mycket energi av en att de inte är sant, nu är ju detta väldigt olika för alla. Men det är då säkert. Jag kan ju knappt se mig själv i spegeln. Vet precis hur det kommer bli då jag börjar tappa vikt, då blir jag spegelnarkoman.
En av dom första saker jag ska HA är en stooor huvtröja som hänger och dinglar för det är något av det mysigaste som finns att gå och skrota i. Sen lär de bli skooor, skooor. Och skulle jag blir för långa för M i mina klackar tvingar jag på han platå.. !! Höhöhöööö!!

Nä nu ska jag gå och pilla naveln.

Puss på Er!



Oj Jisses..!!

Kom Just på är ju faktiskt LÖRDAG.. :)
I helgen jobbar man ju och täääänar pengar. Snacka om att man blir lite dagavild då man jobbar mitt i veckan/helg! Känns inte alls att det är helg på det sättet.

Barnen verkar då haft en mysig dag med M. Dom har kört traktor, städat på gården, lekt med kompisar m.m

Jag är tlött sov som en tvättäkta kratta i natt. Vette rackarn varför jag vaknar och drömmar och springer på dass nätterna genom. Längtar efter en heeel natts sömn i ett svep! Nåja alla drömmar jag har är ju inte allt för tokiga.. ;)

Idag vart de M som lagade middag, var på pizzan och köpte! MUMS Fillibabba!! Meeen varför blir man såå törstig när man ätit pizza??!! Käften e ju krut torr!!
Snart kanske man inte kan äta pizza mer? Inte säkert de går efter op! Men vad gör det? Finns ju så otroligt många andra goda alt. Köpes pizza är inte allt för ofta vi äter ändå!
Hoppas bara MITT brev kommer denna vecka. Gissa vem som är först vid postlådan varje dag??

Nä nu ska jag ge lilldonnan lite mat hon vankar och vankar!

Ha en fin helg alla glada!


Ge miig leedigt!

Jag är inte dålig för att man bara känner mellanåt att man blir grååhårig!
Barnen är väldigt krävande mellan varven och ibland vill man bara låsa in sig. LUGNT en STUND!!
Man är inte mer än förälder. Å andra sidan så får man så många goda skratt och vill inte för en sekund leva utan dom så klart! Älskar dom ju över allt annat. Tycker de är ganska spännade att man kan känna så mycket olika känslor, heheheee!

Ibland känns de inte som man gör annat än städar, jobbar, fixar hemma. Även om jag försöker hålla efter är det alltid måsten!!
Vill bara göra något, får sån hemlängtan mellan varven. Saknar mina vänner så otroligt mycket! Bara åka över med barnen och dricka kaffe surra skit. Fara och glo i affärer kan jag oxå sakna det är inte roligt ensam! Man vill ju ha med någon och Magnus vill ju som inte direkt han är ju trött då han jobbat.
Precis som jag är trött då jag jobbar helg och han varit hemma på dagen och har mer energi till annat. Tror jag har överskotts energi åt fel håll. Tänk om man kunde lääängta efter att få städa.. !! Vilket dröm liv.

Längtar iallafall till nästa helg det kommer bli så roligt och just det där avbrottet man behöver. Träffa folk, dricka lite öl och skratta. Jag och gubben min!
Hoppas det blir lika vacket höst väder då som nu kanske tom snö! vem vet?!

Håller på att planera för M´s presenter min älskling fyller ju trettiohoooståtta år snart.. :) Han har bara några fåååå fingrar kvar till fyrtio medan en annan har måååååånga fingrar!! ;)
Är så glad jag har han och att varje dag kommer han hem till sin lilla familj och surtant.. =0)

Puss på dig hjärtat mitt!!

Nu ska jag dricka kaffe och fundera på liiivet!! =0)




RSS 2.0