Igår...

På radion prata dom om Gastric Bypass och bilden som många verkar ha om denna operation. Att de är en kvickfix! Man rasar i vikt och blir smal. Vilket det verkligen INTE är. Var riktigt intressant och oturligt nog hörde jag inte riktigt från början om var kvinnan som intervjuat Gastric opererade använde sitt matrialet. Men hon pratade om dom bitar som många ALLT för många inte förstår. Och att kroppen blir inte snygg ;P De blir ju liksom fladder, fladder m.m. Visst kanske en del hinner med i skinnet men tror inte de är många. Sen kan man ju som säga att man har blivit platt på andra ställen med, haha! Två tomma påsar (behöv jag säga mer) Men de var inget negativt om operationen förutom att man självklart kan få konsekvenser. Många blir ju mjölproteinallergiker t ex. Som jag förstod av det jag hann höra på radion så har hon intervjuat två tjejer för "sanningen" och velat få fram budskapet till dom som tror allt löser sig med en operation. Hade velat läsa allt vad som blivit skrivit men får väl forska lite.

Men att man får ett liv igen är då sant. Man får orken tbax och blir pigg! För de är man ju nu man måste inte sitta hela kvällen för att fötterna värker. Det som jag förväntade mig mest med operationen var ju att jag trodde jag skulle få bli mätt. Men ärligt så har jag nog aldrig varit så hungrig som nu. Visst kan jag känna mig mätt men aldrig då jag äter. Sen kan jag bli mätt för en stund sen är jag lika dö hungrig igen! Och vad händer då? Jo suget sätter in därför så är det hjärnvilja som gäller. Finns massor med saker man kan ta upp men för mig summa sumarum är jag jättenöjd! För jag har ett liv igen! Var bara något som slog mig nu och då tassa jag in här för å skriva av mig.
Nu äre dax att hämta manne som är på Starwars disco!


Tjingelingen!

Utrensning...

Har rensat skor, skor, skooor! EN hel säck med skor och gett bort några! Burit upp massa vinterkläder och annat. En del får dock bli kvar är ju inte över än. Bakslag kommer :P
Skurat och dammsugit, fixat och donat!
Men tänker ÅTERIGEN säga detta!! Jag MÅSTE ha en stor tvättmaskin, jag bryter snart ihop! FY F*N PIP, PIIP, PIIIP! Tvättar, tvättar och tvättar. Den hänger ständigt över mig denna tvätt och nu på våren då barnen smutsar ner sig heeela tiden. BLÄÄ, URK!! Vill ha en Eco Bubble! Den verkar bra!

Imorgon börjar arbetsveckan igen! Blir kul jobba helg var ju som ett tag sen! Lugnt och skönt!
Valborgs e jag ledig! Men första maj jobbar jag!

Har suttit och läst på nätet om att få snefylla/ångest efter man druckit. Och kan ju lugnt säga att man ligg nog i lä ;P HAHA fyy va man kan göra bort sig men det finns alltid någon värre! Trösten i nöden!

Längtar just nu till Göteborg så jag kan dö. Man har ju blivit moster igen! Vill och hälsa på nuuuuu! Träffa den nya lilla stjärnskottet och lille E. Moster´s hjärtan!
Nu återstår bara att vänta på att bli moster för 3:e gången! I maj är det beräknat! Spännande!!

Just ja måste ju bara tala om vad som hände i går kväll. Jag var på G mot sängen och skulle titta om Elina sov. Smög sakta in men inte fanns det någon i sängen?! Vars e ungen?? Kikade in i Emanuel´s rum. Inte där!
Hmm kikade under bäddmadrassen, nooope! Tittade in i hennes lilla cirkus tält från IKEA där snarka det gott ;P
HAHA, snacka om att jag vart rädd. Trodde ju hon rymt! Älskade UNGE!

Tjing!

LOVE IT!!


Vet inte vad det är med dansk musik men jag njuter! Nån som har fler tips på bra danska musik?!


FAVORT i repris!


Nu minns jag hur man gjorde..wiee!


Våren var är du?!

Nu vill jag ha bort snön. Kasta bort de som varit och in med det nya. Tänk om man bara kunde göra det på EN GÅNG!
Även om jag älskar snö och kyla så när de kommer till detta då man vet sommaren ska fästa sitt grepp så då får det lika gärna ske!
Fram med SOL, grillen och myggen ;P
Igår tog vi en promenad upp på samhället var riktigt skönt!

Trixi är i löpen och o´boy hon tappar verkligen öronen! Hon hör inget det enda hon gör är att söker en snygg hane om han ens måste vara snygg ;P
Är riktigt roligt att se hur djurens beteende och instinkter kommer fram. Går INTE att släppa henne lös nu för hon drar. Hon svansar för hanarna och gör sig FIN! Gnider och spänner sig. Och klart killarna tycker hon är vackrast och dregglar, för hon är ju snygg!! ;P

Ledig två dagarn innan arbetshelg. Imorgon blir de lite garderobs utresning. Vi har säkert 10 par skor var plus skor som är för små. Som läget är nu så törs jag ju inte öppna garderoben gör man det så finns det nämligen risk för att man hamnar längst under högarna av ALLT! URK! Sorterar alltid garderoberna varje vår och höst huuur kan det då komma dit så mycket saker?! Jag minns då inte att jag shoppar ;P

Snart bär de av mot dollar för inhandling av lite nytto saker!

See Yaa!








Oj ledig igen!

Inte klagar jag inte, tänk vad ledighet kan bli så mycket bättre då man vet att man har ett arbeta att gå tillbaka till.
Mot Umeå imorgon då. Blir att stiga upp cirka 5.30, jipiiee el nått!
Spännade se vad dom säger om manne´s öra! Håll tummarna!

Just smakat ett gott bröd. Lingon grova som bytt/gjort en ny variant på sitt bröd. Det var mums!

Har gjort en liten bildbomb (som förhoppningsvis kommer) tycker denna blogg är så satans seg mellan varven!
Tänker lägga ut lite mer bilder så småningom.

Hopppas NI alla får en fin helg för det ska jag ha!

PÅSK 2012

 Påskäggsletning...!
Va hitta vi??!
 Kuuuul!
 Spanar!
Njuter..
 Bevis på att jag KAN! Stor fiskaren!
 OKEJ! Jag låg i läää...Elina VET hur man gör!

Ljuva Tider!!

Herreminskapare! Var försvann dom där tio lediga dagarna?!
Joo varit i stugan hela påsken. Hade en riktigt skön påskhelg med skoter, mat och sol. Dessutom fick jag en STOR fisk! Jisses va STOLT jag var! Fotobevis kommer sen.

Påsklovsveckan vart det städning av hemmet på Tisdagen och manne for till Umeå. Onsdagen var jag och Elina en sväng till Villis för besök till vetrinären. Trixi har öroninflammation. Vi rantade lite i affärer, lunchade och var och besökte en kompis, en riktig mysdag som avslutades med middag hos svärföräldrarna fick också ett efterlängtat samtal. Fick en återbuds tid för sövning och fix med örat på Emanuel. Så nu är de avklarat gick hur fint som helst och min tappre riddare kan inte vänta på att få börja bada igen. Efter de så vart de ett besök på "gubbdagis" där vi inhandlade crosskydd till Emanuel. Men har två stycken här hemma som går på örondroppar ;) Mycket hålla rätt på TACK mobilen för din påminnelse funktion för en halvsenil mamma.
I Fredags återvände vi till stugan för ännu en hääärlig helg i stugan. Tänk att man kan glömma klockan?! Man bara ÄR! Spelar Yatzy, far och fiskar, solar och grillar. JAG ÄLSKAR DET!
Igår tog vi skotern och for en sväng hamna på en sjö och M sa ska vi testa fiska inom loppet av en 20 minuter låg ca 15 aborrar på isen. Så dit for vi idag med. Elina har fiskat två STOOORA aborrar så stor att man fått hjälpa till att få dom ur hålet. Gissa om fisan var glad?! M drog upp en sån stor igår och Elina var så rolig när hon sa : Mamma nu är det bäst att vi drar upp en fisk för annars är ju M SUPERbäst, så vi drog upp några så man inte skulle få höra allt för mycket av storfiskaren. Dock var Elina den som var isens "största" fisk uppdragare idag.

Väl hemma igen så är man mör. Har iallafall fått undan alla rena kläder men högen på golvet som ska tvättas är verkligen INTE att leka med. Önskade att de hade försvunnit så mycket snö nu att man kunnat lägga undan vinterkläderna men det får vänta några veckor till.

NU väntar en vecka med arbete el iallafall fyra dagar. Blir skoj jobba igen. Sen styr vi åter kosan mot Umeå på Fredag igen. Takida väntar ;) GUD så rooligt! Har oxå bokat klipptid i Umeå på Fredagen så då slipper man de bekymret med att fixa håret inför kvällen!
Dessutom har jag och M planerat en liten överraskning som sker på Lördagen.


IDAG får man INTE..

Missa..! En stark resa med Morgan och Ola-Conny! Wohoo kan man annat än gilla dessa killar! Såpa FREAAAK som man är!

Helgen har passerat i samma snabba takt som alltid! Fredagen vart det let´s dance och mys i soffan. Lördag begav vi oss på 50 års kalas. Var riktigt trevligt! Hade live musik och allt! God smörgåstårta det receptet ska jag knipa. Vi dansa, prata och skratta. Men var hemma igen vid halv tio.
Söndagen innebar en lång promenix upp på samhället för att inhandla det som skulle ätas till middag. Vart hemmagjord pizza. Var riktigt härligt väder ute och vi klarade oss från de snöfall som ramlade ner med jämna mellanrum från vår blå himmel.

Just nu är det bara PÅSK planer. Tänk vad mycket som ska fixas och trixas bara för att åka till stugan. Men vad vore väl påsk utan ägg, sill, jansons och skinka. Sen ska ju barnen få sitt livs överraskning när dom kikar i sina påskägg. Detta måste jag föreviga med kameran ;P  Onsdagen kommer gå åt till att förbereda så mycket som möjligt i matväg för att sen frakta så mycket vi bara kan klämma in bilen på kvällen.
Är ju liksom "någon" i huset som kört så startmotorn pajjade i chevan. Så Torsdag blir de bara det viktigaste, OSS som far. Sen är det återigen HELG! För mig är påsk HELIG.
Nu får vi hoppas på riktigt härligt väder hela helgen!

Har insett en sak att jag verkligen behöver göra en ny design på min blogg. Barnen är ju pyttesmå på bilden. Själv blir man ju inte äldre så jag är ju lik mig :)

Nu ska jag slö se tv och dricka..... SAFT ;P




RSS 2.0