Känner Ni någonsin...??!

Känner Ni någonsin så här att Ni bara vill be om ursäkt för Er själva?!
Så kan jag känna till och från, svårt se folk i ögonen och svårt känna sig bekväm.
Man vill be om ursäkt för man finns, för man är lat, för man tar plats, för man ber om hjälp m.m!!
Kan känna mig dum som klagar fast det faktiskt är JAG som tycker något är jobbigt, sen får man nästan lite ångest för andra inte kanske upplever de jag tycker är jobbigt som jobbigt!

Och nu kommer jag känna mig dum för jag skrev det här.. ;) Så är det! Man ska inte klaga man ska vara stark.. =0)

Nu till något annat!!
Idag har det regnat heeela dagen, så trist!!
Emanuel hade varit ute i skogen på NO dom försöker vara ute varje Tisdag. Elina verkar oxå ha varit ute och lekt för hon var då jättesandig!
När jag hämtat dom så var vi på Konsum, mitt paket med byxor hade kommit, såå sköönt!!
Nu har jag något att ta på mig! Dessutom lät jag barnen köpa varsin film, är ju så dåligt väder och man får ju två för 99 vilket jag tycker är på ett ut att köpa då mot för att hyra!
Barn är ju rolig på det viset med att dom ska helst se samma film tio ggr sen är den BRA och då ser dom den 100 ggr till ....=) Plus att sex and the city råka följa med mig hem.. ;) Har velat se den så länge.. :P

Har oxå boka biljetten ner till syster yster och hennes 30 års fest, jag och barnen åker ner en vecka ska bli så otroligt roligt..:) Synd bara gubben inte kan följa med.. =( Men Men han njuter väl att få vara utan oss.. :)
Det kostar lite men det är det väääl värt. Bara en ggn i livet ens syster fyller 30 år!

Ikväll blir de ev en sväng på loppis, dom hade tydligen skridskor så ska kika om dom har några i mannesstrlk han är helt utan, Elina behöver oxå ett par.

Juuust ja Elina började ju rida igår, gissa om hon tyckte det var kul??!!
Funderar på att beställa ridbyxor, känns som hon är värd det dessutom har ju storebror både fått skoter å 4 hjuling så det är då hennes tur att få något för hennes skull som hon tycker är roligt. Finns så otroligt fina ridbyxor men har noll aning om vad man ska tänka på jag har ju aldrig ridit själv!

Nää nu kittlar kaffet min näsa.. ;)



Måndag heela veckan..!!

Så var helgen över igen.
Vart en helg full med aktiviteter, den som säger att det inte finns något i Åsele och göra måste ju vara toookig!
Fredag var det invigning av det nya torget som vi fått. Kören hemkört underhöll, dom är verkligen jätteduktiga synd bara att de kom vääärldens största regnskur i slutet.

Lördagen var vi på Folkrace Emanuel var lyrisk. Lördag eftermiddag/kväll grillade vi och åt gott.
Söndag var vi på auktion med oss hem hade jag ett småplätts järn, en stooor glasflaska/kruka som jag ska ha blommor i på altanen och Emanuel köpte sig en gungstol. Magnus ropade in två sparkar så nu har vi i vinter.
Många små fynd! Efter auktion var vi till svärisanra och åt nykokt palt! Mumma!! M´s brorsdotter hade gjort tårta med nyplockade hallon ännu mer mumma!!

Idag har jag väl mest varit lat som vanligt. Elina har cyklat och jag har gått med vovven. Varit och handlat, fixat lite scheman och lite ansökningspapper till jobb.
Ikväll börjar Elina sin ridskola och jag ska på föräldra möte.

Gruvar mig lite för Onsdage även om det mest känns skönt att få det bortgjort, men hur man ska lyckas svälja en kamera! Urken!!
Tror mest jag är nervös att de ska bli ett NEEJ!! Vet inte vad jag tar mig till då.. =(  Att man då alltid ska hispa upp sig för något!

Nä nu ska jag glo lite tv och tjuvkika vad barnen gör!

See yaa!!

Pyssar!

Jakten har börjat....

Elina fyller ju år i November men eftersom jag är som jag är har jag redan börjat leta. Vi har ju som inga direkta leksaksaffärer här, en lila My Little Pony vill hon ha! Vet inte om dom säljs på leksaksaffärer mer?
Har också tänkt på ett sminkbord som jag vet dom hade på barnens hus förut. Måste nog ta mig till en stor stad.. =0)
Dessutom har jag tänkt köpa ett tårtblad på Tradera med antigen Hello Kitty el My Little Pony som jag ska göra en fin fin tårta av..:) Det kommer lillflisan gilla!
Men innan hon ska firas ska ju min pappa hyllas! Han blir snart ett år äldre men vad tusan ska man skicka?!
Inte lätt det där, kikade lite på en GPS men dom är dyr!
Tips mottaget tacksamt!

Emanuel har åkt med bussen halv åtta, vet inte varför men känns att lämna han till denna stora buss! Mitt mamma hjärta blöder, han är så duktig! Bara kliver ombord och sätter sig.. :) Full av folk är den!
Var enklare förra året då det var en sån liten mindre buss med bara plats för typ 10 st. Den såg ju inte lika stooor ut.
¨
Igår fick Emanuel följa och bärga en bil sen efter de vara och skruva med Magnus. Gissa om han var glad??!!
Nu ska alltså turbon återigen vara på plats den som gick för några veckor sen. Nästa steg är att bara vänta på att försäkringsbolaget hör av sig. Vi vart ju som utan däck natten mot Söndag (helgen som var) PUCKON som inte kan låta saker vara. Förutom de hade dom ju bara släppt ner bilen så vart ju andra skador! Lister och sånt som vart förstört. Nån repa och buckla. Och detta ska man måsta betala för! Är ju faktiskt inte en själv som gör sönder varför ska man då måste betala för att få ersättnignen? Menar man betalar ju faktiskt en premie! Kaka på Kaka!! Vore ju en sak om jag gjort skadan el om man krockat då förstår jag att man betalar självrisken.
Nååja är väl jag som tänker fel!!

Nä nu ska jag göra lillan klar för daaagis sen består dagen av en tur till AMS för handlingsplan, jippiee!! Not!! Blir inge mer jobb för det ju!

Ha en finfin dag!!

Pyssar!




Korv...

Stroganoff puttrar på spisen och riset är påsatt. Emanuel är ute och leker, Elina har tagit en power napp på soffan. Det är så lugn och tyst. Emanuel verkar trivas bra i skolan. Han säger att han bara "glömt" liite och sitta still.. ;)
Blir spännade höra på första kvartsamtalet hur allt funkar. Förhoppningsvis har han vuxit till sig lite sen sexårs.

Jobbet idag gick alldeles för fort. Nu är de lugnt på jobb fronten fram till i September som det ser ut nu.
Hann vara och hämta min/våra vinster som vi vann i Juni el var de slutet av Maj, hahaa!
Så nu är min Mårdfälla änteligen hemma..;) Bara ut och gillra! Man kanske kan göra mård Mälsarpälsar och tjänta storkovan??!! Vem Vet??!! =0) Magnus vann ju en pannlampa..:P Hihi kan va bra å ha då man ska undersöka djupa grottor..:P

Ikväll ska vi återigen på tippen. Har rensat ut saker i massor, tror baske mig aldrig det tar slut men ändå syns de inte de man gör??!! Knepigt va??
Förutom de måste jag ha tag i en ny säng åt Elina. Få se vad det blir denna ggn.
Emanuel ska få ett skrivbord så han kan sitta där och pyssla lite.

Nä nu kika grytorna!

Pyssar!





Igår...

kom jag på ett fint tjejnamn, tyck inte jag är galen men Mimmi :) Vet inte varför lät bara så snällt och sött.

Idag kom jag på allt jag skulle vilja göra, här följer en lista:

1 Ha en barnvakt så jag  får åka ner då Jessica fyller 30 och besöka Ullared
2 Byta köksbord
3 Göra om toan nere och mysa till den (ska kännas skönt och göra nr 1 och 2;)
4 Vinna Betapet så jag kommer öööööver 1000 i rank
5 Köpa massa fina saker till barnen i julklapp och present
6 Få min operation avklarad

Hehee kan bygga på meeeeeeeeer! Men ska bespara Er de!

Dagen har varit lugn, barnen har mest lekt med kompisar och jag har skrotat runt lite här och där!
Varit och köpt en liten grattis på namnsdagen tårta till Magnus från barnen! Och en triss lott men inte hört om han vann något?!
Han är just nu och hämtar leksaken.
Själv är man mest sugen på Betapet!! Men vet inte om de är någon ide starta ett spel medan barnen är vakna!

Solen skiner idag med men hyyvva är så kallt i skuggan! Snart kommer löven falla ner från träden och man får rensa ur rabatterna.
Jag och Trixan har tränat lite på gården, tycker själv jag får en mer lydnand på hunden då vi tränar en stund varje dag! Skulle vilja ha mer tips om hur man verkligen tränar för att få sån tävlingslydnad!
Måste berömma Trixan lite idag med, grannkillarna var här ena hade glömt stänga dörren!
Jag undra var hunden var? Men tänkte hon la sig väl i hallen. Efter ca en halvtimme el så då jag suttit och sett dom lira spel så kika jag ut. Där låg Trixan i bagaeutrymmet, i strålande sol och sov som en stock..:D
Dutti Vovve! Inte smitit! Hon e bra galen som sover i sååån värme.

Nu ska jag mysa ihop med Elina som ser Bompa..!

Kramar!

Oooj vad dagarna går!

Hade barnfritt helgen som var, så skönt få göra något annat bara vara..:)
Fredagen hade vi vänner här vi satt nere vid grillringen och prata, skratta och hade det bara gott.
Lördagen vart de lite gräsklippning och sen rena rama lat dagen. Råkade sätta mig i min nya utestol så den braka! Sorg i mitt hjärta, måste vara rost i skruvarna e jag övertygad om..:P
M skratta gott! Hmm puft!!
Söndagen hann vi med en fisketur men ingen lycka där inte!

Måndag kom så skrot nissarna tbax med bister min inte ville dom hem inte. Dom hade ju så roooligt varit på Umelagun och hälsat på gammel dagiset och träffa sin pappa m.m
Men väl hemma i Åsele var barnen på topp igen vi var ju på kalas.
Igår hann vi med att besöka badstranden antar de är ett av sommarens sista dopp! Börjar verkligen kännas höstfukt i luften. Dessutom rensade jag Elinas garderob så nu törs man öppna den igen.

Idag har jag och mannepanne rensat hans rum, vart en hel sopsäck med gamla trasiga saker. Efter de vart de storstäd av övervåningen. Till middagen stod Janssons Frestels på menyn, tror Elina åt tre portioner..:P
Ikväll vart de en liten utflykt till en by här bortom, M har köpt en ny leksak men vad talar jag inte om.. :) De får han allt göra själv!

Så nu ska jag slappa i soffa..:) E trött efter dagens alla måsten!!

Kramar på Er!




Ännu en dag..

har snart gått. Jobbat idag, hann med allt jag skulle plus mer därtill.. :) Städat och bakat tre sorters kakor, så nu får "gammlisarna" nå gott..:D
M är på skjutbanan och är jaktledare el nå sånt.. :P Barnen håller låda på rummen förutom det så är det rätt tyst och lugnt här. Funderar på att lyfta rövva och vika lite tvätt men känns så trist.
När M kommer hem ska jag och Trixan ut och gå.

Va händer mer då?? !! Inte mycket alls, torsdag blir de en sväng till stugan ev lite fiske och hämtning av flytvästar ifall barnen ska åka båt i helgen. Mamma funderade ju om dom skulle tälta på Holmön.

Suttit och kikat på lite jobb men det är dåligt på fronten.. =( Man bli ju gaaalen förhoppningsvis så kommer det in en hel del nu när hösten så sakta närmar sig.

Var tog sommaren vägen? I Maj känns det som sommaren kommer bli såå lång och VIPS så är det augusti och snart börjar Emanuel första klass.
Har hittat den perfekt börja ettan presenten som jag ska beställa så fort börsen tillåter. Namnmärkt väska med roligt tryck, fanns även handdukar, gympapåse m.m Tror Elina med ska få en sen för det är ju bara så bra på dagis ingen kan ta fel.

Förutom de så fick jag HM barn katalog idag. Gissa vem som vart sugen på lite nytt åt barnen till hösten, MOI!! Ska bara låtsas beställa och se vad jag kommer upp i..;)
Tror jag ska gå igenom barnens garderober imorgon för jag håller på att bli galen av alla småkläder som finns där. Allt ska skänkas till salig röra.

Förresten någon som sett tuffa överkast till barn i rätt pris någonstans???

Nä nu göra nytta..!

TjingelingTingeling!!




Tlöttis...

Finns de sensommar trötthet??!! I sånna fall har jag då de, igår somna jag på soffa en timme sen var jag ut med hunden och lira lite betapet tänkte jag kommer ju aldrig kunna somna, men gissa vem som small så fort hon la sig????

Idag har jag haft ledig dag, skönt! Jag och barnen var till Villis och köpte mat till Trixan passade oxå på att träffa Trixans lill familj..:) Hennes bror är inte liten mer..hehee!!
Efter de var jag och barnen och köpte present till Elinas bästa kompis i Umeå. Dom är bjuden på kalas dit i helgen. Få se hur länge kan vara tyst om vad hon köpt..*Fniss*
Råkade slinka ner en pizza på vägen hem, barnen tjaata så.. *Vissel*

Efter de vart de hem och grejja lite, har dock sträckt ryggen har så ajaj! Men jobba ska jag!!! Blir ju bra då man rör sig.
Nu har jag precis gått en promenix med trixan och låtit Kent förgylla den i MP3:n, tack systra mi!! Mp3:n är ju nå av det bästa man kan äga. Ha varit riktigt dutti och promenerat varje kväll nu, är ju så skönt!

By the Way måste bara säga va min son sa här om kvällen..
- Mamma,är du allergisk mot något?
- Ja det är jag!
- Vad?
- Katter och hästar brukar jag nysa av.
- Aha, men jag är ju inte allergisk
- Nää var glad för det
- Eller joo mamma jag är ju allergisk
- Jasså??!!
- Tittar jag i solen så nyser jag, så jag ÄR allergisk mot solen
Kunde inte låta bli att fnissa lite han tittar på mig och säger:
- Men bara jag låter bli att titta dit så går de bra!

Smart min son.. ;) Ibland kommer det så roliga saker ur hans lilla mun.

I helgen ska dom vara hos min mamma så får en ledig helg, ska bli riktigt skönt att få vila huvudet lite. Bara göra de man vill, äta fil el kall korv.... Ni som har barn vet vad jag menar! ;)

Nu ska jag luta mig tbax på soffa å se om gubben vill massera mina fötter... *Skratt*

Pyssar!


Kom Just På..

Idag är det exakt en månad kvar till jag gör mitt första besök för mitt (förhoppningsvis) nya liv... :D
Då ska kameran ner i halsen, GULP!!!
Men MysBus klarar allt.. ;)

Semestern är slut nu imorgon börjar allvaret.. :) Blir skööönt även om de inte är så allvarligt menar har ju bara två veckors jobb kvar, SUCK!!!
Dock fick jag så otroligt fin kritik av en som jag brukar vicka för att får hon en tjänst ledig så är de mig hon vill anställa för bättre vikarie har hon aldrig haft *Stolt* Så håll tummar och tår att de blir en ledig..:))))))
Semestern har ju bara rusat iväg, men vi har hunnit otroligt mycket. Det känns så skönt när tänkta saker blir gjorda..:) Inga latmaskar här inte även om vi även hunnit lata så klart!!
Altan är nästan färdigmålad, bara korsen kvar. Rabatter rensade, skrot undan kört, stugan städad, all tvätt är tvättad. Dammen är rengjord m.m finns mer vi gjort men jag minns inte allt..:P
Är då jättenöjd med dessa två sköna veckor som man fått vara hemma och fixa och dona, vi har då inte slagit ihjäl varann heller så de är ju positivt..:)

Trixi är i löpen, hahaa! Stackars AffePuffen!! Man ser ju att alla hanar e likadana oavsett päls el inte..;0) För menar min fina donna skulle aaaaldrig vika undan svansen när affe luktar på henne, näää dååå!!

Emanuel sa åt mig en dag så kul som vi har nu så hinner han ju inte allt han ska, antar de är ett bra tecken med att han är nöjd med sommaren.
Tycket oxå jag har en mycket gladare Elina här hemma hon skojar och skrattar vilket betyder så otroligt mycket!
MysBus ungar, mammas skatter!!

Vi har oxå beställt en ny tv (var ju så illa tvungen då den andra pajjat) som förhoppningsvis kommer i veckan, rätt trist vara här ner på kvällen då vi inte kan ha hundarna i samma rum. Tur man har datan..:)
Ska oxå sälja Tojjan för att ha råd med turbon till passaten, så vill Ni ha världens bästa TinaToyota hör av Er..!! ;)
Själv ska man börja köra Herbert Renault! Tur man har en gubbe som jobbar på verkstad och kan fixa nya bilar till lilla mig. Så helt lottlös går man inte!

Och igår kontakta jag Brukshundsklubben här i Åsele för att se om dom behöver extra hjälp vid tävlingar m.m och de behövde dom. Så klart redan i helgen då jag jobbar.. men blir ju fler ggr, känns skönt i hjärtat att kunna ställa upp och komma ut, lära känna nya folk och få se de roligaste som finns i action, vovvar!!
Plus att dom har startat med frivillig träning för oss medlemmar där vi trävs och bara umgås, tränar och fikar me vovvarna..:) SÅååå Kuuuuuul!! Dit ska jag och Trixan.. =)
Nää nu kallar plikten, ska ta å rasta gubben el va de hunden innan de e dags för sooova..:P

Puss på Er!

RSS 2.0