Blixtar och Dunder...

Fy satan va åskan har gått i dagarna två, helt otroligt. Regnet har stått som spön i backen. Ska inte klaga med tanke på att vårt hus står kvar en kompis till Magnus/oss vart av med sitt då blixten slagit ned i proppskåpet. Stackaren! Lider med han helt plötsligt stå utan NÅGOT!! Hoppas han får bra stöttning.

Annars så har altanbygget äntligen tagit fart, vi har grejjat och burit bort saker i dagarna två nu. Ska bli så roligt få se de färdiga restultatet.
Jobbar och sliter är helt enkelt för trött för att blogga just nu ..:P
Men vi lever och barnen, gubben och jag mår bra.
Längtar så otroligt till vi ska till Boden hoppas bara vi nu kan stanna några dagar så vi får mysa riktigt..:)

Kramar på ER alla!

Glad Midsommar och dagen efter..;)

Alla Ni som har/haft ont i huvudet idag, hade Ni inte hellre velat göra som jag och jobba hela midsommar helgen???!! =))) *Skadeglädje enda sanna glädjen*
Hoppas Ni alla haft de mysigt de hade då vi. Vi var ju bjuda på middag. Så skönt bara sätta sig till bords och äta massa gotta..:) Västerbottensostpaj, Nyrökt tunnbrödsmacka, grillat och pot.gratäng till dessert fick vi rabarberpaj..:) MUMMA!!
Små killarna körde fyrhjuling så det stod hääärliga till. Mamma hjärtat hoppade både två ggr av rädsla..:P USCH motorer gör en neeeervig!

Vädret var inge vidare, kallt och blåsigt och regnet stod i backen under nån halvtimme men vad gör de då man sitter under tak med myggtabletter i högsta hugg..:D Och trevligt sällskap! =)

Är då dock ingen värme alls!! Önskade att jag oxå hade en semester på lut, J åker ju till Turkiet i höst, D med  sen var de en annan kompis som ska till en storstad *AVVIS javisst!!
Men va gör de..!! Jag får ju värma mig bland stora kastrullet och slevar..:D

Idag blir de en myskväll med familjen, grillat med dessert. Lär ju bli en hyfsat tidig kväll då man ska va pigg och fräsch imorron..:D

Nåja nu ska jag sätta mig och hugga in!!

Kramar Till ER alla!



Ledig...

Idag är de en ledig dag innan midsommarhelgen som till störst del ska firas på arbetet. Bra med extra pengar lär ju få storhelgsersättning.. ;) Tro mig det behövs för min ekonomi är inte rolig denna månad. Hade behövt alla slantar jag kan få och de har jag behövt dom senaste månaderna.. :( Inga pengar över alls. Dock finns de andra lyckliga själar som har råd boka utlandssemester m.m ...
Det värsta är att jag ska både ha råd med födelsedags presenter och dop presenter och åka till Boden för att fira dop. Men allt löser sig (väl).

Elina har kommit hem med storm steg, inte eeeen lugn stund nu inte. Förstår inte varför hon är så arg hela tiden, tjurigare unge får man leta. Just nu är det krokodil tårar för hon inte får äta GLASS!! Hon har ju inte ens ätit frukost (inge dög) så då får man ABSOULUT INTE GLASS och dessutom är ju klockan bara nio.
Dessutom har hon sovit som en kratta i natt det gör ju inte saken bättre.
Väldigt mysigt hon är hemma hos sin mamma i allafall.. :)))

På midsommar afton ska vi hela familjen plus magnus föräldrar åka ut till Lill Ögda där vi är bjuden på middag. Blir skööönt, inte måsta tänka på något efter man arbetat. Bara kasta sig in i duschen och sen njuta av en förhoppningsvis solig kväll..:) Emanuel ska ha med sin fyrhjuling så han och hans kompis kan köra race..;)
Dom börjar bli stor!

Förresten fick min nya telefon igår men OJ den e avancerad. Hehee!! Blir nog bra då jag fått fundera och känna en stund.. ;)

Nu ska jag luta mig tbax i soffa lite..:)

Kramar!


Vilken mysig kväll de vart igår...

Gårdagen gick först åt till att städa och tvätta här hemma för att sen åka på kulturnatta där vi kikade på drillflickorna, gick runt och kikade lite i dom gamla husen me bla en utställning av gammla brudkronor och bruskläder. Solen kikade fram. Musiken flödade.
Efter de var vi ut och åkte lite bil för att sen fara hem och tända grillen. Vart flinta igår den var helt okej! Är inge större fan av flina men den slank ner. Till de drack jag två glas vin, mumma!

Efter ett tag vart jag sugen på att kila ner på kulturnatta igen för att höra banden som spelade och surra med lite folk. Så vi packa en liten väska med smått och gott och Emanuel cyklade före oss hurtisar som gick.. ;)
Klockan var halv nio när vi kilade iväg och vi vart kvar där till fram emot elva. Hade väldigt trevligt och Emanuel hittade kompisar att leka med.

Nu till min fundering? Kom in på det ämnet med en annan mamma. Antar att när man bor i en småstad så blir man ju fort dömd. I Umeå när man var ut en kväll var det ju högvis med barn alltid me. Här var de några få!
Tycker Ni man gör fel som går ut med ett barn vid speciellt tillfälle och har druckit något glas vin utan att vara påverkad på det viset (alltså full) och stannar till klockan elva! När barnet har kul och föräldrarna =) Menar är det sommar så är de!
Jag personligen tycker inte att de är fel så länge barnet har roligt och mysigt och det inte är massvis med fulla folk som yrar och virrar runt.

Emanuel sa då i morse att Magnus är den snällaste som finns och att han hade jätteroligt igår! =)

Idag öser regnet ner igen så inte blir man då piggare av de. Blir en slapp dag med filt och tv.. :) Inte dumt de heller skulle ju egentligen ha hämtat hem Elina men hon stannar till Onsdag. Ingen brådska med att komma hem där inte..:P



PS1 Glömde säga att telen jag skrev om i tidigare inlägg kommer från min gubbe.
PS2 En diskmaskin är oxå på väg.. =)))) Magnus ska få en av sin mamma i tiiidig present.. :)

Gjorde ett...

... rätt lång inglägg tidigare om prinsessan bröllop...
Blir så ARG att alla ska klaga på Daniels tillgjorda leende..E väl så karln ser ut...Tycker han gör ett jättjobb med intervjuer, folketsbevakning, göra sig duglig för alla....m.m
Enligt mig ser jag på dom att dom e LYCKLIG!!
Det ser man i deras ögon!!

Jag vill önska dom all lycka!!

Kramar!

Måste Skvallra....

Titta vad jag ska få.... hmm funka inte att lägga in en länk
men är i allafall en Ericsson Vivaz Venus Ruby =)))))) Den är så fiiin..:) Massa med finneser och inbyggd GPS..:P Det kan jag behöva..;)
Någon som vet va de kostar att prenumenera på internet i telias nät. Man måste väl kunna betala en summa för att kunna använda den tjänsten el?

Jag måste verkligen bli mer teknisk, fattar inte ens hur man lägger in bilder och skriver text under på bloggen ju.. =( Vill ju kunna lägga in massa med bilder m.m
Sen kan man ju göra de via mobben med..:)

Nä nu ska jag kika vidare på det stundade bröllopet och se om de blir nå kultur natta ikväll, regnet har då upphört.

VI....

...har varit och fiskat och fråga INTE hur de gick... *MORR*

P.S.

GUD VAD JAG ÖNSKAR MIG EN NY MOBILTELEFON OCH EN DIIIIIIIIIIIIIIIIIIISKMASKIN!!!
Så nu vet Ni det!!


Djupare.. ;)

Dock göras mig dagarna långa
Ibland i min gröna berså.
Är jag en av de mycket för många eller en av de mycket för få?

Jag också, skulle man tycka,
kunde väl finna en bro som leder,
om inte till lycka, så bara till vardagsro. 

Nils Ferlin



Oj satt och läste dikter finns så otroligt många vackra hittade såna som var skrivna på bloggar m.m Men har ingen aning om man får "stjäla" dom så låter bli.. Får sitta för mig själv i stället och läsa.
Jag har ju svårt för att prata av mig och få andra att förstå stänger mig gärna inne då tycker jag skriva är ett väldigt bra sätt att få ur sig. El så är de så att när jag känner mig som sämt så orkar jag inte heller prata sen blir de ju bättre och då glömmer man de "tunga".
Livet kan verkligen göra en ett galen ibland.. :P

Pussar på Er!

Snart slut på denna vecka...

Torsdag idag och jag känner mig konstant trött och allmänt nere, tänk om man kunde få ord på varför de blir så här mellanåt. Orken försvinner. Vill gå ner i vikt vet att mycket sitter där man orkar ju fan inget!!

Idag har jag dock rensat lite rabatter tro mig det behövs. Det tar sin tid med blommor men har bestämt mig för täckbark i rabatterna nu, var först lite i valet och kvalet för jag tycker de ser lite billigt ut..:P Men det blir nog snyggt när jag ser de på plats.

Emanuel är rastlös ingen kompis och sommarlov för en sex åring hemma blir dagarna fort väldigt lång då..:P
Ska hämta hem Elina på Söndag el Måndag lillfisen längta hem. Så klart vem kan klara sig utan mamma..:P

Förhoppningsvis kan jag bygga en hundbur i helgen..:P Ingen aning om hur man gör men ska nog fixa de..hahaaa!! Vill ha en nu tills jag börjar jobba.. :) Så Trixan kan sitta ute halva dagarna och mysa i solen.

Nä nu blir de en kopp kaffe och se om energin dyker upp..? =)

Kjamar !!

I`m Alive...

Man är som en smygare när Ni minst anat så dyker jag upp igen... ;)

Har inte haft tid el ork att skriva så mycket på sistone meeeen eftersom jag är så snäll så tänkte jag uppdatera Er lite. Förra helgen gick ju åt till dop och grillfest i umeå en jättetrevlig dag och kväll men var aningen sliten på Söndagen.... =)
Veckan gick i rasande takt med som vanligt tråkiga/jobbiga nyheter men inget kan iallafall ta kål på mig så det så!!
Onsdag kom pappa med fru och stannade till idag, jätteroligt! Har fått FYRA fina badenbaden.. =) Gissa var jag ska sitta i sommar då solen behagar komma fram?! Dock bestämde sig Elina för att följa med morfar och hans fruga hem till Boden, skiiiitunge..;) Så få se när jag ser henne igen hon lär väl flytta dit och bli väldigt bortskämd.. Tomt men vill hon åka måste hon ju få.

Fredag hade vi ju examen för Emanuel gissa om skrotungarna var söööt när dom sjöng på hembygdsområdet, de var en jättefin avslutning. Med tåg från skolan genom samhället till hembyggdsområdet. Började med fanbärare sen kom en orkester efter de kom Drilltjejerna sen tågade niorna och efter dom fiiin klädda niorna så kom dom minst barnen och sen klassvis upp till åttan. Sen var de sång från alla klasser och lite sånt för att sen tåga ner till skolan igen där vi hade ordnat fika för barn med föräldrar som tur var kom de inget regn heller.
För att göra de lite extra speciellt var vi ut och käka sen jag, morfar med frugan och barnen. Såå mysigt!!
Vi hade oxå köpt rosor så Emanuel fick känna sig lite speciell men tror han var lite generad.. ehehhee!!

Igår var sista dagen på hundkursen vi gjorde ett litet examens prov och de klarade hon ju galant. Så få se va vi hittar på nu med lillagumman, kanske spårkurs. Ska dock fortsätta träna henne en stund varje dag är ju så roligt och ger så mycket.

Har säkert hänt massor med men de orkar jag int skriva om nu.
Ska glo tv och pilla naveln!

Just ja har ju fått fot saker från Oriflame så ska ta en lång dusch och peela fötterna.. :P Sen smörja in dom ooooh va dom kommer dofta ljuvligt....


TJING!!

Ork Int!

Pussar!!

Så var de vått igen!

Regn idag men vad gör de då får man ju faktiskt lata utan dåligt samvete på dagen..:)
Ska försöka städa lite inne oxå senare idag och fixa lite annat inför helgen. Vi ska på dop blir jättetrevligt..:)

Fick bra svar på kommentarer igår på mina funderingar finns alldeles för mycket som snurrar mellanåt i min lilla brain. Idag hag jag hunnit fundera på hur man verkligen är konsekvent men ändå rättvis..:P
Försöker verkligen styta upp barnen på ett helt annat sätt än jag gjort. Till viss del har de blivit bättre tycker jag. Elina verkar dock ha kommit i en mamma period igen, tror hon säger mamma 50 ggr bara då man går in i en affär.. :P Försöker inte lyssna men vad gör man då dom skriker MAAAAAAAMMA högt och tydligt efter en..:P HAHA!! Törs inte sätta in henne i bilen för hon har ju börjat trycka och grejja.. Vem vet hon kanske rullar iväg.
Nåja de fixar sig de med, för i dagens samhälle ska man ju fixa allt själv. Man känner sig så ensam men behöver nästan bara trycka in sig på en blogg så ser man att andra föräldrar känner lika.

Skämms lite idag med för jag har glömt bort D`s födelsedag så skickar en stor varm GRATTIS I EFTERSKOTT KRAM!! Jag är totalt hopplös komma ihåg saker och det är sant!!
Nåja får gottgöra allt på Lördag då de e dop för hennes söta lilla barnbarn.

Kramar!





Dooogi!!

Kvällens övningar är klara..:) Gick bra som vanligt även om hon var riktigt på toppbus humör..:P
Ska försöka att åka in lite mer centralt i veckan och öva med henne där det finns lite mer störningar för Trixan så vi får jobba på och träna in lydnad.
Gå fint var ingen riktig övning på det viset utan man bara använde samma metod som kontakt (kika ögonen och mata med godis) och hon följde riktigt bra.

Just nu sitter jag och ser de obligatoriska Grey! Just nu pratar dom om gammal kärlek och att man kan känna sig hel med någon. Hur vet man egentligen när man är hel med någon?
Hur kan man bli hel med någon? Och när/om man är hel med någon är man alltid lycklig då el? Vad är de viktigaste för att få ett förhållande att fungera? Haha många funderingar!
I ett förhållande ska man nöjja sig med bra el ska man känna bäst?! Menar i ett förhållande kan ju inte alltid bäst vara bäst hela tiden. Man har väl alltid något man stör sig på hos den andre el? Om man inte stör sig är man hel då kanske? hehee!! Ge mig svar någon på alla min små hjärnfunderingar..:P

Nu till något helt annat! Har faktiskt gått två kvällar denna vecka med stavar imorgon ska jag återigen handla in stenålderskost mat, för den kosten funkar ju! Det vet jag. Få se hur länge jag klarar denna ggn men hade gärna velat gå ner lite till dopet i Juli.. :) Och med den kosten kan man ju äta gott på kvällen utan att få riktig fet ångest!
Jooooo de har jag ju glömt säga med, jag har ju fått nya brillor bara de att när jag hämta dom för en vecka sen så tog jag på dom och de var suuuuddigt. Hon på affären sa att de var för jag inte vant mig än. Testat ha dom på mig under veckan men vart bara yrare och mer illamående. IGår var jag in för något måste vara fel! Och JOO DÅ dom hade slipat ena glaset fel. Det var snabbt konstaterat då han testa rätta slipning (såg som en gam) och den slipningen på brillorna som är nu (såg inte ett skit). Och dom har man kört bil i.. :P

Nä nu ska jag titta vidare..:)

NattiNatti





Jag är Kärring!!

Joo det är saaaaaaaaaant!!
Sitter på youtube och tycker att 
http://www.youtube.com/watch?v=L7oX55QIwN8 är bra... hihi!!
Den är så härligt söt, charmig på någe vis.

Nu ska jag säga en till sak, alla Ni som läser min blogg Ni kan väl berätta en sak om ER själv som Ni tror ingen annan vet så ska jag berätta en om mig. Jag tycker det är mysigt att fika frukost och lyssna på Ring så spelar vi på lördagar.. hihiii!!

Igår var de grillfest på dagis kunde inte bli bättre väder solen sken och rökdoften från grill staden låg tät i luften, alla var på bra humör. Vi hade en liten hitta lek familjevis. Helt klart en mysig kväll.

Idag så har jag laddat upp med en bytta kaffe, ska ta en dusch för att sen bege mig mot Lycksele ska in på dollar och shoppa massa papp och plast saker till Emanuels skolavslutning. Jag är kassör i klassen så då åker man på att handla gör mig inget tycker de är roligt att få vara lite involverad. Sen har jag återigen ett "sånt" möte som suger musten ur en. Men dom måste ju göras. Känns bara som de aldrig tar slut vissa dagar vill jag bara fly..:P Tömma sig själv om allt möjligt men man måste ju för att gå vidare.
Ikväll blir de hundkurs, gå fint i koppel HOPPAS verkligen de funkar..:P För just nu drar hon armen av mig varje ggn vi ska ut och gå. Är lite hon som går med mig och inte tvärtom.. :) Min lill gris!!

FÖRRESTEN var tvungen länka in till en av barnens favoriter just nu
http://www.youtube.com/watch?v=Icv3eUKcjqw LYSSNA OCH NJUT..;) Man blir ju sugen på något iallafall..=)))

Nä nu dags att göra nytta!!
PYSS!!




RSS 2.0