Vååååren!

Idag kändes det ända in i hjärtat att våren är på G! Var så varmt i solen tyvärr försvann den fort! Men var ändå varmt i luften!
Vi hann en sväng på draghunds SM i Gafsele men de var inte speciellt skoj för man såg ju inget.
Efter de så tog vi skotrarna på rasttur, sen har vi dragit fram pulkan så den är redo förhoppningsvis så blir de ännu finare väder nästa helg!

Just ja var ju och klippte mig oxå! Helt GRATIS en jätteduktig tjej som läser till frisör som har ett projekt där dom klipper arbetslösa och sjukskrivna. På marknaden skulle dom tydligen oxå vara här och sätta slingor i håret (låtsas som är typ rosa och så) Det lär ju Elina ÄLSKA!

För övrigt har jag ju varit till Umeå för att få min mask och jag försöker skoja, skämta och tycka det är kul. Men det är INTE kul! Mår skit men får försöka stå ut och hoppas de bara är tills vikten börjat dala! Det känns ju lite som panik känsla mellanåt när man andas i den där! Hittills har jag slitit av den i sömn och stängt av apparaten i sömt. INTE bra då det tydligen är super viktigt att använda den fram tills operationen. Man kan ju inte dölja hur man använt den heller för det är ju chip i så dom ser ju allt!
Nåja får hoppas jag behåll den på i natt..:P

Nä nu ska jag gosa ner i soffan!

Ha en mysig kväll alla!



Varför säger man GOD...

GOD MORGON... Finns det folk som faktiskt älskar att vakna till väckar klockan??!!
Är det skönt och vakna till en skrällande signal som ekar i skallen??!!
OCH just precis DÅ sover man som absolut GODAST!
Nä fy fan fram för ett Sverige med flex! ;P Flexa till man orkar gå upp, flexa lång frukost, flexa påklädning o sv.

Nåja nu när jag fått gnälla av mig om mina älskade mornar så ska jag berätta att idag åker jag mot Umeå.
Nr till Kirurgen i Lycksele är inprogramerat så tomorrow morning ringer jag dit! Ska gnälla ännu värre än vaaanligt så det går fort!
Blir skönt slippa köra till Umeå ska lifta med en kär, go, snäll och otrolig vän!
Sen tar jag bussen hem imorron! Ska ju hinna träffa syster och mamma och E med. Blir ju göra Umeå var ett bra tag sen jag var in i centrum blir roligt se om det hänt mycket där!

Tvättstugan går fort framåt längtar så till jag ser slut resultatet! Tror jag oxå ska passa på att gå in på en färg affär i Umeå och kika lite färger till lill toan! Vill ha en varm färg där inne, har NI något förslag?

Oj vad klockan tickar måste ta Elina på dagis nu!

Puss på Er!



Litet inflikande...

Om ni tror jag är galen då slutet vart så rörigt på föregående inlägg så är det INTE så.
Har gjort om datorn och den har lite av eget liv som jag inte är van, de blir blått på texten och den flyttar om saker. Den är helt enkelt MYCKET känsligare än jag är van vid.
Därför det är lite extra text i slutet på föregående inlägg! But Shiit happends!


Nytt inlägg...

Fick frågan om jag slutat blogga?! Och jaa e ju nästan så hittar ingen direkt lust. Önska jag var lika flitig som andra men de går dåligt på den fronten!
Gör en liten uppdatering i allafall. Ska verkligen försöka skärpa mig och skriva lite oftare. Tyvärr är de nog lite så att den mesta energin försvinner då jag inte jobbar för alla dagar känns som samma! Har inte så mycket att berätta.  

Vad händer i Mysan´s liv då?
Mycket händer på både ont och gott. Blir allt fetare i väntan på operation, jagar barnen, sitt i soffan. Lagar mat och dricker kaffe. Saknar en cigg i vårsolen! Positivt, JA VISST! ;)

Hahaa... nä så farligt är det inte el JO Kanske! Lite sanning är de iallafall det där med Fetare.. :)
Barnen är spelberoende för tillfället har aldrig någonsin sett min dotter så exalterad av något som Super Mario på Wii! Hon ÄLSKAR det och då menar jag ÄÄÄÄLSKAR hon kan sitta hela dagarna om hon får! Måste erkänna det är ganska sött. Själv ekar det där plingandet i skallen. Att jag och Magnus sitter helkvällar mellan varven och lirar, skriker och skäller på varann då vi spelar tillsammans är ju en annan historia! :)) Detta spel kan man ju vara båda samtidigt!

Emanuel har snöat in sig på rockabilly så ska idag försöka få en tid till frissan för att han vill klippa sådan frilla, spännde och helt okej för mig då jag själv älskar det stuket!
Han kommer bli coolaste sjuåringen.. ;)
Det enda jag önska var att jag hittade kläder i den stilen måste sätta mig och googla och granska lite vad dom egentligt har på sig mer än skinnväst och skojorta!  Sedan försöka inhandla lite häftiga kläder.

Igår var det äntligen en dag då man tordes sticka ut näsan genom dörren mer än dom vanliga gå ut med vovve stunderna.
Vi tog skotrarna och drog ner på älven skjutsade barnen på skranorna efter skotern. Okej, erkänner tog mig en tur jag med det var super roligt och kittlade dödsskönt i kistan.. ;)
Efter de gled vi runt i bilen och spanade lite.
M gjorde en bana åt mig för att testa mina back kunskaper bara för att jag säger jag är bra på bil och han har tänkt anmäla mig till våra västa bilförare, hur det slutade/gick tänk jag inte skriva här??! Det får Ni suga på lite!
El så kan ni ju tolka de jag skrev om min bilkörning som att jag kanske har lite svårt att erkänna att någon annan har rätt.. It´s up to you!
Vart en tur runt isbanan också till barnens förtjusning själv valde jag att kliva ur bilen för det var så otroligt synd om hunden där bak! El så läs Ni det som att jag var så satans rädd och vrålar andra blå om jag sitt kvar.

Summa sumarum så är det ganska vanliga dagar i vår familj som va haft bakom oss! Lite tok, lite bråk och lite kärlek en salig dos av allt.
Men ack så härligt!;P

Framtiden då. Ja imorgon tar man in på hotell Björken (tror de heter så) för att besöka sjukhuset. Så på Onsdag morgon ringer jag till Lycksele för att få min tid i op kön. I loova it!
Kommer oxå få träffa min kära syster och mamma och BÄST av allt lille E! Gud så jag läängtar. Ska ranta på stan lite och träna mig i konsten att inte shoppa.. ;) Min budget tillåter inte de.

På Lördag ska jag klippa mig GRATIS! Ett projekt där dom klipp sjukskrivna och arbetslösa helt gratis, NICE! Måste verkligen få topparna under kontroll men inte röra mycket på längden mitt hår ska sparas till min vikt krympt! Viktigt, Viktigt!
Hoppas oxå tvättis är klar så jag får göra klart där inne! Den renoveras förtillfället.
Just ja har ju oxå beställt wallies och nya kuddar m.m till Elina.

Blir nästan lite full i skratt känns som man gör inget men jag gör ju faktiskt massor.

Med det avslutar jag denna bloggomgång till nästa ggn jag får suget i fingrarna.

Skickar oxå en stor puss till min bästagulligavän i Stockholmia som jag snart hoppas kunna besöka!
Så man får vara så där storstadig i sina BÄSTA foppa tofflor och osminkade utseeende.

Till Er alla från Mig:

Ha en riktigt skön dag!
rå! Fick en frågan om jag
Ha en riktigt skön dag för det ska jag!


Ett tryck här..

Skriv lite där och fingra lite, SÅDÄR! Titta jag hitta min blogg.. :)

Hur mår NI? Jag mår bra har tom fått mer gråastrån är ju ett år äldre numer! Dock bara 22 men ser ju ut som 19! Så jätteilla är det ju inte. Är då inte lika glömsk som en till 77a som totalt glömt hur många år hon var, hahaaa! Söt! Du vet vem du är.. ;)

Vad händer hos er då? Här är de mesta sig likt. Dagarna är betydligt ljusare och solen värmer. Tog en tur med hundarna mot älven idag och var tvungen stå still lääänge där solen sken de var så ljuvligt underbart!
Igår börja manne gå på ÅIK´s ungdomsgård det tyckte han var jättekul så kommer bli varje Tisdag han springer där. Det känns jättebra eftersom han varit lite svår att få och börja med nån aktivitet som är "hans". Dessutom så får dom testa många olika saker där som bakning, musik m.m

Hemmavid händer de snart. Tvättstugan ska renoveras! Gud så underbart super härligt! Barnen kommer få varsin garderob där inne så jag kan sortera upp skor, pjäxor, vantar, hjälmar och gud vette allt! Mycket och hålla rätt på nu med gympa, badhus, ridning, fyrhjulingskörning och allt annat dom hittar på! :)
Men det hör ju barnen till!

Imorgon ska jag jobba på ett nytt ställe, ska städa på högstadiet. Jätteroligt att få komma ut meeeen jag börjar sex på morgon!! URK! Nåja har ju bara mig själv och klä så hinner ju vakna i godan ro!

Måste bara skriva här att idag fyller moster´s hjärta hela ETT år! Var tar tiden vägen?? Lill gull ungen som jag saknar så mycket. Som tur är kommer dom till Umeå snart..:)

Nu blir de tv tittande innan sängen!

Kramar!





RSS 2.0