Ledig Dag!

Nice! Har legat och dragit mig på morgonen, i love it!
Sen vart de rask takt och få alla i duschen, tömmning av sängkläder. Så i natt kommer man sova gott. Hur kan de egentligen komma sig att man oftast av nån anledning somnar så mycket bättre när de doftar fräscht?! Kanske skulle uppfinna luktagottochnybäddatvarjedagspray! Borde ju sälja som bara den!

Efter de vart de frukost och betala lite räkningar på datorn. Tänk förr då man skicka de me posten och satt och skrev fel om å om igen. Dator ÄR enkelt.

Hann en sväng på snurrgubben så barnen fick göra nått skoj. Själv satt jag i skuggan och solade.. ;)

Nu luktar de kaffe så det står härliga till! Ska snart sätta mig och dricka måste bara vänta liite till har nyss ätit mellis och de får inte bli för tvärt inpå. Senare ikväll ska jag goggla efter någon sida där man kan skriva in antalet kalorier på det man äter så jag ser var jag hamnar kalorimässigt hittade nämligen en artikel om en vikt opad och det ultimata för att gå ner bra (enligt dietist) är att ligga på 1 300 kalorier om dagen. Har ingen aning om vad jag får i mig dock väldigt vanligt att man inte når upp i nog mycket kalorier. Når man inte upp i antal så ställer kroppen sig på svält vilket gör att den istället för att gör av med suger åt sig allt! Kroppen är SMART.. ;)

Imorron bär de av till jobbet igen.

Fick hem min nya våg igår som väger både vikt, fett,muskelmassa och vätska, INTRESSANT?! Blir skoj då man riktigt kommer igång med träningen!

OCH japp minus 30,5 nu!

Tjing!

Orkar inte!

Är så trött. Men de är klart jag ha ju gjort en veckas arbete nu så lite rätt har man ju att känna! !
Imorgon är jag iallafall ledig så då ska jag röjja lite viktigt här hemma byta rent i sängar m.m
Kikade in allsången på skansen med nya program ledaren, Måns. Han var ju helt okej inte som den där fjanten A.L som skötte de förra året. När jag såg det då reta jag mig mest på hur fjantig han är!
Är rätt less på allsången men det är ju lite sommar tradition att kika på de!

Idag har barnen badat och haft vattenkrig är så härligt se dom glada och kunna vara ute. Snart Åsele marknad och sen är hösten fort här!

Har ingen motivation att skriva mår så dåligt över en sak!
Tror jag ska ta en promenad istället.

Pst! Husbilen hade inga allvarligare fel, GLAD! Tack lilla pappsen för Petronella I LOVE!!







LUNCH PAUS!

Jobb !? Jobbigt?! Jobbigare?! Jobbigast?! Men roligt är det! :)

Är bara hemma en liten sväng ska snart tbax för att göra dagen klar. Arbetar till klockan 18.00 känns så härligt att vara tillbaka även om det är vikarier nu så flyter allt bra.

Min ENDA högsta önskan just nu är att få ett fast el åtminstone längre vikariat för jag mår så dåligt. Pengarna räcker aldrig till. Vill oxå kunna känna mig lugn och trygg. Som nu när manne fyller år t ex.
Dessutom har jag ju lite pengar att få tbax av en som jag verkligen behöver men dessa verkar aldrig komma. Just för tillfället så kan nån hundralapp göra det lilla extra. Men penga ångesten växer sig starkare och starkare!
Behöver klippa mig och skor men sånt får vänta, ännu mer ångest. Tur man kan ha håret i tofs!
Huvudsaken är att barnen har det bra och de har dom.

Vart iallafall sommar rätt typiskt när man varit ledig och kunna göra roligt med barnen då är det svinkallt. Men nu kom den, badvärmen. Nåja är ju ledig nån dag här och där på veckan så nog ska vi hinna doppa oss!
Cirkus här på Onsdag och barnen har kikat och tittat på affischerna men meeen..!! Blir ju inge med de heller.
Får jag inte ett jobb till hösten då vet jag inte va jag gör?!

Ska inte klaga men vill GRÅTA!

Tror jag klarat minus 30 kg nu! Det NI?! Alla börjar märka skillnad men jag känner mig lika stor och tjock! Konstigt va?!
Det jag har märkt är ju betydlig skillnad på när jag böjer mig ner och sånt. Att jag är piggare då jag kommer från jobbet och orkar sånt jag inte gjort förr. Är idag exakt två månader sen jag opade mig och det är det bästa beslut jag tagit! Är så glad, nöjd och tacksam! Tänk att de funkade så bra. Nu är de bara hoppas på att min viktminskning fortsätter lika bra men det är ju helt upp till mig.

Ska ta och packa in mig i bilen och återgå.

See ya!

Glad Midsommar!

Hoppas Ni alla där ute i kojjorna har de bra! Att Ni äter tonvis med go mat och njuter i fulla drag.
Själv har jag äntligen fått börja jobba vilket jag inte sörjer är så kul.

Kom hem till ett tomt hus det händer inte ooofta! Dom är ute och åker tydligen varit ut till stugan. Visade sig att altan taket blåst sönder i stormen?! Usch!

Har iallfall kostat på mig jordgubbar och glass till barnen som dom ska få efter middagen. Vääärsta lyyxet.. ;)
Barnen har fått vara med och bestämt lite vad som ska ätas i helgen och de blir hemgjord pizza imorron fast den lär jag skippa. Får äta något nyttitgare.. ;) El är mer för att sån mat nog inte är den bästa för magen risk för stock.

Nä nu ska jag sträcka ut mig lite innan de dunkar till på bron och familjen är hemma!

Kramar!

Snaart..

Börjar jag jobba igen. Nog för det är skönt med lite sovmorgon men ack så kul det ska bli att få komma tillbaka. Jobbar from Fredag så midsommar är räddad. Vi ska eventuellt fixa picknick och åka till Stockholmsgatorna i helgen beror väl lite på väder. Är ju inte speciellt skoj att vara där om det bara blåser och regnar. Men gött göra nå annat då man jobbat hela dagen. Tror inte de finns något direkt midsommar firande i Åsele? När jag bodde i Umeå var de ju standard att ta matsäck och fara upp på Gamlia där är de stort firande.

Veden är klar hade en ivrig kille som stod redo 8.50 imorse. Var bara sluka i sig frullen och kila ut, GÄÄSP! Nåja det är bra han ser till att trött morsan jobbar ;)
Har sån sjuk träningsvärk från igår så när man stannar av vill man bara gråta när kroppen ska igång igen.

Har idag oxå hunnit köpa glass till barnen var dock en kall dag för icecream. Men barn bryr sig inte om det?!
Efter de så fixades de lunch och Manne fick hit en kompis. Jag har städat husbilen och måste på Dollar för att fylla upp med lite bra och ha saker. Tänk att lilla jag äger en husbil som förövrigt fått namnet Petronella alias Pääärlan. Hon är så fin så. Hann med att dra ut gräsklipparen och börja lite smått innan dropparna föll. Men vart då inget riktigt regn. 
Nu ska snart Manne och Magnus försöka fixa igång Emanuels fyrhjuling, håll tummarna att den startar!

Idag kom det en vovve på besök. Är inte första gången han kommer tror Trixi har en beundrare. Som tur var vart inte vovve överkörd då han kom lufsandes efter vägen såg dock en bil som bromasde in rätt rejält. Men enligt vovvens husse så är hunden såå van bilar??!! Hur den nu kan vara de på ett helt okänt ställe och här där dom kör som dårar, minst sagt!! Mina never håller då inte för sånt prat?! Fyy om det skulle bli en smäll!

Nä nu ska jag ge mig ut i de fria ser strålar på grann taket så tror jag måste se om de verkligen stämmer??!!

Regnet står som spön i backen...

Men vad hindrar det oss från att stapla ved. Emanuel har hjälpt mig i nästan fyra timmar idag, det ni?!
Blir så stolt och är även jättestolt över Elina som har roat sig själv hela dagen. Så allt har flytit på över förväntan och klart Emanuel ska få lön då han slitit så hårt! Men trött vart man. Råkade somna på soffan en stund och Emanuel har redan krypit till kojs! Men känns helt okej nu efter en varm dusch och en kopp kaffe som min kära karl gjort. Lär väl ha träningsvärk from hell imorron!

Förmiddagen idag gav vi oss på en liten tur upp på hembyggdsområdet. Finns en lekpark där oxå köpte barnen varsin dricka och jag tog en kaffe! Men måste säga att de inte alls var speciellt skönt för de blåste kallt och regnet hängde luften.

Igår var vi till Villis för att fixa pass åt MannePanne den lille lyckosten ska ju fara till Turkiet i Augusti. Efter de hann vi in på Mio möbler och jag fick fixa en av manne´s presenter. Det är ju inte allt för länge tills han fyller 8 år. Och måste erkänna att jag tror han kommit i nån ny fas av humör svägningar. Han visar en tendens av att vara lite små dryg ock kaxig men mer av den varan lär ju komma. Snart ska han ju frigöra sig mer och mer från sin lilla mamma, buhuuu! Nej fram med psykologi guiden och studera 8 års åldern. Den är faktiskt ett litet stöd och man ser att ens barn är helt normal.. ;)

Nu ska jag snart duka upp med ett gott kvällsmål och sen glo SOS Gute.

BloggTorka!

Ja då var det sommar då?! El var är den?! Har suttit ute på altanen flera kvällar men så kallt så man fått ha fleece väst och nästan vantar.
Torsdagen kom grannar över och vi ha super trevligt verkligen något man behövde, skvallra lite och skratta.

Emanuel har ju avklarat första klass nu och Elina har avslutningsmiddag med dagis på Måndag. Till hösten har man två på skolan, var tar tiden vägen?!
Denna vecka är min sista som ledig sen börjar sommar vikariatet längtar att få börja jobba, ska blir riktigt roligt.
Dock ganksa tufft då jag arbetar vaaarenda helg fram till 1 augusti bortsett från marknads helgen. Tråkigt med tanke på att Magnus jobbar alla veckor. Dock så ska jag ju jag ta två veckors föräldra ledigt i Augusti så då får vi lite tid tillsammans.
Få se vart vägen bär?!

Med viktiminskningen går de bara bra har tappat 26 kg hittills! Hoppas det fortsätter så. Har beställt en våg nu som väger både fett, muskelmassa och vätska om jag inte minns fel?! Få se om jag törs lägga in en ansiktsbild här så får ni se om Ni ser någon skillnad.

Hela förra veckan så gick Emanuel fotbollsskolan och det avslutades med ett vattenkrig och gissa om de var vatten krig?!! T om brandbilen med två slangar var där.. ;)

Igår annordnades kulturnatta här och då ställde manne upp i lådbilsrally, hihi! Var så nervös när han skulle ta sig nerför backen men allt gick fina fisken tyvärr vart de ingen finalplats. Men vad gör de när han haft skoj och fick ett pris ändå.
Elina målade ansiktet och red och allt avslutades med godisregn. Var en fin dag!



Zzz..!

Oj vad min unge man sov gott under sin borttagning av polyp. Han var så duktig. Visst var det en del frågor om hur allt skulle gå till och så men det är ju ändå inte konstigt?!
Han fick lugnade medel och kan tala om att han blev rejält lullig.. ;) Han sa: - Det här är ju KUUUL! hehee!
Två som fick leda han ut ur rummet och in på operation.
Allt som allt tog de 2,5 timme innan vi satt på fiket igen. Inte hade han ro att ligga still då han väl vaknat.
Skönt att det är över iallafall och allt gick smärtfritt.

Hade några sköna dagar i Umeå, barnen såg man inte röken av hann t om längta efter dom och Elina älskar vara där. Vilket jag förstår dom var en hög med ongar som lekte!
Skratta, hjulade, gungade och gud vette allt.
Medan mamman själv fick ranta på affärer, gå lång promenader sätta mig vid dukat bord och bara njuta. Lyx! Bli bortskämd av sin mamma hör ju inte vardagen till nå mer.. ;) 
Tänk vad lite man behöver numer för att känna sig lyxig.
Promenerade förbi min gamla lgh och fick nostalgi känslor. En del av mig saknar ju  mitt gamla liv med mamma nära och så. Trivdes ändå väldigt bra i Umeå måste jag säga.

Imorgon bär de iallafall av till övik för en natt på hotell. M har lovat Manne få bo på hotell så nu ska det bli av. Vi kommer också besöka knasiga kojan ska bli roligt se om det påminner mycket om leo´s lekland. Förutom det så blir de väl att gå i affärer och kika. Kanske besöka någon lekpark och givetvis ska vi äta på restaurang!
Kommer bli en trevlig dag/natt/morgon!

Hoppas ni med får en mysig helg!





RSS 2.0