Så kom det där.... MEN, ÅH, VILL!

Gud så jag blir arg, sur, frustrerad. Har hittat en utbildning jag vill gå, den är förlagd till helger så på det viset är det toppen. Men allt kostar!! 25000 med mat och boende runt 19000 utan mat och boende.  
Vad är det då för utbildning:
JOO en utb för att bli hundinstruktör. Är så fruktansvärt sugen, vill så jag vrålar. Men pengar, pengar, pengar!
Så mycket pengar!

Fatta hur mycket jag skulle lära mig.. :) Sen kan man bygga på eftersom!
ViMan får oxå behörighet att öppna hunddagis/pensionat. Tyvärr så är nog inte ett hunddagis i Åsele något man kan leva på. Fast när jag blir pensionär så kanske.. ;)
Många av Er tänker den där tjejen är galen men grejjen är att jag har alltid brunnit för hundar och har alltid velat lära mig mer. Och för mig är det viktigt att hitta något att hålla på med nu när jag opererar mig som jag kan sysselsätta mig med. Nu när energin och orken kommer komma tillbaka. Vad kan då vara bättre?! :)

Nåja får börja spara nu i sommar så kan jag kanske gå det nästa år!

I bakgrunden nu spelas JUST IDAG ÄR JAG STARK! För idag känner jag mig inte stark. Vissa dagar är bluttanblää och idag är det sån. Ska blir roligt se om Emanuel kommer hem med någon fisk och vad Elina fikat på kronan.
Blir sååå skönt komma ut och jobba imorgon!

Nä nu ska jag göra mig redo för att ta emot Emanuel tänkte hinna på bibblo innan två. Ska kika efter en hundbok som jag vart tipsad om igår.



Kyligt!

Det är riktigt kallt på nätterna nu men dagarna är jättefina. Hoppas solen får lysa på dom som är lediga i helgen. Imorgon börjar jag jobba ska bli jätteroligt.

Mycket händer här nu har tider på lasarettet för både mig och Emanuel.
Manne ska ju ta bort en polyp ska bli så skönt att han ska kunna andas bättre, lustigt det där. Jag har ju gått med han två ggr innan men nej pojken är ju bara stor. Nu denna ggn vart de grundlig genomgång eftersom han var hos läkarkandidater och JA Visst va de en polyp som ligger och stör.
Kan bli så trött på att "runda" människor alltid är just det RUND!
Som tjock är det inte lönt gå till en läkare för de blir bara ordet BANTA men finns faktiskt dom ggr det beror på annat!!!
Är väldigt säker på att jag kommer få upptäcka en ny värld som smal vs tjock i bemötande av folk. Och kan bara säga att nu är det nära har min inläggningstid. I slutet av April kommer det ske.. ;) Är väldigt nervös men samtidigt längtar man som fan. Delad känsla och hela tiden det där, tääänk om något går fel. Fast det är bara naturligt.

Igår fick jag träna min lilla son att hålla i maggot, var ni rädd för maggot som liten??!
Det var då jag! Men gissa om han gick som en tupp då han konstaterat att dom var ju inte farliga!!! Så få se om han får upp någon fisk idag.

Sötungar!

Jag älskar mina barn över allt annat!

Elina har oxå sagt att när hon fyller åtta år så ska hon bara önska sig en häst och JAA en häst kan bo inne med oss... hur det blir med den saken får vi se.. ;)

Marknads helg har det varit. Jag hade så otroligt roligt på Lördagen. Vart fest och utgång och många goda skratt!
Shoppade dock inte mycket på markanden får vänta till den stora i sommar!! :))

Nu ska jag finklä Elina som ska på kronan och fika idag eftersom Åsele har Sveriges bästa skola, sug på den NI!!





Känner suget av: Att längta hem!

Blir så ibland. Usch, jobbigt när man saknar vännerna! Dom dagar gubben inte vill vara med en så saknar man att kunna ringa någon! Vet det är tillfälligt men just för stunden så kniper det! Jag är ju sån och går här i min ensam värld hela jävla veckorna på helgen vill man göra! Mysa, skratta och ha skoj!
På veckorna säger ju tom Trixi åt mig att vara, TYST!!.. ;P Hon e less då jag tjatar på henna.. :P

Har varit ut med skotern tyckte väl den gick dassigt, ett tändstiftsbyte behövdes! Nu är hon piggelin igen!
Hann med lite isracing till Emanuel´s förtjusning!
Riktigt skönt ute fast solen är i moln!

Emanuel är inte riktigt pigg idag han har krypit upp i sin säng och myser! Hoppas bara det är något tillfälligt vilket jag tror. Redan på morgon sa han att sovit dåligt.
Elina sitt nere med sitt götta och myser för sig själv.

Hade middag igår, vart väl si så där lyckat. Hittade ett recpet där man koka skinkan i en svartvinbärs lag. Vart väldigt sött och som vanligt i min iver så söta jag såsen för mycket. Nåja alla åt ju iallafall. Dessutom hade jag och Elina fixat en tårta till efterrätt och den var goood!
Jag är så knäpp men har ju ett sjukt dåligt självförtroende så när jag skulle ha middagen igår fick jag huvudvärk och små ågren! Bara för att maten skulle smaka skit!
Tycker ju själv det är så roligt med att laga mat och bjuda, duka lite mysigt och umgås med folk man gillar! Oxå ska den där självkänslan sabba allt!
Under hela middagen törs man knappt se folk i ögonen. Hahaa visst e man sjuk??! Men vad göra?!


By the Way såg ju J med familjs nya bebis, ååå va gullig!
Ska bli så himla skoj när man få se deras lille valp!! Och gooosa, gissa om man kommer få feber???!!

Nåja alla helgfirare..!! Se till att njut av Lördagen!

kramar!







Sommar och Sol...

Inte riktigt då!
Men underbara vårdagar med sol, skoter och grillning! Finns inget som är så härligt.
I helgen var vi ut både Lördag och Söndag. Lördagen bestod av semel ätning i skolan i Älgsjö. Efter de var vi ner på älven och körde lite skojter för att sen grilla på gården! Ibland är de enklare att äta hemma och var inte det där riktigt varmaste vädret.
Söndag var vi ute några timmar och då infann sig den där känslan av att låt aldrig denna tid ta slut. Njöt på liggunderlaget där jag låg som en val i solhettan. Jag är ju verkligen ingen sommar människa utan den temp som är nu i solen den passar mig perfekt!
Ska inte säga att jag inte gillar sommaren för det gör jag visst! Men då sommarkvällarna! Ska bli spännade att se om jag känn annorlunda OM/NÄR jag gått ner i vikt!

Lördag kvällen hade jag och M riktigt mysigt hemma vid Melody. Vann rätt låt?? Kanske är så det ska låta nu förtiden. Vet inte?! Kanske jag som blivit kärring. Min absoluta favorit var ju Nicke Borg, DAMN får rysning av hans låt även om hans röst kanske inte är perfekt.
Dock så tror jag att Alive hade haft största chansen men hon kom ju inte till final.

BomChickaBooom!

Nu är då tvättstugan klar vart en uppfräschning inte egentligen dö stor skillnade mot för tidigare men nog kan lite nyfärg, nya skåp och en snygg bänkskiva göra undervärk!
Toan fick ju oxå en släng av ny färg. Är jättenöjd! Ska nog hänga dit ett duschdraperi så man slipp se den där stora vattenberedaren (el va de nu het)

På Måndag ska stora E börja spela fotboll så nu är de mycket snack om det hemmavid han ska bara öööva fotboll nu..;) kanske har ett blivande fotbolls proffs i familjen???!!

Lilla E hon rider och det har gått jättebra dom senaste två ggr! Hon gillar dock bäst att trava!! Personligen så tyck jag dom är riktigt tuffa som hanterar hästarna utan rädsla!

Nu ska vi på dagis.

Tjing!


Hemma, Fredag och Sportlov!

Tbax i Åsele, skönt vara i sitt egna hus och sin säng m.m
Dock saknar jag mina vänner något otroligt. Utan J här hade man nog aldrig överlevet hon är en toppen vän. Vet många ggr då jag kan känna lite avundsjuka då man ser andra som går ut tillsammans som har barn i samma åldrar och hittar på roliga saker! :)

Vi gjorde inte så mycket i Boden egentligen var och hälsa på vänner, grilla korv och lite pulka åkning. Hann vara till Piteå tur och retur! Hälsa på syster yster och farfar.
Sen var de bara vända hemåt igen. Hade bilen full av saker jag handlat blir ju så när man får chansen.

Idag ska manne på Åslia han ska få följa med sin kompis m familj sen sova över där. Är övertygad om att det är en nöjd kille som kommer hem imorgon!
Önska jag oxå åkte slalom fortfaranade, det är ju så roligt! Vette rackaren om man törs tycker man har blivit så feg me åren!

Få se vad vi andra hittar på. Ev lite korvgrillning med Elina! Tråkigt bara att solen inte är framme
.


OBS!

Såg att den 10 mars kommer det ett program om övervikts operationer och allt som kan gå fel!
Det bör jag nog INTE se men de lär jag ju göra!
Det som skrämmer mig är ju hur ful kroppen kommer bli sen! Magen lär man ju få hjälp med (hänget) men sen då? Bena, Armarna m.m Kommer det räcka med träning?
För Ni ska veta att självklart är jag oxå jätte orolig är ju ett livsavgörande beslut som är oåterkalleligt!

Idag har jag jobbat det är så kul! Dagen bara rusar iväg!
Fick jobb imorron med så det är super duper!

Fredag blir det Emma´s Kök och tacobuffe med disco..;) Lär väl bli en svängom för mig med är jag rädd för!
Lilla E gillar ju och dansa! Det är nämligen inget vanligt "vuxen" disco" det är för barnen! Super bra! VI vuxna kan sitta och äta i lugn och ro medan barnen får härja! Alla som har små barn vet ju hur svårt det kan vara att sitta och äta när barnen har myror i brallan! Och inget är ju så stressande som när man går på restaurang och barnen är så härligt skrikiga och grininga! Fast de är inget som stör mig alla har vi varit barn och alla måste ju få lära sig att uppföra sig!
Vet hur det är när kidsen absolut vill för jag kunde INTE gå på restaurang förut men nu funkar de faktiskt bra! :)
Dessutom har dom flesta förståelse för att det är just det barn! Och att kräva dom ska kunna sitta i timmar är ju
ganska orimligt med men det är ju vad jag anser!

Hade ju så mycket att skriva men nu är allt som bortblåst!
Är lite trött hjärnan måste ha fått för många kallsupar helt enkelt!

Kramen!





Nää..

jag gör ju rätt men ingen låt blir de..:( Har dubbel kollat md mailet jag fick av J och det går INTE!!
Va faan!
BLIR så AAAAAAAAAAAAAAARG!! MORRAR!!

Pst.. angående tidigare inlägg om skåpet från Ikea så beställde jag det INTE med hemskick utan blir då någon söt själ passerar Ikea det kommer.

Nä nu varva ned...

NattiNUffsi

Irroiterande!!

Blir gaalen! Fick ju tidigare ett super fint mail om hur man lägger ut länkar och musik från youtube osv men nu funkar de inte.. Måste göra ett nytt försök.
Vet inte om jag gör fel el om det är sidan som inte bara vill.
Nåja! Alltid nå man får störa sig på.

Idag har jag jobbat så fötterna blöder ska bli så satansjävlaskönt att bli av med övervikten förhoppningsvis så slipper jag all värk i mina fötter då. Jag trampar ju konstigt redan men när man är så FET som jag är så blir de ju tusenmiljoner ggr värre.

När jag går ner i vikt kommer jag bli en bättre mamma oxå. Kommer orka hjälpa och leka på ett helt annat sätt vilket jag längtar efter. Just nu känns det som dessa tre månader går i slow motion jag vill ju NU, NU, NU! JA vi har bra sjukvård i Svergie och JA jag får skylla mig själv och vissa tycker att detta är att kasta pengar i sjön (hjälpa feta som satt sig i fettet själv) men de får Ni som gör de gärna tycka. Ni har förmodligen aldrig heller varit FET!
Fet, Fett = Äckel!!

HAHA undra när jag kommer sluta använda min blogg som klagomur. Egentligen gör det inget för det är min blogg! Och ingen behöver läsa det lilla minsta lilla om man inte vill!
Är bara så skönt att få vräka UR sig! Vissa dagar då man bara vill spy åt sig själv och ångesten ligger och trycker.
Har iallafall kikat på Sofias Änglar det är skönt att få gråta ur sig åt att andra blir glada och får hjälp. Det gör mig lycklig och varm. Man vet ju själv hur lite hjälp mellan varven gör under när allt står stilla för man inte orkar! När stenen släpper och man kan släppa en tyngre bit för att ta tag i resten.

För övrigt så har våran tvättstuga blivit super fräsch nu!
Är ljus färg där inne och jättefin ekskiva som jag kan stå vid och vika tvätten.. :)
Det enda som saknas nu är ett skåp som vi hittat på Ikea och ska komma så småningom. Kollade nämligen upp vad det kostade att skicka hem skåpet, gissa?? 495 kr, billigt va???!
Just ja finns en sak till som inte finns. VATTEN! så har inte kunnat tvätta nu på 1,5 vecka. Så gissa vad jag har framför mig. Blir det inte inkopplat imorron så då ska jag låna tvättis. Finns ju inte en gångs kläder på marknaden än iallafall.

E´s ridning började igår. Oj vad hon var glad! Hon lös som en sol och var inte tjurig en enda ggn! Det NI?
Fröken söt är nämligen inne i sin 6 års ålder och hjälp mig vad humöret tvärvänder från sol till nattsvart på en halv sekund. Men snart kan man pusta ut då båda barnen gått igenom den tiden. Fick dock veta att vid åtta har dom en ny släng av ojämnt humör, haha! Nice!
Ljuva barn!

Stora E han är halv förkyld det är något typ av mönster han har för till jullovet hade han precis samma hosta som han har nu. Hoppas iallafall inte det blir värre för vi åk ju norrut snart! Längtar som FAN!

Nu äre dax att dra på sig maskin eländet och sova så man är pigg imorron bitti!

Puss på Er!




RSS 2.0