Hej Hallå!

Hur mår NI?! Vi mår bra!
Har äntligen avklarat mina tre helger i följd så nu väntar bara årets stora höjdpunkt!! ÅSELE MARKNAD! Ska bli så himla roligt! Fest, Galej och Slarv i dagarna två! Ni som inte har upplevt den borde göra de! Man kan inte tro att så många ryms i Åsele.. ;)

Idag har jag och barnen bakat. Dom har fixat negerbollar och jag har gjort de klassiska mockarutor och sommarkakor. Brist på fantasi eller vad?!
Vi har oxå hunnit vara och bada. Eller Emanuel bada, jag och Elina stannade uppe på torra land! 
Just ni kikar jag på dammsugaren och titta en gång till... Men njaa snart... eller kanske imorron....

Jag är så trött hela tiden och förstår inte varför. Som igår gick jag och la mig före nio på kvällen och somnade??!! Sov som en stock till fem i morse så vitt jag vet har jag inte vaknat en enda gång!!
Och nu skulle jag vilja lura en stund till?! Vad är de me mig?!

Har dock bestämt att ikväll ska jag ut och gå! Måste komma igång med mina promenader igen.
Så bara HEJJA på mig!

Vart ingen semester resa :( Hoppas på att få jobba istället.
Suger men vad göra?! Bara gilla läget!

Prutt på magen!


Vad e de med denna låt, gunget? Feeling? Just love it! Blir så HAPPY!

http://youtu.be/gOfOt76D3MM


Summer Time!

Snart på väg till jobbet arbetsveckan har påbörjas efter en dags ledighet! 3:e helgen jag jobbar nu. Är less! Vill vara ledig med familjen. Nåja helgen efter så är de ju Åsele marknad, jipiee! VIN=JAG, OO JIESSSS!

Mnus 32 = OOooo Jiess! Känner jag mig smalare, NEJ! Lustigt=JAA!

Är barnen vilda, japp! Blev det bad igår? Nepp! Fick Emanuel en gunga i ögat? JAPP! Äre livat här på dagarna, hell yeah!
Behöver jag semester: OOOO JAAA!

Vi köpte triss lotter igår vann vi något? Nope!

Vart som fan ute!

Trixi ser just nu ut som en chimpans hon är i belöningen som ElinaFina säger, hahaa!
Undra varför muppa ser ut som den ska falla ur?! Blir vi oxå sååå???!!

Nu rinner dammen på gården! Så myysigt!
Ska bara ut och fiska upp någta små aborrar och släppa ner! Måste bara forska i vad dom behöver för att må bra i en liten damm!

Funderar skarpt på att byta frisyr!

Nä nu fixa de sista sen mot JOBBET.....

Det är ju Fredag??

Snacka om att man är dagavild för mig känns det mer som vilken dag som helst! Blir så då man jobbar helg!
Idag har jag varit till J och fått mig kaffe. Barnen har badat och lekt, Trixi har busat med deras vovve så nu är alla nöjda!

Känner mig trött! Undra varför?! Borde inte vara det men kanske p ga värmen som vart. Nu regnar de så det står härligt till iallafall.
Jag ska erkänna att jag tål verkligen inte då det blir för varmt, har aldrig gjort det! Det är bara sån jag är. Alla kan inte älska värme!! Mitt humör sviktar och jag vill mest sova bort de ooolidligt heta! Absolut nog tycker jag om sommaren inte för det men när det är så äckligt varmt att de är kvavt och inte finns luft då vill jag bara bort. Man får säga vad man vill men alla är olika! Tycker om sommarkvällarna och att barnen inte behöver så mycket kläder. Men när det är hett då mår jag illa men glädjs me dom som älskar och mår som bäst då. Likväl så får folk förstå att jag älskar då det är vår! Konstigt eller?!
Det har alltid varit min favorit tid på året. När solen börjar värma lite och de droppar från taken då njuter jag!

I helgen vankas ju jobb för min del. Barnen har varsitt kalas/fest att gå på. Elina ska på Hawaiiparty och Emanuel på kalas så gissa om dom ser framemot de?!
Sen är de auktion på Söndag som jag tror gubben ska fara och titta på och JA jag är avvis. Auktioner och bilbingo är två av mina sommarfavoriter.

Igår fick M ryck och släpade ut utebordet så nu vart de inoljat. Idag fick jag iden om att göra samma lika med vardagsrumsbordet blir spännade se om de blir bra?! Gör inge om de blir lite misslyckat tycker om när möblerna ser lite äldre ut.

Snart fyller Emanuel år herreminskapare att ungen ska bli åtta år! Usch! Sluta väx!!
Nää får nog skaffa mig en bebis iallafall så man har någon kvar om några år när vänner är deras största nöjje och inte mamma!

Beställde idag foton gjorde nån förstoring som jag ska skicka till min farfar då han fyller år. Som tur är så är det väldigt billigt tror de var 4 kr el nått sånt.. ;) Snacka om perfekt present!

Hade velat vara i Boden i helgen. Är Boden Alive, en helg då man har chans att få träffa alla sina gamla vänner. Nästa år hoppas jag verkligen att jag kan åka dit!


RSS 2.0