PAAAAAANIK!!

Alltså jag har inga sommarkläder. HJÄLP mig! Jag har ju liksom krympt från storlek 56( om de nu räcker till) en ca 44:a på ett år. Så nu måste jag handla! Jag äger verkligen inget och nu är sommaren här. Vi har 17 plus grader ikväll?! Vad hände?! Ser t om att vissa måste börja klippa gräset. Snart kan man säga det där S ordet även här uppe.

Dessutom åker vi ju mot Stockholm imorgon och Ozzy Ousborne konsert och träff med galna Bodensare. Hur ska detta sluta?! Får nog gå naken!!
Har iallafall packat och fixat. Lagt ner biljetter, skor (tre par) räcker de?! Matsäcken (middagen) för imorgon är fixad. Dammsugit. Tvättat bort all tvätt. Nu är de bara det jobbigaste kvar....väääänta! Kändes så långt bort i December då vi bokade flyg, hotell men nu är det faktiskt dags och var tog tiden därimellan vägen?!

Nåja hörs vi inte mer så ha en bra helg för det ska jag!!






Släppa Taget...

Usch, barnen växer och ibland känns de jobbigt då man måste inse att dom är "stor" ska fixa och klara mer saker själva. Inte lika beroende av en som förr. Givetvis är det oxå skönt men samtidigt så finns det där i bakhuvudet. Snart vill dom inte alls vara med sin mamma. Men man kommer ju alltid finnas där så klart. Som stöttepelare, lyssnare, rådgivare eller vad det kan tänkas vara. Men tiden går bra fort nu. Vill iallafall och hoppas att mina troll ALLTID kommer tordas vända sig till mig med vad det än kan vara för fundering el att dom kan hitta någon annan vuxen att prata med om saker som man kanske inte alltid vill prata med sina föräldrar om.

På Torsdag beger vi oss mot Stockhom och som den listälskare jag är har jag tom skrivit lista på sånt jag ska handla ;O )
Hoppas jag har nog stor resväska?! Fina examenskläder ska jag då handla! Måste komma ihåg att mäta barnens fötter så jag kan köpa skor.

M har fått för sig att Trixi är med bejbisar små valpisar men jag tror dock inte det. Fast lite nojjig blir man för hon smet ju och roade sig på egen hand nån timma. TÄNK  OM??!! Undra om man kan ansöka om Vård av valp?!

NU ska jag snart bege mig på en tur med Trixi tror jag ska ta 5 km turen. Känner för att röra mig och fundelidera av mig.

Sen undrar jag var den där Ryssvärmen är?!?!!

 Trixi som önskar något annat än sin hundmat till middag...

Smoothies!

Smoothies och skurna parikor och gurkor tillsammans med dip vart de ikväll till Fredagsmyset, mumsigt och nyttigt!
Jag och barnen har kikat barntv och myst för oss själva. M är ju i jaktkojjan och vår"fixar". (Läs dricker ÖL! ;P)
Har precis stoppat ungarna i säng eftersom vi varit vakna sen kvart i sex i morse och både dom och jag är lagomt mosiga. Dom kikar en film ihop så jag hör dom pladdra och skratta, skönt att vi får sovmorgon imorgon.
Solen kikar faktiskt fram och jag vill inte att den försvinner.

Trixi är spak! hon sover och sover och sover. Ska ta ut henne en stund på gräsmattan snart och träna hon så hon får använda huvudet lite.
Jag kikar på Let´s Dance nu har faktiskt inte sett många avsnitt så har ingen klar favorit. Men tänk om man fick vara så där vacker som dom tjejerna.
Ibland vill jag bara dö åt mitt egna miserabla sett att se ner på mig själv, det är tragiskt. Men hur vänder man det?!
Tänker inte tjata om det mer. Men URK är så less mig själv mellan varven.

NU i några dagar har jag verkligen saknat mina vänner. Känns som jag glider längre och längre ifrån :(  Är väl inte så konstigt med tanke på avstånden meeen hemlängtan som dyker upp kan oxå göra en galen.
Saknar verkligen att nån kommer över och tar en kopp kaffe ibland och få surra av sig om alla "krämpor".
Tur man snart får fara och slösa lite pengar ;) de muntrar alltid upp tills man kollar på kontot ;P Men det är det VÄRT! Plus träffa min äldsta vän och nej gumman, menar inte åldern jag är faktiskt äldre än dig. GUD så gött de ska bli. Vi Bodensare är ju ett slag i sig ;P

Väntar och Väntar på att systra mi ringer så jag snart får bli moster igen. Ja de va mycket vänta idag..och som tidigare inlägg så är jag ju väldigt (o)tålig ;)

Måste erkänna att semestern är väldigt nära nu och sex veckors ledighet ska bli himelskt. Att kunna få semester känns som en dröm efter flera år som vikarie. Men nu är det min/vår tur. Barnen ska få SOMMAR plus att man får komma hemåt och bortåt.
Boden och Göteborg det blir det då säkert. Sen mest mys hemma. Vi har ju djurpark bara några mil bort sen ska jag nog leta upp nån minigolf för det gillar barnen. Synd bara att jag hatar å förlora :P Konstant bita sig i läppen för att inte visa hur (o)bra förlorare man är! But that´s the truth!

(Om jag nu fattat hur man lånar en bild, hade här suttit klistrat en med samma motiv som jag ser ut när det INTE går bra i tävlingar men ni är ju så duktig så ni får fantisera)









En dag kvar...

Sen är det Helg! Gud så skönt!
Här är de regn, regn och regn. Inte har vi något vackert soligt vårväder som söderöver.
Men nästa helg så åker man mot elstockholmia hoppas verkligen att vi inte drar med oss dessa moln dom kan vi gott lämna här! Jag längtar så jag håller på att dö! Dessutom fick jag en hint om någon överraskning på Lördag och alla som känner mig vet ju hur (o)tålig jag är. Så gissa om man fundeliderar. Hoppas tiden går fort och att vi inte störtar ;P JAPP, jag gillar inte och flyga!Även om det är smidigt så är det obehagligt!

Idag har jag först gjort min plikt och arbetat vilket ju inte skadar på röda dagar, de ger ju lite extra kirr i kassan!
Sen fick jag god makaronipudding som M lagat. Efter det tog vi en tur till Stenkullaforsen kraftstation för att kolla vatten nivån men den var inte alls farligt hög. Fick se lite fisk som simmade runt och vi fick andas frisk härlig luft. Vi hann snurra några varv med bilen runt samhället men inget nytt där inte.

På Lördag ska jag på loppis hoppas jag får göra några roliga fynd. Barnen lär säkert hitta något om inte annat.
Me lööööv LOPPIS!




SUCK!

Är väldigt less på denna sida mellan varven den uppdaterar inte inlägg och segar.
Få se om det blir ett byte.

Regnet öser ner här, det stormar och är kallt! Känns långt bort till sommaren. Önska man satt på en strand i ett varmt land och kom hem till sommar värmen. Storstädning av huset stod det på schemat idag och det är fixat. Janssons i ugnen luktar äckligt GOTT!
Elina är hos en kompis och hon var så GLAD! I sexårs ålder blir ju vänner så mycket viktigare än det varit förr. Det ska ringas, ringas och ringas ;P

Igår såg vi Svensson Svenssons. Den var helt okej. Vet inte om det kommit nån riktigt bra film nu på sistone skulle behöva en sån gripande en. Så man blir så fängslad att man slukas med in i filmen och glömmer tid och rum. Kanske fäller en tår el två. Var längesedan jag lyckades hitta den varianten. Tips mottagets gärna!





Mensa och Jag!

Gjorde just ett test på Mensa för att kolla hur hög IQ jag har och kan ju stolt säga att jag är lika smart som ca 23% av Sverigen mer säger jag inte. Så får ni tolka det som NI vill!

Igår var jag och lirade Bowling med arbetskompisarna, så himla roligt. Meeen mitt sanna JAG kom fram och JAG hatar att förlora ;P
Var en riktigt trevlig kväll med god mat och glada skratt.

Denna helg är ju min arbetshelg så blir inte mycket vettigt gjort här hemma. Hade planerat att jag skulle ut och kratta efter arbetet men det blåste så fruktansvärt.
Hoppas på bättre väder imorgon.
Manne har varit på disco ikväll och hade fått dansa med en tjej så nu var han mäkta glad! Dom är ju bara för gooa dessa barnen!
Elina och jag passade på att gosa ihop under en filt och kikade KungFu Panda och fikade lite kvälls fika.
Nu är trollen i säng, sweet dreams little angels!

Förresten har ni testat ta en tesked kanel och svälja utan att de flyger ur mun??! Utmande M med en tjuga han klarade det INTE, inte Emanuel heller, hahaa! Roligt var det!! Ni måste ju testa!

Längtar så efter en varm famn ett gosigt täcke och lite slapp nu! Få se om man kan få ihop det?!

Såg förresten att busken utanför min altan har fått knoppar SNAAART slår det ut, wiee!
Dessutom är snart all snö nere på tomten borta. Och på Torsdag öppnar plantbutiken det kliiiar i fingrarna. Ska göra något fint utanför bron i år har jag bestämt.
Sätta lite sättlök och potatis. Sallad ska det bli i zink krukan det om något växer ju så det knakar. Gött och hämta in fräscht! Vill ha örter men min senila hjärna glömmer ju lätt och vattna så dessa små ljuva ting har en tendens att dö.


Nä nu blir det den där filten....



I väntan på..

Triss skrapet! Det är tradition att se hur mycket som vinns på lediga mornar!
Igår var de "min" kväll på ÅIK, rooligt! Var bra med barn som kikade förbi och umgicks på gården.
På Lördag är det disco men manne har inte sagt något än om att han vill gå så få se hur det blir.

På Fredag ska jag ut med tjejerna på jobbet dock jobbar jag ju i helgen så blir inget vin för min del. Skönt! Då slipp man ju huvudvärken ;)
Snaart så bär de av mot elstockholmia.. där är det väl sommar nu?!
Hörde att min kära syster som bor i Göteborg hade klppt gräset i helgen, haha! Vi har 3 dm snö på nedre delen av gården. Tänk att Svergie är långt!
Håller på att dö av längtan att få åka till systeryster! I Stockholm ska jag passa på att köpa fint till moster´s små killar.
Väntar ju på att andra syster yster oxå snart ska klämma ut! ÄR SÅ SPÄNNANDE!!

NU ska barnen med bussen..

TJING!


Jag ser det snööar...

Snön faller så vackert från himlen. Det känns mer som sen höst än vår. Tiden går och sommaren hoppar vi nog över i år!
Summa sumarum tror det är bra att det inte är för varmt nu då blir det nog en fin sommar.
Såg att värmen ska komma på Torsdag. Tur man snart ska ner till Stockholm där har de slagit ut har jag hört!
Ska kika efter examenskläder och sommar kläder åt barnen medan jag är där. Såg jag var ledig på avslutningsdagen, perfekt! Min sönder tjatade hjärna brukar ju ALLTID "glömma" det där med examen kläder men hör ju faktiskt till att man ska ha något extra FINT! Som tur var fick Elina jättefina skor som kommer passa perfekt till klänning. Är ju hennes första gång att gå i tåget och sjunga på hembygdsområdet. Sen blir hon första gaddare och Emanuel påbörjar sitt sista år på lågstadiet, herreminjessus! HJÄLP! Var är mina småfisar?!  

Vad ska denna helg bjuda på då?! Tja inte lär de ju bli att kratta iallafall.
Grillning stod det på menyn, meeen!
Kanske borde ta tag i trasan och dammtorka, hoost! Men visst är väl helgen till för slapp och mys?! ;P
Håller allvarligt på att bli tokig att inte få sova i ett på natten. Jag vaknar var och varannan timme bryter snart ihop. HUR ska jag få sömnen att bli hel?!

Nä nu ska jag hälla i mig kaffet till sista halvtimmen av ring så spelar vi...

Mys på alla Ni där ute!


Farväl snön...välkommen våren...




RSS 2.0