Semester Tider....

Så har vecka ett gått av semestern och nu är vi inne på vår andra och sista.
Jag/Vi hade super trevligt i Boden synd bara tiden gick alldeles för fort. Man hann ju inte med allt som vanligt..:P
Men de vi hann var så trevligt. Vi besökte Rödbergsfortet och körde en rund tur med bilen, var in i Boden och åt thai mat, MUUUMS!! I just love IT!! Kikade lite på stan fyndade en rullgardin till Elina och barnen handlade upp sina pengar.. :)

Tisdag kväll var vi på en ny restaurang i Boden för att träffa min vän J och hennes man. Var sååå trevligt, dock var mitt val av mat alldeles för starkt, tur man fick svalka sig med annat..;) Vart som yrare och yrare ju längre kvällen gick undra varför?
Onsdag var vi till Piteå och min farfar me fru, vi vart utbjudna på lunch åt palt..;)
Dock kan jag ju erkänna att jag inte var i mitt esse efter Tisdagen men de är smällar man får ta..:P Efter de besökte vi Storforsen gud vad de är fint där.

Dopet var helt underbart, vart tårögd och Mosters lilla hjärta var helt otroligt charmig, man ville para pussa sönder han... :P Saknar han och hans föräldrar så förbannat trist Sverige ska vara så långt.

Emanuels födelsedag var oxå superduper..:O) Han var så nöjd med alla paketen och strålade som en liten sol.
Bästa presenten (vad jag tror) var nog verktygslådan som han byggde med plus att han inhandlade en skruvdragare. Blir fina fisken då han blir äldre och mamsen behöver hjälp en egen liten snickare.. :)

Väl tbax i Åsele så var vi bara hem och nattade, tvättade och sen åkte vi till stugan där vi varit fram till idag. Har hunnit med att bada, besöka auktion, dricka lite vin och njuta..:) Härligt, härligt!

Så idag har vi äntligen kommit hem till huset, tvätt och dusch stod på schemat. Har oxå kastat ihop en rabarberkräm och rabarberpaj som ska avnjutas ikväll på altan.
Onsdag verkar luta åt Junsele djurpark sen blir de nog bara mest vara hemma och fixa och dona resten, verkar inte lovade väder denna vecka, tyvärr!!

Hoppas alla Ni där ute mår bra?!

Kramar!


Kommentarer
Postat av: Jossan

Jaaaa visst hade vi kuuuul!!!! Var så jävla roligt att få träffas alla 4:a ( äntligen typ ) och allt vi snackade om. Det är roligt med bra minnen man delar och andra minnen andra kan påminna en om ;)



Nu har vi snart varit här en vecka men vädret har ju inte varit jättebra. Längtar hem om jag ska vara helt ärligt men det är ju så, borta bra men hemma bäst. Vad vore ett hem annars =)

Vore kul att svänga förbi er på någon ner/upp resa. Vi kanske kan höras när vi åker neråt nu så ser vi ju om ni är hemma. Om inte Robban vill "blåsa" hem i vanlig takt förstås hihi



KRAM till er båda.

2010-07-29 @ 20:38:10
Postat av: Jennie

Jaa men gör de..:) Beror ju på när Ni åker och så,börjar ju jobba Måndag och jobbar nästa helg (kanske lite trist för Er då vi båda jobbar hela dagarna. Sa faktiskt till Magnus att jag ville åka ner till Er nån lång weekend el så, lät inte omöjligt..:)))) Men ni är sååå Välkomna när Ni vill =))))))

2010-07-29 @ 22:27:36
URL: http://familyrock.blogg.se/
Postat av: Jossan

va kuuul, tycker definitivt ni ska komma ner och hälsa på. Ni är så välkomna =)

Vi åker förmodligen hemåt imorgon (måndag) så då kanske det inte blir så lyckat ;-) Vi funderade på att kanske ta inlandet hemåt för nu ska Robban ha sin vindsurfing bräda med på biltaket och då kan vi inte köra alldelens för fort hehe. Ja vi får se helt enkelt.

2010-08-01 @ 10:37:51
Postat av: Jennie

Ahaa... meeen då. Inlandet? Hur kör ni då? Blir de automatiskt här över? Då måste NI ju iallafall komma in och säga Hej! Men beror ju på jobbar till halvsex imorron..=( Ni kör väl tidigare? Hade ju vart så kuligt..:)

2010-08-01 @ 21:51:34
URL: http://familyrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0