Vilken mysig kväll de vart igår...

Gårdagen gick först åt till att städa och tvätta här hemma för att sen åka på kulturnatta där vi kikade på drillflickorna, gick runt och kikade lite i dom gamla husen me bla en utställning av gammla brudkronor och bruskläder. Solen kikade fram. Musiken flödade.
Efter de var vi ut och åkte lite bil för att sen fara hem och tända grillen. Vart flinta igår den var helt okej! Är inge större fan av flina men den slank ner. Till de drack jag två glas vin, mumma!

Efter ett tag vart jag sugen på att kila ner på kulturnatta igen för att höra banden som spelade och surra med lite folk. Så vi packa en liten väska med smått och gott och Emanuel cyklade före oss hurtisar som gick.. ;)
Klockan var halv nio när vi kilade iväg och vi vart kvar där till fram emot elva. Hade väldigt trevligt och Emanuel hittade kompisar att leka med.

Nu till min fundering? Kom in på det ämnet med en annan mamma. Antar att när man bor i en småstad så blir man ju fort dömd. I Umeå när man var ut en kväll var det ju högvis med barn alltid me. Här var de några få!
Tycker Ni man gör fel som går ut med ett barn vid speciellt tillfälle och har druckit något glas vin utan att vara påverkad på det viset (alltså full) och stannar till klockan elva! När barnet har kul och föräldrarna =) Menar är det sommar så är de!
Jag personligen tycker inte att de är fel så länge barnet har roligt och mysigt och det inte är massvis med fulla folk som yrar och virrar runt.

Emanuel sa då i morse att Magnus är den snällaste som finns och att han hade jätteroligt igår! =)

Idag öser regnet ner igen så inte blir man då piggare av de. Blir en slapp dag med filt och tv.. :) Inte dumt de heller skulle ju egentligen ha hämtat hem Elina men hon stannar till Onsdag. Ingen brådska med att komma hem där inte..:P



PS1 Glömde säga att telen jag skrev om i tidigare inlägg kommer från min gubbe.
PS2 En diskmaskin är oxå på väg.. =)))) Magnus ska få en av sin mamma i tiiidig present.. :)

Kommentarer
Postat av: Jossan

Tycker absolut INTE att det är nåt att snacka om man som förälder tar med sina barn på något socialt i grannskapet och man är lite salongs, vem fn ska bry sig i det?!

Blir bara arg när jag hör sådant, folk lägger sig i för mycket men det är väl för att de har så lite liv att de måste lägga sig i andras.

Avundsjuka är ju en stor del till att folk hakar upp sig på andras liv dessutom...

Trist att säga att det alltid är småstäder detta händer i...man vill tro att människor förändras men de gör de sällan.

2010-06-20 @ 19:18:02
Postat av: Jennie

Mm håller med dig och de diskutera vi oxå att de är nog avundsjuka som gör att folk bryr sig. Finns faktiskt en människa här i Åsele som ooofta ringer å anmäler andra föräldrar till soc.

2010-06-21 @ 11:26:19
URL: http://familyrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0