Undra sa Flundra...

Om jag ska överge detta?! Har ju inget smaskigt och berätta. Dessutom när jag läser andras bloggar år dom så intressant, min är bara VARDAGLIG juh!

Jaja vi får se om jag lägger denna på is och kanske börjar skriva igen då min motivation kommit tbax.

Nu är det iallafall dax för jobbet.

Uppdaterar (kanske) ikväll!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Neeeej! Ta en time-out och lova komma tillbaka starkare än någonsin OM du gör det!

Förstår din situation just nu men motivationen kommer alltid tillbaka och det finns inget bättre än att skriva av sig om allt som kommer ens väg, det är ju det som gör bloggen intressant. Inte massa trista recept på mat och kakor - vi vill ju läsa om ditt liv och din vardag. Precis - vardagliga ting som vi själva kan relatera till och det har du ju massor av.

Att sen skriva av sig är som terapi för själen det vet ju du =) så kom inte med nåt trams att du ska lägga ner bloggen ;-)

Jag är också i en "svacka" just nu vad det gäller min egen blogg men det är för att årstiden är så jäkla mörk och hemsk därav min brist på motivation men det är ju en liten sak.

Jag vill faktiskt läsa om Jennies liv och vardag och allt det där du funderar och tänker på. Min favorit bland bloggar =)



Många kramar,

din vän Jo

2010-11-22 @ 09:56:01
Postat av: Jennie

SööötNos, behåller den då! Ja kanske min lust kommer tbax inom kort.. :) Så länge får ni nöja er med lite nu och då när andan fyller på.. Kraamis!

2010-11-22 @ 16:45:32
URL: http://familyrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0