Ljuva Tider!!

Herreminskapare! Var försvann dom där tio lediga dagarna?!
Joo varit i stugan hela påsken. Hade en riktigt skön påskhelg med skoter, mat och sol. Dessutom fick jag en STOR fisk! Jisses va STOLT jag var! Fotobevis kommer sen.

Påsklovsveckan vart det städning av hemmet på Tisdagen och manne for till Umeå. Onsdagen var jag och Elina en sväng till Villis för besök till vetrinären. Trixi har öroninflammation. Vi rantade lite i affärer, lunchade och var och besökte en kompis, en riktig mysdag som avslutades med middag hos svärföräldrarna fick också ett efterlängtat samtal. Fick en återbuds tid för sövning och fix med örat på Emanuel. Så nu är de avklarat gick hur fint som helst och min tappre riddare kan inte vänta på att få börja bada igen. Efter de så vart de ett besök på "gubbdagis" där vi inhandlade crosskydd till Emanuel. Men har två stycken här hemma som går på örondroppar ;) Mycket hålla rätt på TACK mobilen för din påminnelse funktion för en halvsenil mamma.
I Fredags återvände vi till stugan för ännu en hääärlig helg i stugan. Tänk att man kan glömma klockan?! Man bara ÄR! Spelar Yatzy, far och fiskar, solar och grillar. JAG ÄLSKAR DET!
Igår tog vi skotern och for en sväng hamna på en sjö och M sa ska vi testa fiska inom loppet av en 20 minuter låg ca 15 aborrar på isen. Så dit for vi idag med. Elina har fiskat två STOOORA aborrar så stor att man fått hjälpa till att få dom ur hålet. Gissa om fisan var glad?! M drog upp en sån stor igår och Elina var så rolig när hon sa : Mamma nu är det bäst att vi drar upp en fisk för annars är ju M SUPERbäst, så vi drog upp några så man inte skulle få höra allt för mycket av storfiskaren. Dock var Elina den som var isens "största" fisk uppdragare idag.

Väl hemma igen så är man mör. Har iallafall fått undan alla rena kläder men högen på golvet som ska tvättas är verkligen INTE att leka med. Önskade att de hade försvunnit så mycket snö nu att man kunnat lägga undan vinterkläderna men det får vänta några veckor till.

NU väntar en vecka med arbete el iallafall fyra dagar. Blir skoj jobba igen. Sen styr vi åter kosan mot Umeå på Fredag igen. Takida väntar ;) GUD så rooligt! Har oxå bokat klipptid i Umeå på Fredagen så då slipper man de bekymret med att fixa håret inför kvällen!
Dessutom har jag och M planerat en liten överraskning som sker på Lördagen.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja Guud så roligt vi ska ha!!! :)

2012-04-17 @ 18:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0