Idag är det DAX!!

Manne´s första träningsmatch. Har en något pirrig kille här! Vaknade sju och tog för en kvart på sig jackan, vi ska åka om en timme ;)
Antar att jag kommer skrika som en galning. Brukar ha en tendens att låta lite! Tur man kan ta en paus med kaffe.
 
Gårdagen var wonderful. Insidan av fönstrerna är tagna. Nya gardiner och mys med fis lisan innan hon försvann till kompis. Emanuel drog med sin cykel ut på samhället och träffade några vänner. Sen vart de full fart till ishallen för friåkning. Barnen lekte och jag fixade lunch, rester.
Elina kom hem rusande som vanligt i denna tjej ålder skar det sig med vännen så vi passade på att fixade hennes middag.
Hon hade ju valt, våfflor! Smeten stod till sig medan Lördagsgodiset inhandlades. Bara Flisan som köpte gotta denna helg för manne har istället beställt ett spel han hittat på internet för billig peng. Förhoppningsvis anländer det på Måndag.
 
Middagen var så god med nykokt hjortron sylt och en klick grädde. Magen var som en ballong.
Efter det så spelade vi memory sen kom barnen på att vi skulle leka en lek där vi dansade en minut "galen" dans var åt gången. SÅ fick lite motion på köpet. Var smått orolig att grannarna skulle ringa 112 men skoj hade vi ;)
 
Nä nu ska jag he i mig en kaffekopp och imorgon är det Måndag igen.
 
Pst! Va ha hänt med helgens tv program?! Alltid samma SKIT filmer som man redan sett hundra ggr pga av att de inte finns annat. Nä ska typ hungerstrejka el något. Måste väl finnas nån nygammal film att visa. El åtminstone kan dom väl ha nån kult film på helgen?! Segt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0